onsdag 9 september 2015

Sanningen om flyktinginvasionen. USA:s roll i kaoset i Mellanöstern


Blekinge LT:
Media mörkar orsakerna till flyktingvågorna
Flyktingpolitik
Båtflyktingarnas öden på Medelhavet upprör. Men media undviker nogsamt att berätta om orsakerna till flyktingvågorna. Det är inte naturkatastrofer utan av väst planerade och iscensatta krig som slagit sönder fungerande samhällen. Desinformationen ger näring åt, å ena sidan, hycklande filantropi och, å andra sidan, åt religiösa, sociala och nationella fördomar som underblåser antagonismen mellan inhemsk arbetarklass och migranter. Sverigedemokraternas livsluft med andra ord. De som kallar sig vänster har beröringsskräck för detta samband, vilket är en skam.

För fem år sedan rankades Libyen av FN som nummer 53 av 194 länder beträffande välfärdsparametrar. Det hade Afrikas högsta levnadsstandard och medellivslängd. Före den nationella revolutionen 1969 var Libyen ett av jordens fattigaste länder. Nio av tio var analfabeter och många svalt. Överste Gadaffi sparkade ut de brittiska och amerikanska imperialisterna från baserna och förklarade att oljan tillhör Libyen. Sjukvård och utbildning gjordes kostnadsfri. Världens mest sofistikerade bevattningssystem byggdes upp. Jordbruket subventionerades. Människor från fattiga afrikanska länder immigrerade till Libyen. Där fanns arbetstillfällen. Nasseruniversitetet i Tripoli utbildade tiotusentals utländska studenter på förmånliga villkor till ingenjörer och läkare. Mycket mer kunde sägas om detta Libyen. En sådan självständig stat kunde inte tolereras av det stora imperiet i väst. Gadaffi demoniserades med rasistiska övertoner som en besinningslös diktator. Tolv gånger sökte västliga spionorgan att mörda honom.

Våren 2011 startade med falska och idag vederlagda förevändningar det Natoledda bombkriget. Det krossade landets infrastruktur och banade väg för Al Qaida som utgjorde stommen i marktrupperna. Libyen blev ett land i permanent kaos och med det största raset i levnadsstandard som noterats i Failed States Index. I Tripoli är strömmen avstängd 18 timmar per dygn. Landet har 400 000 internflyktingar. Libyska statens vapen och sofistikerade vapen som väst försett Al Qaida med hamnade i Mali, Niger och hos Boko Haram i Nigeria och en del slussades under ledning av USA:s ambassadör Chris Stevens vidare till terroristorganisationer för att destabilisera Syrien. Kriget mot Syrien genom ombud har resulterat i hundratusentals döda och miljoner på flykt.

Inte märkligt att sambandet mellan de imperialistiska krigen och flyktingströmmarna mörkas. Om folk blev medvetna om sambandet kunde krav resas att svenska politiker och militärer som i stor enighet beslutade om den svenska krigsinsatsen i Libyen under Natos ledning skulle ställas till ansvar för delaktighet i krigsförbrytelser, att ha förstört ett land. ”Blekinge LT Ulf Bjerén Din Åsikt

Libyen och Muammar Gaddafi:
…I sitt sista uttalande, bara timmar innan han mördades av de Väststödda skurkar som USA och EU hycklande kallade "frihetskämpar", sade Muammar Gaddafi: "Hör nu, folk i Nato. Ni bombar en vägg som stod i vägen för afrikansk invandring till Europa, och i vägen för Al Qaida terrorister. Denna vägg var Libyen. Ni bryter det. Ni är idioter, och ni kommer att brinna i helvetet för tusentals invandrare från Afrika och för att stödja al-Qaida. Det kommer att vara så. Jag ljuger aldrig. Och jag ljuger inte nu. "
 
Och det visade sig att han inte ljög "Människor i NATO", alias idioter, bombade och förstörde väggen som stod i vägen för afrikansk invandring till Europa. Nu finns denna mur inte mer, och libyer som haft sociala förmåner som västvärlden bara kan drömma om flyr från detta Väst-ruinerade land till Väst - tillsammans med miljontals andra migranter från Afrika och Mellanöstern.”Hela artikeln

Eva Selsing: Är det vårt ansvar?
 När blev det  förbjudet att tycka att danska politiker först och främst ska skydda danska intressen? Och att vanliga danskar i stort sett lever sina liv här och inte i Syrien. Den enskilde medborgaren kan här i en värld full av konflikter naturligtvis inte hållas ansvarig för, vara bunden till eller på annat sätt avkrävas aktivt deltagande i allt som händer långt ifrån oss.
Det är positivt att hjälpa till med olika former av stöd i områden nära dessa stackars flyktingar. Ekonomiskt, organisatoriskt, personligt. Men denna goda gärning är väl inte något man kan ställa som krav danskarna, som för övrigt inte är en del av de konfliktdrabbade områdena? Berlingske

Eva Selsing: Sverige är Ondskans imperium

Peter Hitchens: Vi kommer inte att rädda flyktingar genom att förstöra vårt eget land
Det är faktiskt så att vi kan inte göra vad vi vill med detta land. Vi ärvde det från våra föräldrar och mor- och farföräldrar och vi har en skyldighet att lämna det vidare till våra barn och barnbarn, företrädesvis förbättrat och definitivt oskadat.

Det är ett tungt om inte det tyngsta ansvar vi någonsin kommer att få. Vi kan inte bara skänka bort det till helt främmande människor som en impuls, bara för att det får oss att känna oss som goda människor.

Var och en av de poserande personligheterna med tillgjorda leenden som hälsar "flyktingar välkomna" bör tillfrågas om han eller hon kommer att ta emot en flyktingfamilj i hans eller hennes hem på obestämd tid, och betala för deras mat, sjukvård och utbildning.

Om så är fallet, menar de det. Om inte, kräver de snarare att andra ska betala och skapa utrymme så att de kan uppleva en självgod glöd. Utan tvekan är samma människor också sentimentala entusiaster för "living wage" (en lön som är tillräcklig för att leva på med hygglig standard) och "subventionerade bostäder", när i själva verket öppna gränser stadigt håller ner lönerna och boendekostnaderna uppe.”Daily Mail


Ni ska dö ochdrar fingret över halsen och stirrar galet in i kameran

Visste du att FN planerar att lansera en "ny universell agenda" för mänskligheten i september 2015?  Denna fras kommer inte från mig - det är faktiskt rätt. FNs nationer kommer formellt att vid en konferens senare i denna månad godkänna detta.  Hela planen kommer att åta sig att arbeta mot 17 mål för en hållbar utveckling och 169 specifika mål för hållbar utveckling, och ändå har det varit nästan en total medial blackout om detta här i USA. 
Detta FN-dokument lovar att den här planen "förändrar vår värld till det bättre fram till år 2030", och ändå är det väldigt få amerikaner som har hört om Agenda 2030. Istället är de flesta fullt upptagna med det senaste skvallret om hur våra marionettpolitiker har slagit runt. Men nu är det dags att vakna upp!. Läs mer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar