lördag 26 september 2015

Sveriges tragedi och Europas tragedi är politiker som saknar moral och känsla för sitt eget land. Planerna för Sveriges undergång

Gatestone: Islam – mångkultur

Svenskarnas bostäder kan konfiskeras till förmån för asylsökande
En månads islam och mångkultur i Sverige: augusti 2015.

1992 kom Hot- och riskutredningen fram till att regeringen i en krissituation, skulle ges möjlighet att konfiskera svenska folkets bostäder, framförallt sommarstugorna.

Trots att Sayadi begått systematisk brottslighet med bland annat tre våldtäkter och sexuellt utnyttjat flera unga flickor​, slipper han utvisas från Sverige.

Husein vill ha svenskt pass för att kunna resa tillbaka till det land han säger sig ha flytt ifrån – för att "hälsa på sin mamma och etablera affärskontakter".

"Migrationsverket har rekryterat dessa aktivister! De sitter nu som tjänstemän i myndigheten!" – Anställd på Migrationsverket.

"Situationen påverkar alla som bor och visats i vår lilla kommun. Klimatet har blivit tuffare, många känner sig rädda och otrygga och med det kommer risken med ökad främlingsfientlighet, motsättningar och utanförskap." – Kommunpolitikernas brev till regeringen. Kommunen fick genast kritik av journalisterna i mainstream-medierna och 27 augusti meddelar Migrationsverket att man inte tänker hjälpa Örkelljunga.Hela artikeln på Gatestone


Tappar EU kontrollen över sitt eget öde?
De ovalda byråkraterna i Bryssel tvingar Europas länder att öppna sina gränser – och att förse migranterna med gratis kläder, mat, boende och sjukvård på obestämd tid. Detta representerar inte bara ett fräckt övergrepp på ländernas suveränitet, det kommer helt säkert också att uppmuntra miljoner fler migranter från den muslimska världen att påbörja resan mot Europa.

"Vi står inte inför en flyktingkris, vi står inför en migrationskris... Låt oss inte glömma att de som kommer har uppfostrats i en annan religion, och representerar en fundamentalt annorlunda kultur. De flesta är inte kristna, utan muslimer. Detta är en viktig fråga eftersom Europa och den europeiska identiteten har sin grund i kristendomen. Är det inte oroande i sig självt att europeisk kristenhet nu knappt klarar att hålla Europa kristet? Om vi tappar detta ur sikte kan konceptet Europa bli ett minoritetsintresse på sin egen kontinent." – Ungerns premiärminister Viktor Orbán.

"Kontinenten upplever en massrörelse av människor vars like inte setts sedan slutet av Andra världskriget. Till skillnad från efterkrigstiden, dock, är ingen av massorna som nu är i rörelse europeisk. ... Kontrollen över ens egna gränser är en av de viktigaste egenskaperna – och ansvarsområdena – som den moderna staten har. Länder tappar kontrollen över sina egna öden och upphör till och med att existera när de tappar kontrollen över vem som släpps in." – Arthur Chrenkoff, New York Observer.

Statistik visar att av de 625 920 personer som sökte asyl i EU 2014, var bara 29,5 procent från Syrien, Afghanistan och Irak.
"Om ni inte gillar det, bara försvinn." – Tjeckiens president Milos Zeman, i en kommentar apropå att ingen har bjudit in migranter till hans land, men om de kommer dit bör de respektera reglerna i landet eller åka därifrån.
"Eftersom Slovakien är ett kristet land, kan vi inte tolerera ett inflöde på 300 000-400 000 muslimska immigranter som vill börja bygga moskéer över hela vårt land och ändra på naturen, kulturen och vår stats värderingar. ... Om vi inte börjar säga sanningen om migration, kommer vi aldrig att ta oss vidare." – Premiärminister Robert Fico, Slovakien."Hela artikeln Gatestone

Europa brinner
Vi är på väg mot en katastrof" säger UKIP: s Nigel Farage i denna video. Efter att i flera månader ha varnat för konsekvenserna av  EU: s katastrofala politik, vad gäller floden av invandrare, varnar Farage nu att ”vi står inför ett direkt hot mot vår civilisation om vi släpper in ett stort antal människor från den krigshärjade regionen”. EKP


Hur kunde det bli så här:

Ryska analytiker:

Var inte dumma, Isis är ett verktyg för USA att destabilisera Mellanöstern "

"Processen för omvandling av terroristgruppen Isis i en stat med egen armé, polis, budget, skatter och sociala strukturer skulle aldrig ha hänt utan hjälp av väst och monarkierna i Persiska viken."

Libyien-Isis
Ryska analytiker pekar mot väst och USA, när det gäller monster (dvs Den Islamiska Staten) som enligt deras åsikt inte borde ha kommit längre än till en skrivbordsprodukt. ISIS föddes som en al-Qaida-cell i Irak år 2013. På väldigt kort tid växte den enormt och lyckades förklara krig mot vissa länder. Föregående sommar erövrade fundamentalister Mosul, den näst största staden i Irak och förklarade att ett kalifatet hade bildats, som sträcker sig från Aleppo i norra Syrien till Diyala-provinsen i östra Irak med en befolkning på 6 miljoner.


 "Även om  ISIS var på fosterstadiet, mottog de redan pengar och leveranser från olika länder. Bland annat från Qatar, samma land, som inrymmer det amerikanska befälet över de väpnade styrkorna i Mellanöstern."

Vi vet att vid ett tillfälle överfördes ett belopp på $ 300 miljoner dollar från Qatar till den Islamiska staten med hjälp av fiktiva konton. Huvudkontot registrerades i en bank i Bern, Schweiz (stängdes senare). Just från denna fond skule ISIS hämtat resurser till sina baser.

"Den islamiska staten har idag sina egna ekonomiska resurser. Utöver terroristernas typiska åtgärder (konfiskering, utpressning, konstverk), har kalifatet betydande intäkter från försäljning av olja till Turkiet, Jordanien och Syrien."
….

Vad är den Islamiska Staten? Det viktigaste verktyget i Washington som skapats för att destabilisera situationen i Mellanöstern. Syftet med USA är att förvränga situationen i regionen med det yttersta målet att återfå nyckelpositioner i Mellanöstern. "

…De ryska analytikerna sammanfattar:

I Europa har planen fungerat. Hundratusentals flyktingar från Syrien och Nordafrika kräver enorma belopp till hjälpprogram, som kommer att leda till ekonomisk skada för EU. USA kommer kanske lätt få igång projektet på atlantiska samarbetet.” Lisistrata och Difesaonline


Vad är väl svältande barn i Mellanöstern mot en övergödd Västgöte som pumpar statskassan på pengar avsedda för svenska skattebetalare..


1 kommentar:

  1. Här ringer youtubebloggaren Erik Johansson upp olika amerikanska stiftelser som presenterar sig som riktade gentemot välgärenhet och sjuka barn och det lokala kulturlivet i Tennessee(typ) som har gett stora bidrag till en think-tank som arbetar för NATOs utbredning i Europa. Väldigt intressant.
    https://www.youtube.com/watch?v=RKC3ruRT8uQ

    SvaraRadera