tisdag 27 oktober 2015

Sydafrika och Sverige - vita diskrimineras. Rara små flyktingbarn som inte diskrimineras.Vad händer i Sydafrika? Folkmord på vita – står svenska folket på tur?
 

Genom att lyssna på det här programmet om hur den vita rasen diskrimineras och utsätts för folkmord kan man se vad som kommer att hända i Sverige.

Sydafrika är första experimentet som ska genomföra folkmord på vita. Symtomatiskt nog är det också där som våldtäktsstatistiken är som störst. Vi vet genom denna statistik att Sverige kommer på andra plats. Har vi då råd att inte vara mer aggressiva än så här. Hela inlägget

”Svenska folket och deras idoler

Vi kommer väl alla ihåg Margot Wallström som grät över alla våldtäkterna i Kongo men har ni hört henne säga något eller fördöma alla våldtäkter i Sverige eller har hon gråtit över dessa? Ingalunda. Men det är bättre betalt att gråta i Kongo än att gråta i Sverige över svenska kvinnor som får sina liv förstörda.”Hela inlägget

 “Det finns en plan och Sverige är pilotprojektet
……..De första spåren kunde skönjas under FN:s möte i Rio 1992, då Agenda 21 klubbades igenom. Men först måste naturligtvis Sverige omvandlas för att kunna vara pilotprojekt för övriga världen. Invandringen har varit en viktig del av detta. Vi ska visa att mångkultur fungerar, trots att de globala erfarenheterna visar på raka motsatsen.

Migrationen påskyndas genom att annonser i tredje världens tidningar uppmanar till invandring till Sverige, bidragsnivån till invandrare blir världens högsta, invandrare ges förtur till befattningar i kommuner och statliga ämbetsverk och bostäder skall snabbproduceras utan kommunal vetorätt.” Läs mer

Kenneth Sandberg skickade mail till nedanstående politiker och journalister och fick svar från Marie Dahlin den 25 oktober som var en söndag.

Till:
hakan.lind@vanersborgaren.se;johan.blixt@vanersborgaren.se;lennart.larsson@mbvk.se;redaktionen@ttela.se;Cecilia Krönlein;Gert Gelotte;GP-Ledare;Kultur GP;Peter Hjörne;Kulturen GT;Frida Boisen;lenart-larsson@mbvk.se;
Kopia: Marie Dahlin; m.fl.politiker inom Vänersborgs kommun

From: Marie Dahlin
Sent: Sunday, October 25, 2015 9:28 AM
Subject: Re: 7-klövern och Syrien

SLUTA MAILA MIG
JAG ÖR ONTE INTRESSERAD AV KUST FINA ÅSIKTER OCH TYCKANDE

 
Marie Dahlin. Kommunalråd (S) Vänersborg.

Av stavningen att döma föreligger antingen påverkan av “något starkt”, eller så har hon bara genomgått en rudimentär SFI (
Svenska För Imbecilla politiker) istället för att fullfölja grundskoleutbildningen.!?

//Kenneth S.

Till: Marie Dahlin
Från: Sandor Herold
Tydligen behövs det inte mer kunskap och kompetens än vad din stavning bevisar för att bli socialdemokratiskt kommunalråd.
Men om man studerar bilden av dig så verkar i varje fall lönen vara väl tilltagen.

M V H

Sandor Herold, tyvärr boende i den socialdemokratiskt styrda mångkulturella sopstationen Malmö och som av den anledningen gärna läser mail av bl.a Kenneth Sandberg
12 okt 2015 kl. 16:20 skrev Kenneth Sandberg <sandberg.kenneth@bredband.net>:
Sent: Monday, October 12, 2015 4:11 PM
Subject: 7-klövern och Syrien

Kvinnor och barn flyr från krigets Syrien!”

Mantrat ovan upprepades med olika formuleringar från 7-klöverns samtliga företrädare i söndagens Agenda.

Jimmie Åkeson hade flera bra och kärnfulla inlägg i den traditionella teaterföreställning, där i vanlig ordning SVT´s debattledare anslöt sig till försöken att dränka det som framfördes från Sverigedemokratiskt håll. Exempelvis hans konstaterande att det inte handlar om en tillfällig “kris”, utan om begynnelsen av en gigantisk folkvandring som vi inte kan se något slut på. Och att därför konsekvensen för Sveriges del blir en total kollaps om regering och riksdag inte gör något för att stoppa inflödet.

Dock: Oerhört beklagligt var att Jimmie inte med ett ord ifrågasatte ovanstående mantra som var och är 7-klöverns starkaste “trumfkort” i den här katastrofala situationen. D v s att det är människor som flyr för sina liv från Syrien”.

Här stod det till buds för Jimmie att kungöra det faktum att det endast är en mindre andel som kommer direkt från Syrien. Att det i själva verket till uppemot 70 procent handlar om medborgare - främst unga män – i länder som Eritrea, Afghanistan, Somalia, Libyen, etc. Samt syrianska familjer – till stor del ekonomiskt välbärgade - som sedan lång tid levt i Turkiet eller i något annat kringliggande land.

Ett sådant kungörande från Jimmie Åkesson hade – i debatten om den aktuella “humanitära krissituationen” - berövat 7-klövern deras enda verktyg. För det är detta de använder till bristningsgränsen när de manipulerar svenska folket och vädjar till de ”snälla svenskarna”, som naturligtvis känner stor empati när de överöses med TV-reportage om fotvandrande småbarnsföräldrar och drunknade barn.

I söndagens Agenda borde inte 7-klöverns teatraliska mantran få stå oemotsagda.

//Kenneth Sandberg

Nu öppnas nya boendet för flyktingbarn i Vågbro


Dörrarna har slagits upp för det nya hemmet för ensamkommande flyktingbarn i Vågbro. 13 ungdomar har precis flyttat in alldeles intill asylboendet. Nu längtar de bara efter att kunna börja skolan.

Verksamhetschef Beatrice Maurin visar runt i de nyrenoverade lokalerna. Hon och personalgruppen har slutspurtat de senaste dagarna med förberedelser inför öppningen. Men nu är det klart och nästan alla ungdomar har flyttat in. Skorna står prydligt uppradade i hallen. Här finns kök, sällskapsrum, badrum, personalutrymmen, och ungdomarnas egna rum ligger i två korridorer. I ett rum med datorer och en soffa sitter några ungdomar och surfar. Ur ett par datorhögtalare strömmar arabisk popmusik.
Vi försöker hitta på små knep för att det ska kännas familjärt och jobbar mycket med inredning, växter och tyger. Vi väntar en stor leverans med grejer och ett pingisbord, men sedan ska ungdomarna också få vara med och bestämma hur det ska se ut, säger Beatrice Maurin.

Skillnad på folk och folk

Skäggbarnen, dvs ungdomarna/männen som kallas ensamkommande barn och mestadels rikemanssöner, får nu gratis träningskort på Friskis o Svettis.
Förslag: Starta bojkott av Friskis o Svettis och säg din mening till chefen Maria Lundgren
Rikemansungdomarna kostar skattebetalarna 3.000 kr per st och dag. De har uppassning dygnet runt. Behöver inte ens bädda sina sängar. Får speciell halal-mat eftersom svensk mat inte duger åt dem. Gratis datorer och mobiler. Märkeskläder. Gratis busskort. OSV i all oändlighet.
Fattiga svenskar, arbetslösa och studerande, får däremot ingenting av detta. Inte ens bostad. 20.000 studentar saknar bostad. 40.000 svenskar är hemlösa. 250.000 svenskar står i bostadskö.
Och sedan undrar etablissemanget varför Lundin-Pettersson, Mangs, Ausonius och Breivik samt de som tänder eld på flyktingförläggningar är förtvivlade och desperata och försöker göra något åt svenskfientligheten och daltet med utlänningar. FriaTider och Fria Tider Stockholm


Så har landsförräderiet planerats

1 kommentar:

  1. Jag tänker varje gång de rapporterar på TV-nyheterna om nya anlagda bränder på blivande asylboenden att det är fruktansvärt tragiskt med förstörda nedbrända boenden och kapitalförstöring. Samtidigt är det stackars
    svenskars enda sätt att visa sin avsky över att Sverige ska behöva ta emot så många sk flyktingar som får allt som de själva inte får i form av bidrag och bostäder. De kanske själva stått i bostadskö i många år och får ingen bostad utan de få tillgängliga bostäderna går till sk flyktingar. Jag försvarar dem inte men jag FÖRSTÅR deras frustration. Det är inte RÄTTVIST.
    Heima

    SvaraRadera