lördag 31 oktober 2015

Folkets demonstration 1 november på Sergels torg. Islam tar över EuropaKom Ihåg!
FOLKETS DEMONSTRATION
Med Folket för Sverige
NÄSTA DEMONSTRATION - SÖNDAGEN den 1/11 kl 12:00-14:00
Sergels Torg, Stockholm
 TALARE
Fler talare inför den1/11 presenteras allteftersom.
 Ingrid Carlqvist
STEFAN TORSSELL
Julia Nilsson
JAN SJUNNESSON
HENRIK RÖNNQUIST
 Den officiella makten utgår från folketÖsterrike beväpnar sig mot Muslimsk invasion Läs mer på Zerohedge

Vi var inte tillräckligt förberedda för krisen

 Bildresultat för anna kinberg batraDet finns tillfällen när politiska ledare lägger undan prestige och motsättningar. Ett sådant är när Anna Kinberg Batra landar i Indien och får höra om morden i Trollhättan. Då ringer hon statsminister Stefan Löfven för att berömma hans snabba beslut att resa dit.


 Batra vill ersätta det havererade avtalet med lagstiftning.

Moderatledaren Anna Kinberg Batra gör klart att företrädarna hör till historien: Anders Borg ”har slutat” och Fredrik Reinfeldt ”fick ju faktiskt avgå”. Nu omprövar hon deras politik.

Hon har gjort upp över blockgränsen om flyktingarna. Men vid regeringens planer på att lånefinansiera flyktingkrisen tar samförståndet slut.

 Efter Decemberöverenskommelsens fall finns en spricka i Alliansen om vägen framåt. Anna Kinberg Batra vill ersätta det havererade avtalet med lagstiftning.
 Den politiska debatten om vad som hände på skolan Kronan, och hur det kan kopplas till samhällsklimatet, den vill oppositionsledaren vänta med. Det går att göra en tydlig markering ändå.”DN

Denna artikel måste ni läsa i sin helhet liksom de två tidigare i samma ämne.

Antroprocene
Klimatmötet COP 21 handlar inte om Klimatet - del III
De två mest framträdande grå eminenserna bakom den angloamerikanska oligarkin är de gamla presidentrådgivarna Zbigniew Brzezinski och Henry Kissinger. Det var säkert ingen slump att dessa herrar sattes in av oligarkerna som överrockar på presidenterna Jimmy Carter, Richard Nixon och Gerald Ford.

Tillsammans med David Rockefeller har Brzezinski grundat den Trilaterala Kommissionen (TC) som verkar för en global centralregering som en vidareutveckling av FN. Den och Bilderberggruppen spelar nyckelroller i oligarkins maktutövning. Brzezinski menar att nationalstaten som en fundamental enhet för hur människor organiserar livet, har upphört att vara den huvudsakliga kreativa kraften: Internationella banker och multinationella företag fungerar och planerar på sätt som är ligger långt före nationalstatens politiska koncept. Här hittar vi rötterna till ett tänkande som skickligt inplanterats hos bl.a. nyttiga idioter som vår förra statsminister. Det var nog ingen slump att sonen Mark Brzezinski blev USA:s Sverige-ambassadör under Reinfeldts regeringsperiod.

 Svenska medlemmar i TC är bland andra Marcus Wallenberg, Urban Ahlin och Carl Bildt som givetvis alla är mycket hedrade av att få umgås i det fina sällskapet. Carl Bildt har ju utmärkt sig speciellt som oligarkins nyttiga idiot i sitt arbete för att få in Nato-landet Turkiet i EU. Han har enligt Wikileaks föraktfullt beskrivits av USA-diplomater som en medelstor hund med en stor hunds attityd. Bildresultat för urban ahlin

Oligarkins målsättning är alltså att skapa en världsordning där de stora multinationella företagens ställning (oligarkins) stärks på nationalstaternas bekostnad och FN får en mer central roll som ”världsregering”. David Rockefeller skriver i sina memoarer från år 2003 att; en del tror att vi är del i en hemlig klick som arbetar emot USA:s bästa intressen, karaktäriserande mig och min familj som ’internationalister’ som konspirerar med andra runt om i världen för att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur – en värld om ni så vill. Om det är anklagelsen, så är jag skyldig och jag är stolt över det. Antropocene


Aufruhr in Dresden: Eine Stadt versinkt im Asyl Chaos.Asylanten belagern die Stadt. Suhl 


"Alltså, vi har fört en felaktig politik alldeles för länge men det är egentligen Sverigedemokraternas fel.

 Vi har ingen ideologisk eller moralisk kompass utan navigerar utifrån vad media tycker och vartåt det blåser..."
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar