måndag 14 september 2015

Vildarna förlåt flyktingarna inga rara barn precis.Politik och påverkan
Skriv på för mjölken
 Jag vill ha svenska mejeriprodukter, öppna landskap, jobbtillfällen i hela landet och en hållbar svensk matproduktion med friska djur.
Varje vecka lägger fem mjölkbönder ner verksamheten. Anledningen är att de får lika mycket betalt som sina utländska kollegor men har högre kostnader på grund av politiska beslut.
Mjölkproduktionen är navet i landsbygdsföretagandet. Genom att skriva på det här uppropet är du med och visar politikerna att svenska mjölkbönder behövs och bidrar till ett hållbart Sverige. Här är länken
 
Till:

Från: Sandor Herold
Flyktingar kastar sten på lokförare
Efter att ha sett detta och några inslag till så skulle jag vilja hjälpa vissa av dessa vildar som påstår sig ha flytt undan våld och förtryck med en spark i röven så de  förflyttade sig tillbaka dit därifrån de kom och där de hör hemma.”Petterssons och EKP
Denna video och andra kommer naturligtvis aldrig att visas i censurtidningen Sydsvenskan. 

Två invandrargrupper visar upp sina hemländers kultur för den Tyska polisen.
Här ännu en anledning varför jag skulle vilja hjälpa en del av dessa s k flyktingar med en rejäl spark i röven tillbaka dit därifrån de påstår sig ha flytt undan terror och förföljelse.
När får vi se dessa inslag i tidningen? Petterssons

Visst, det är mycket sockersött och gulligt.

Men hur kommer framtiden att se ut för våra efterkommande om vi lockar hit människor vars religion förespråkar att de otrogna hundarna skall utplånas från denna jord.
Jag har sett ett antal videoklipp som visar vad de här vildarna som har "flytt" undan våld och förtryck är kapabla att göra i de länder och mot de människor som har tagit emot dem och jag kan inte minnas att mina föräldrar och andra ungrare visade sin tacksamhet på liknande sätt när de flydde till Österrike 1956.
De här människorna komna från kulturer där allt löses med våld hör helt enkelt inte hemma i vårat civiliserade samhälle.
Sen kan man tycka synd om dem hur mycket man vill och hjälpinsatser skall ges i deras närområden. Att locka hit ännu fler med liknande insatser som t ex Sydsvenskan propagerar för leder sakta men säkert till våra egna kulturers undergång.
Vi måste inse att vi här har att göra med människor som har en fundamentalt annan syn på det mesta som vi är vana vid.

Jag kan bara kommentera detta med att jag skulle inte vilja vara ung i det Europa som kommer att komma tack vare bl.a insatser från naiva och godtrogna individer som figurerar i nedanstående inslag.

FÖRLÅT DEM HERRE, TY DE VETA ICKE VAD DE GÖRA!
Sandor Herold, Malmö
 
Från Det goda samhället:
Liten räkneövning med vidhängande krigsplan
En representant för Röda Korset gav information på radio som gjorde det möjligt att räkna ut att mat för en person på ett flyktingläger i Syrien eller kringliggande land kostar tre kronor om dagen, vi kan säga 1 000 kronor om året.
För en svensk familj antas livsmedel uppgå till 12 procent av en hushållsbudget. Om man antar att detta gäller även i Mellanösterns flyktingläger skulle den totala kostnaden för ett liv i lägret bli runt 10 000 kronor per år och individ. (Skola och sjukvård och sådant tillkommer förstås.)
Det finns kanske åtta miljoner flyktingar i Mellanöstern, men låt oss anta 10 miljoner stycken för att det ska bli lättare att räkna. Den samlade kostnaden skulle i så fall bli 100 miljarder kronor om året.
…Här skulle Sverige kunna göra lite nytta i världspolitiken. Om jag var utrikesministern skulle jag kalla till mig USAs ambassadör och resonera om saken. Obama har kanske låst sig men accepterar möjligen om Sverige och Ryssland ger ett handtag till al-Assad. USA kan hjälpa till genom att förmå sina arabiska vänner, läs Saudiarabien, att hålla sig i skinnet. Sedan skulle jag kalla upp Rysslands ambassadör och be om ett möte med Putin, helst redan i nästa vecka. Hela artikeln

Gatestone: De ger oss inte som i Tyskland
En migrant tillfrågades varför han inte vill stanna i Ungern. Han svarade: "[Ungern] ger oss inte som i Tyskland ... ett hus, pengar..."

"Det är inte 150 000 migranter som vissa vill fördela i kvoter, det är inte 500 000, en siffra jag hörde i Bryssel, det är miljoner, sedan tiotals miljoner, eftersom tillströmningen av immigranter är oändlig." Viktor Orbán, premiärminister i Ungern.

Antalet asylsökande i Tyskland under en månad passerade för första gången 100 000-strecket. Tyskland räknar med ett inflöde på 800 000 flyktingar och migranter i år, en fyrdubbel ökning jämfört med 2014.

Tyskland och Sverige är favoritdestinationer för de flesta migranter, lockade av de generösa välfärdsförmånerna och regeringarnas budskap om att ett obegränsat antal flyktingar är välkomna. Denna öppna dörrens politik kan attrahera miljoner muslimer från Mellanöstern och Nordafrika till Europa.
I Bulgarien avslöjade en visitering av fem albanska män som försökte korsa gränsen att dessa bar på propaganda för Islamiska staten, inklusive videor av halshuggningar. Läs hela artikeln
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar