måndag 7 september 2015

Vildarna i Österrike. Islamska Staten smugglar terrorister till Europa. USA 's inblandning i Mellanöstern”Gärna hjälp men inte till vilket pris som helst
På gränsen mellan Italien och Österrike såg jag med mina egna ögon ett stort antal invandrare … Med all solidaritet med människor i svåra omständigheter måste jag säga att det jag sett, väcker fasa … Denna enorma massa av människor – Jag är ledsen att jag skriver det – men det är en absoluta vildar… Vulgära, kastar flaskor, högljudda rop ”Vi vill till Tyskland” – och Tyskland är nu ett paradis?

Busspassagerare blev överfallna, flyktingarna slängde avföring på bussen, spottade på bussen, slog på fönsterrutor, försökte välta bussen. En italiensk äldre kvinnlig-bilförare blev utdragen genom fönstret och pöbeln försökte köra iväg med bilen. På en fransk turistbuss öppnade pöbeln bagageluckan drog ut allt bagage och stal allt som de ville ha. Det tog österrikiska polisen flera timmar att slänga pöbeln tillbaka till Italiens gräns.

Hur går det att assimilera dessa vildar i Tyskland? Jag kände det för ett ögonblick som vi var i krig…jag tycker synd om dessa människor, men om de når Polen tror jag inte för ett ögonblick att de kommer att få någon förståelse från oss. Skit kastades på oss, dörren repades, man spottade på fönstren. I vilket syfte?

Dessa stora starka flockar av vildar. Där fanns inga kvinnor, den stora majoriteten var aggressiva unga män … I går, läste jag på nyheterna om att visa medkänsla och idag efter vad jag sett är jag bara rädd, och glad för att de inte väljer vårt land som destination. Vi polacker är helt enkelt inte redo att acceptera dessa människor – varken kulturellt eller ekonomiskt. Jag vet inte om någon är det.

Med megafoner meddelade österrikarna att de får passera gränsen, men de förstod inte dessa meddelanden. Ingen förstod varken italienska, engelska, tyska eller ryska eller spanska. De slogs för att komma vidare utan att fatta att de redan fått det löftet.

Detta är bara början. Till sist, det är värt att hjälpa, men inte till vilket pris som helst”.Petterssons

Vänta bara – Islamska Staten har smugglat tusentals terrorister till Europa

ISIS säger att tusentals soldater redan är på plats i Europa, förklädda till flyktingar i väntan på order. En islamist som arbetar för islamska staten har avslöjat att terrorgruppen framgångsrikt smugglat tusentals hemliga jihadister i Europa. Syriern berättar att mer än 4.000 beväpnade ISIS män hade smugglats in västvärlden, gömda bland oskyldiga flyktingar.
ISIS smugglaren som är i 30-årsåldern avslöjar att den pågående hemliga verksamhet är en fullständig framgång. Islamska staten, även kallad IS och ISIS, har smugglat dödliga beväpnade män över den glest bevakade turkiska gränsen och vidare till rika europeiska länder. Det finns nu mer än 4 000 beväpnade ISIS män redo i hela Europeiska unionen, hävdade han.
Jihadisterna är på plats för att genomföra hämndattacker i väst som vedergällning för den USA-ledda koalitionens flyganfall enligt principen att om någon angriper mig så attackerar jag tillbaka.Hela artikeln på Petterssons

Av  Y.K. Cherson  - 4 september 2015
Invandringsproblem: Är det verkligen ett problem?
Medan Europa har händerna fulla med mängder av muslimska invandrare och politiker förvränger svaren är lösningen i själva verket ganska enkel.

I sitt sista uttalande, bara timmar innan han mördades av de Väststödda skurkar som USA och EU hycklande kallade "frihetskämpar", sade Muammar Gaddafi: "Hör nu, folk i Nato. Ni bombar en vägg som stod i vägen för afrikansk invandring till Europa, och i vägen för Al Qaida terrorister. Denna vägg var Libyen. Ni bryter det. Ni är idioter, och ni kommer att brinna i helvetet för tusentals invandrare från Afrika och för att stödja al-Qaida. Det kommer att vara så. Jag ljuger aldrig. Och jag ljuger inte nu. "
Och det visade sig att han inte ljög "Människor i NATO", alias idioter, bombade och förstörde väggen som stod i vägen för afrikansk invandring till Europa. Nu finns denna mur inte mer, och libyer som haft sociala förmåner som västvärlden bara kan drömma om flyr från detta Väst-ruinerade land till Väst - tillsammans med miljontals andra migranter från Afrika och Mellanöstern.

Europa behöver inte okvalificerad arbetskraft, … och det är väldigt sant; Europa behöver inte miljontals vaktmästare och gatusopare. Det behöver ett ganska begränsat antal forskare, kvalificerade tekniker, experter inom finans, marknadsföring, reklam ... Uppfyller miljontals invandrare från Pakistan, Jemen och Syrien dessa kriterier? Om inte -varför acceptera dem och döma miljoner människor, både invandrare och infödda, att leva i misär, öka de sociala spänningarna i de europeiska länderna och konfronteras med den oundvikliga ökningen av småbrottslighet och terroristattacker?

Invandrare kommer starta upplopp? Arrestera dem, skicka dem till invandringsläger som de kommer att bygga med sina egna händer.. och få dem att arbeta för sina biljetter tillbaka hem. ……

Stäng gränser och låt inte båtar och fartyg med invandrare ange europeiska hamnar. Håll dem borta, förse dem med bränsle, vatten, mat, filtar - men släpp inte in dem. Det är inte humanistiskt och hundratals kan dö? Ja, hundratals kan dö. Men under de senaste två åren, dog över 10.000 invandrare då de försökte  nå Europas kuster, och tusentals fler kommer att dö om Europa inte gör det klart, lugnt men bestämt, att gratis soppa är över.

Om inte – kommer inom två år miljontals hungriga, desperata och våldsamma människor som inte har något att förlora att börja vandra från ett europeiskt land till ett annat, döda, råna, våldta och sopa undan allt på sin väg - och Europa måste börja skjuta dem från helikoptrar som vilda djur och komplettera handlingen med hycklande uttalanden om "mänskliga rättigheter". Hela artikeln

Från EKP:
Massförstörelsevapen
…Européerna borde kräva Uncle Sams huvud på ett silverfat, och sina egna ledares på spetsiga käppar.

Tack vare 25 års idiotisk amerikansk utrikespolitik och obarmhärtiga militära aggressioner, har den stadiga ström av illegal invandring till Europa från Afrika och Mellanöstern blivit en kris av flyktingar.

 USA har inte bara dödat och lemlästat minst en miljon människor och fördrivit ännu fler miljoner, men också förstört egendom - vatten, sanitet och transportsystem - som stödjer nätverket av handel  och är avgörande för överlevnaden och utvecklingen av mänskliga samhällen.

USA har förstört stora delar av Mellanöstern med förödande och giftiga spillror av krig. Sjukdom och smitta lurar i skuggorna, medan våldsförövarna marscherar i middagssolen.

Den värsta konsekvensen av USA:s försök att omforma Mellanöstern kan visa sig vara att det har öppnat portarna till en massinvandring vars like Europa inte har sett på hundratals år. Om så är fallet, kommer det kristna Europa att kvävas.
Har CIAs spel och uppvigling avsiktligt framkallat folkomflyttning i massor för att bättre betjäna globala syften och därmed blivit det allra senaste vapnet i de amerikanska neokonservativas  "arsenal"?

Det är svårt att tro att Hillary Clinton - när hon var USAs utrikesminister - inte förstod konsekvenserna av  en attack mot Libyen när hon och hennes utrikespolitiska kompisar kokade ihop USA:s utrikespolitik.  Muammar Gaddafi själv varnade högljutt både Italien och Frankrike - som så obetänksamt gick med i den USA-anstiftade libyska striden -  för strömmen av flyktingar som skulle komma, om man störtade  hans regering som var grindvakter.

Men varför skulle en flod av flyktingar till Europa intressera USAs makthavande?”Hela artikeln 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar