tisdag 29 september 2015

USA - ondskans supermakt.Svenskar mot svenskar i Syrien. Sydsvenskans synpunkter på Viktor OrbanLjungbeck:
"Flyktingkatastrofen"!
Det finns nu inte längre minsta tvivel om att det är USA, Natoländerna men också Sverige som skapat "Flyktingkatastrofen".
USA är ondskans supermakt. Inget annat land har tillnärmelsevis orsakat så mycket lidande, elände och flyktingkatastrofer som USA efter andra världskriget.”

Reflektion:
Nu skall Ryssland tillsammans med USA verka för att bekämpa Isis. Ja, man kan säga att först skapar man problemen, sedan löser man dem.

Inga vägar ut
…Listan på smugglare med onda avsikter är lång. En av dem säljer falska flytvästar. En annan våldtar tjejer han drogar. En tredje tillhör en liga vars båtar nästan alltid sjunker. Det finns också listor på smugglare som man kan lita på gör sitt bästa för att smuggla en till Sverige eller Tyskland.
..
Bland dem finns två svenska medborgare. En av dem anses vara extra vidrig. Så här står det om honom: ”Han är charmig, låtsas vara en ängel, lurar en att betala i förskott, sedan behöver han lite mer pengar, de första räckte inte till påstår han. När han har lurat till sig tillräckligt anmäler han flyktingarna till gränspolisen så att de grips och han kan påstå att han inte kan göra något åt det.”

…De nitton männen har varit i lägenheten från en vecka upp till två år. De har alla kontakt med smugglare. En av dem säger att han har förlorat 1200 euro vid första smugglingsförsöket och 1200 dollar vid det andra. Han kom fram ända till bulgariska gränsen, blev misshandlad av polis med batonger och sparkar och tvingades tillbaka till Turkiet. En annan säger att polisen stal hans pengar innan han slängdes ut.

Enligt männen registrerar inte FN dem, varken i Istanbul eller i Ankara. Men en av dem har fått resettlement, och kommer få hjälp av FN att bli flyttad till tredje land. Han registrerade sig för två år sedan, då det fortfarande gick. Han ville inte till USA, han anser att amerikanerna har förstört Mellanöstern men det var det land som FN lyckades hitta placering i, så nu ska han dit.”Svd Inga vägar ut

I Sydsvenskan skriver man att svenskar krigar mot svenskar i Syrien och Irak. Skrämmande läsning och att den publicerades i just Sydsvenskan är mycket anmärkningsvärt.
Börjar även den tidningen att inse vart landet är på väg?

Så här skriver Olle Lönnaeus:

Svenskar krigar mot svenskar i Syrien och Irak
När terrormilisen Islamiska staten hotade hans gamla hemstad Arbil tog 45-årige Karwan från Malmö till vapen i den kurdiska peshmergan.

Samtidigt reste 24-årige Ahmed från Rosengård till Syrien och anslöt sig till IS.
Hundratals svenska medborgare strider nu i Syrien och Irak – mot varandra.
Därmed riskerar en global konflikt att flytta hem till Sverige.

Olle Lönnaeus är en av många svenska journalister som har fått mail från Kenneth Sandberg mer än en gång men betackar sig för Kenneths ”rasistiska” utskick. Artikeln är lång men bör läsas. Sydsvenskan
From: sandorherold@hotmail.com
To: per.svensson@sydsvenskan.se;och övriga journalister på Sydsvenskan

Malmö 28-9-2015

Orbáns hörna

I nedanstående artikel i Sydsvenskans nätbilaga kommer du med helt absurda påståenden om Ungern, ungrarna och Viktor Orban.
Bl. a så skriver du att Viktor Orban är livsfarlig för oss alla och att hans politik skulle innebära förödande konsekvenser för ungrarna.

Mig veterligen har mannen i fråga inte hotat någon till livet på något sätt och hans modiga beslut att inte släppa in horder av människor komna från kulturer där man löser allt med våld och där våld, krig och konflikter hör till vardagen har enbart fört med sig den konsekvensen att ett antal ungrare inte har behövt bli mördade, misshandlade, våldtagna, rånade, sprängda i bitar, inte har behövt uppleva att deras bilar har blivit uppeldade, deras skolor inte har behövt bli nedbrända, deras åldringar inte fått hembesök av falsk hemtjänstpersonal, uppleva skjutningar på öppen gata, kravaller i invandrarbebodda stadsdelar och andra pittoreska inslag som hör vardagen till i svenskens numera mångkulturella liv.

Viktor Orban vågar i motsats till våra landsförrädare till politiker öppet säga att han inte vill att ungraren i framtiden skall bli en minoritet i sitt eget land och framför allt vill han inte att Ungern skall bli ett muslimskt land präglat av det våld, kaos och terror som ständigt råder i dessa länder.
Med andra ord, Ungern tillhör ungraren och ingen annan. Ungern tillhör inte mer eller mindre vildar komna från varken Somalia, Iran, Irak, Syrien, Pakistan, Eritrea, Afghanistan, Sudan eller något annat primitivt land på stenåldersnivå som med våld försöker att forcera landets gränser.

Viktor Orban och andra politiker i Ungern har i motsats till de svenska svekpolitikerna förstått att de är tillsatta för att ta till vara det egna landets befolkningsintressen och inte s k flyktingars som  är komna från de mest primitiva länder och kulturer och som troligtvis inte kommer att tillföra landet annat än kostnader och sociala problem i framtiden.
Detta hedrar honom och som ungrare är jag stolt över att det är just en ungersk politiker som vågar stå upp för sådant som en svensk politiker inte ens vågar viska när han sitter och skiter ensam på en toalett.

Och du och andra svekjournalister på Sydsvenskan och andra massmedia som gör allt för att undanhålla svensken sanningen om allt som sker i Sverige i form av mångkulturell kriminalitet i alla former är inte ens värdiga att uttala Viktor Orbans namn.

Nej du, Per Svensson, det är du bland många andra  som är livsfarliga. Livsfarliga för dina egna landsmän genom det svek ni uppvisar genom ert förhärligande av det mångkulturella Sverige och välkomnande av folk som inte passar in ett civiliserat samhälle där demokrati råder och där man kan tänka sig att lösa eventuella problem och konflikter utan att t ex  skära halsen av de som inte har samma uppfattning eller religion.
Och där t ex kvinnan har ett högre värde än en lusbesmittad kamel.

Om man är en rasist för att man värdesätter sitt eget land, sin egen kultur och framför allt sitt lands framtid framför annat så är jag en mycket stor rasist och jag är också stolt över det.
Sandor Herold, svensk medborgare men med ungerska värderingar boende i Malmö
Sydsvenskans artikel om Viktor Orban


Ärkebiskopen i vårt land är tyst om förföljelsen av kristna i Syrien. Varför kan man undra.

Allahu akbar – vad betyder det egentligen?
Vår importerade tyska ärkebiskop Antje Jackélens valspråk är Allahu akbar och enligt henne betyder det Gud är större. Men så är inte fallet. Här kan du läsa vad det egentligen betyder för araberna. Man kan undra varför en ärkebiskop i svenska kyrkan har ett sådant valspråk. Mxp och Svenska kyrkan är en tragedi

S-debattör: Regeringen kan ta svenskars hem och ge till invandrare
Den rödgröna regeringen kan komma att införa undantagslagar och ta svenska folkets bostäder i beslag för att ge dem till de asylsökare som väller in i landet, det tror den socialdemokratiske debattören Johan Westerholm. Fria Tider

Kjell Bergqvist-syndromet

Kjell Bergqvist är en känd skådespelare som gjort sig känd för att vara en hyfsat bra skådis. En del säger att han är en naturbegåvning inom skådespeleriet.

Nyligen fick han för sig att hjälpa asylsökande som invaderar Sverige och då förvandlades han från att vara en bra skådis till att plötsligt bli ”en populär skådespelare”. Om man anammar medias agenda blir man populär. Och många vill ju bli populära så de hakar gärna på överhetens och maktens agenda om det kan ge fler popularitetspoäng. Kjell Bergqvist åkte till Göteborg och välkomnade ”flyktingarna”, det vill säga asylsökare, lycksökare, bidragsparasiter och IS-krigare som sökt sig till Sverige för att få ett gott liv och bli försörjda av svenska skattebetalare. För ingen kan med säkerhet säga vilka det är som kommer och vilken bakgrund de egentligen har, men media kallar dem ändå systematiskt för ”flyktingar”.

Media har en agenda. Den går ut på att Sverige ska koloniseras av främlingar som får fritt tillträde till vårt land och på sikt tar över det. Det finns ganska många naiva människor som inte kan lägga ihop 1 + 1 och få det till två. De ser inte att den här typen av kampanjer för massinvandring aldrig kommer att upphöra. Det kommer alltid att finnas krig och elände i världen och om politikerna får bestämma så kommer Sverige alltid i all framtid att fyllas upp av människor som ”behöver skydd” för att de ”flyr från krig och elände”. Det är inte svårt att räkna ut att det då bara är en tidsfråga innan det svenska folket blir i minoritet eller går under.

…Men Kjell Bergqvist är inte god och inte heller ond. Han är bara en naiv stackare som vill bli populär och inte begriper konsekvenserna av sina handlingar.Fråga till Stefan Löfven: Fick du veta i klartext på Bilderbergmötet i Watford i England 2013 att du skulle bli Sveriges statsminister efter valet 2014 och klargjordes detta även för Carl Bildt och Anders Borg då?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar