fredag 2 oktober 2015

Lögnens rike. Det vilseförda svenska folket. Någon tjänar på flyktingströmmarnaSnillen investerar 

 "Har inte svenska fattigpensionärer bröd kan de väl äta bakelser i stället..."Sötebrödsdagarna är nu över för svenskt vidkommande

I 30 år har svenskarna påtvingats en massinvandring som de aldrig har bett om. I 30 år har statstelevisionen och medierna manipulerat befolkningen med lögner, lögner och åter lögner om att Sverige har ”en skyldighet” att ”hjälpa” en ”liten rännil” av världens alla ”flyktingar”.

Nu vet vi att vi har varit utsatta för ett gigantiskt bedrägeri av statsmakten och av de medier som verkat i symbios med samma makt. De har lurat oss. De har blåst oss på vårt land.

De har lyft fram politiker som arbetat för en globalistisk agenda utan att tala om för folket vad den agendan har gått ut på. De lanserade Fredrik Reinfeldt som gav oss 700 000 nya araber och afrikaner på åtta år. Sedan lanserade de Stefan Löfven som lätt dubblar eller tredubblar den siffran om han får sitta lika länge.

Vi utsatta för en regelrätt invasion och i Europa talar politiker om att vi bara ser början på en gigantisk folkvandring från Mellanöstern och Afrika till Europa. Tro för guds skull inte att det kommer att göra vårt samhälle bättre. Sverige kommer istället att förändras så radikalt att delar av landet inte kommer att vara beboliga av svenskar.

Det kallas för White flight när vita flyttar ut från områden som börjar domineras av främmande invandrare. Studier visar att när ett område fått 10 procent invandrare så har utflyttningen redan tagit fart. Nu har vi svenska flyktingar i vårt eget land. Det rör sig om vanliga människor som på olika sätt drabbats av de problem som det mångetniska samhället för med sig.

Julia Caesar skriver:
Varför ser vi aldrig en tidningskrönika där en bekännande mångkulturalist glädjestrålande meddelar att han nu tar familjen med sig och flyttar till Rinkeby för att njuta av mångfalden?

Men ändå är det bara början vi ser. De politiker och makthavare som 30 år senare upprepar alla floskler om att vi ”bara tar emot en rännil” och att det är ”vår skyldighet” att fylla upp Sverige med en aldrig sinande ström från södra halvklotet borde ställas mot väggen – eller inför skranket. De är landsförrädare.


 … Glöm aldrig bort att Sverige är svenskarnas land. Målet måste vara att ta tillbaks det även om det tar tid och kräver blod, svett och tårar. Sverige är inte och ska aldrig bli ett allemansland, en mångkultur, ett muslimskt eller ett mångetniskt land där svenskarna bara är en liten folkspillra bland andra folk. Vi måste realisera tanken på att få bort den makthavande eliten från makten och ersätta den med människor som har en välvillig inställning till Sverige och vill att det svenska folket även i framtiden ska kontrollera landet.  Vi ska göra det till en vänlig, demokratisk och väl fungerande nation där ingen makthavare någonsin i framtiden kan utöva politiskt förtyck mot den svenska befolkningen.Men det krävs stora uppoffringar för att nå dit. Det blir ingen dans på rosor.”
Asylkaos och Julia Caesar Flykten från mångkulturen

Vem eller vilka tjänar på flyktingströmmarna?

 Hans flyktingbostäder kostar 60.000 kr/mån
Wallenbergägda Aleris tar 60.000 kronor i månaden för en flyktinglägenhet trots att hyran i själva verket bara är 5.000 kronor.
Det här uppger SvD Näringsliv, som konstaterar att kommunerna nu är desperata att hitta bostäder åt ensamkommande flyktingbarn.

Ett av bolagen som täljer guld på den uppkomna situationen är alltså Aleris, som ägs av Wallenbergsfärens maktbolag Investor. Och i Mölndal fakturerar bolaget exempelvis 2.020 kronor per dygn, det vill säga 60.600 kronor, enligt artikeln.
…Bert Karlsson, vd för asylboendet Jokarjo, säger till tidningen, apropå Aleris prissättning, att det är "en sjuk marknad". Dagens PS

 Tar någon ansvar för Sverige?
 
Statsministern, Riksdagen,  massmedia? Mxp


Det ska du inte veta:
Fråga till Fredrik Reinfeldt:
Var det inte så att du blev utsedd till Sveriges nästa statsminister och att du måste välja din ”fiende” Carl Bildt till din utrikesminister, när Wallenberg bjöd in dig till Bilderbergmötet i Canada 2006? Bakom kulisserna

Sanningen om flyktingarna

En journalist från Ukraina som reste med tåg med några av de hundratusentals invandrarna från Mellanöstern och som söker asyl i väst varnar för att många är inte de fredsälskande arbetssökande de nya värdnationerna önskar.

Aida Bolivar talar flytande arabiska och hon hörde dem öppet tala om att råna och våldta andra resenärer
En ungersk TV-kanal sänder intervjun med Bolivar, som reste 31 augusti från Budapest till Wien på ett av tågen som bokstavligen tagits över av migranter som översvämmar Europa, till synes på grund av kriget i Syrien, Irak och Libyen.
Bolivar förklarade att hon bodde i sammanlagt fem år i arabisktalande länder som Marocko, Egypten och Tunisien.” Läs mer Sanningen om flyktingarna

Pat Condell:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar