tisdag 13 oktober 2015

Skrämmande bok om framtidens värld. Sverige är nu belägrat men ingår i ett pilotprojekt för framtidens UtopiaRegeringens, riksdagens och politikernas förbrytelser mot de svenska medborgarna och det samhälle dessa byggt och vill ha kvar har nu nått sådana extrema proportioner att vi folkrättsligt har rätt att ställa frågan om vi med våld har rätt att tvinga dem bort från makten innan de lagt välfärdssamhället i spillror! Bör sjuklövern tvingas bort?
En bok om framtiden i världen. Om människorna i väst inte reser sig.
  
Soumission – Underkastelsen

Marine le Pen har beskrivit den framtid som målas upp i Soumission som ”fiktion som en dag skulle kunna bli verklighet” Boken, som handlar om hur Frankrike stegvis blir en islamistisk republik, fick ett enormt genomslag när den släpptes bara dagarna efter attackerna mot Charlie Hebdo. Författaren Michel Houellebecq är provokatör ända ut i fingerspetsarna och har i intervjuer kring sin bok sagt att det Frankrike där kvinnor tvingas bära heltäckande kläder och uppmuntras att inte arbeta är resultatet av ”en av de mest mjuka versionerna av islam som man kan tänka sig”.

”Lyckan kulminerar vid den absoluta underkastelsen” är nyckelmeningen i boken och jag tänker mig att det var här Michel Houellebecq fann sin titel. Soumission beskriver en inte allt för avlägsen framtid i vilken Frankrike, efter att Marine le Pen från det högerextrema Front National förlorar i presidentvalets andra omgång, genomgår en serie dramatiska förändringar. Segrande i kampen om den politiska makten detta år 2022 står det Muslimska brödraskapets ledare Mouhammed Ben Abbes stöttad av en trött samling traditionella politiker, främst liberaler och socialdemokrater. Allt detta skildras genom huvudpersonen, akademikern François, en rätt tragisk figur med en människosyn till stor del befriad från medlidande eller förståelse. Läs mer på Utblick

Den som skrivit recensionen om boken Submission bagatelliserar givetvis boken och menar att så kan det aldrig bli i västvärlden.

Är det bara en händelse att DÖ - Decemberöverenskommelsen skulle gälla till valet 2022. Då enligt författaren Michek Hoellebecq Frankrike får en muslimsk president. Kanske kommer det att bli så för Sverige!

Det är då man ska läsa den senaste krönikan av Julia Caesar -  Belägrat land

 isismargot

…“Svenskarna ska gå med på oöverblickbara konsekvenser”
I media kallas migranterna genomgående “flyktingar”. Merit Wager skriver på sin blogg: 
“I Sverige ligger fokus således i första hand på de människor som, i aldrig tidigare skådade skaror, vill ha ett bättre liv, söker ”gratis” och bättre sjukvård, ”gratis” boende, försörjning och utbildning. Och trots att ingen med absolut bestämdhet vet någonting eftersom asylsystemet sedan länge havererat, står fyra ministrar i den svenska regeringen och säger till allmänheten att:

“Det här är människor som flyr från krig och förföljelse.”

“Och dessutom kräver de att alla svenskar, och andra som byggt upp ett välfungerande välfärdssamhälle – jämställt, rättvist, lugnt och tryggt – bland annat genom att de och tidigare generationer betalat mycket höga skatter, ska gå med på att drabbas av oöverblickbara konsekvenser för att de inte klarat sitt uppdrag (och inte tidigare regering heller) och Migrationsverkets generaldirektör (tidigare inräknad) inte klarat sitt jobb?”

Det är ett regelrätt folkutbyte som pågår
Den senaste desperata åtgärden är att bygga tältläger. Alla andra bostäder är slut, idrotts- och gymnastiksalar fullbelagda med madrasser. Varenda madrass som står att uppbringa har tagits i bruk. Staten förfogar över 185 vinterbonade tält med plats för 1 000 asylsökande. Det räcker inte ens en dag. Fler tält ska beställas.
”Det är en fantastisk humantär insats vi gör nu” säger invandringsminister Morgan Johansson. Nej, det är det inte. Humanitet är detta minst av allt. Det som pågår är ett regelrätt folkutbyte. Så gläd er, ni 87 procent som röstade för fortsatt massinvandring och folkutbytespolitik. Med den här takten kommer det bara att ta 10 – 15 år innan svenskarna är i minoritet i sitt eget land.

Det finns en Plan, och Sverige är pilotprojektet
Svaret är att det finns en Plan. Arkitekten och bloggaren Peter Krabbe skriver om den på sin blogg. Planen bär namnet “Agenda 2030″ och är skapad av FN. Det började med mångkulturfanatikern Fredrik Reinfeldt (m), som redan under sin tid i MUF sannolikt stod under inflytande av Romklubben, där partikollegan, senare kristdemokraten Anders Wijkman var en viktig person och är ordförande sedan 2012.

Peter Krabbe skriver:
“De första spåren kunde skönjas under FN:s möte i Rio 1992, då Agenda 21 klubbades igenom. Men först måste naturligtvis Sverige omvandlas för att kunna vara pilotprojekt för övriga världen. Invandringen har varit en viktig del av detta. Vi ska visa att mångkultur fungerar, trots att de globala erfarenheterna visar på raka motsatsen.
Migrationen påskyndas genom att annonser i tredje världens tidningar uppmanar till invandring till Sverige, bidragsnivån till invandrare blir världens högsta, invandrare ges förtur till befattningar i kommuner och statliga ämbetsverk och bostäder skall snabbproduceras utan kommunal vetorätt. ” Läs hela Julia Caesar-Belägratland

Är EU:s följsamhet till USA största hotet mot europeisk säkerhet
I ett mycket viktigt utspel i tyska Passau på onsdagen varnar EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker enligt Reuters, för att låta USA diktera EU:s utrikespolitik främst med bäring på relationerna till Ryssland.

…Man skall se Junckers varningar mot bakgrund av att EU:s sanktioner mot Ryssland är uppe för förnyelse i slutet av året. Hittills har det rått enighet om att behålla sanktionerna, trots att de tillsammans med ryska motåtgärder drabbat många medlemsländer som t.ex. Finland mycket hårt.

…Det är välkänt att ett scenario som fruktas mycket i Washington är att det skall ske ett närmande mellan Ryssland och EU och då speciellt Ryssland och Tyskland. En sådan utveckling som var på gång efter Sovjets kollaps, skulle givetvis ha skapat ett väldigt starkt Europeiskt block med stor industriell kapacitet och enorma naturtillgångar. Detta block skulle varit ytterligare ett hot mot USA:s dominerande roll i världsekonomin och på sikt även millitärt. Kina/Indien är det andra hotet.

…Varför skapar man ett totalt instabilt Mellanöstern som orsakar de flyktingströmmar som nu dränker EU? Varför stödjer USA tillsammans med det medeltida Saudiarabien den bestialiska islamistiska staten?

Junckers har rätt, det ligger i Europas intresse att EU frigör sig mer från USA, inte motsatsen som tycks vara de svenska politikernas linje.

…Junckers utspel förtjänar all uppmärksamhet och stöd från svensk sida.

En av många kommentarer:

Jag har förstått att vår utrikesminister Wallström är en förvirrad människa. Men hon och UD måste väl ändå ha en agenda, en plan när de går till jobbet varje morgon. Varför satsar de så mycket av sin arbetstid på ett så korrupt och sönderfallet land som Ukraina? 

OK Poltava ligger där, men någon gång måste de väl ändå ge upp sitt Karl XII-komplex. Antropocene

Här kan ni läsa lite mer om vår utrikesminister Wallström


Mer om Wallström:
Till sist blev Margot Wallström utrikesminister. Hon beskrivs allmänt i Bryssel som en nolla av alla som kom i kontakt med henne. Hennes egentliga kvalifikation är att hon har lyckats bli  60 år gammal.”


Läs om alla svenska landsförrädare som vi har och som utan att tveka köper in bostadsrätter till ensamkommande flyktingar. Bloggaren skräder inte orden och det gör inte jag heller.1 kommentar:

  1. Margot Wallström är en misslyckad politiker men en hyfsad skådespelerska som tagit henne till den position hon har idag. När jag ser henne börjar mina kräkreflexer göra sig påminda.
    Heima

    SvaraRadera