tisdag 10 november 2015

Framtiden för svenska folket. Finns den? LÄS ARTIKELN och berätta om den för alla du känner. Det är framtiden för oss som ännu inte blivit gamla. Snart ryker pensionerna.

Falukorv och ägg, men du får ta bort äggen och korven

Från: Sandor Herold

Till lille Molgan pygmen  och Svetsloppan vill jag bara helt kort hälsa följande:


 

Era svin, läs nedanstående och skäms!
Är det så här era landsmän skall ha det på gamla dagar medan tiotusen parasiter i veckan får all included i sina boenden?

 
Falukorv och ägg, men du får ta bort äggen och korven

Det var en fredag. Min fru och jag hade anledning att fira. Bubbel var inhandlat och jag stod i kön på ICA, med 1 kg färska havskräftor och ett halvt kilo räkor. Kvällen var räddad. Och jag mådde oförskämt bra. Men där och då, fick jag en brutal insikt i hur det är att vara fattig pensionär i dagens ”rika” Sverige. Och den slog mig i ansiktet, med full kraft.

Framför mig i kön stod en äldre dam med varorna i sin rullator. Hon var liten och tunn. Tydligt märkt av ålder och ett långt arbetsliv. ”Nej, det blev för mycket” sa hon när kassörskan berättade vad inköpssumman blev. Nervöst bläddrade hon i sin slitna plånbok. ”Kan du ta bort falukorven?”. Kassörskan slog bort falukorven i kassan och berättade återigen vad den gamla damen skulle betala. ”Nej, du får nog ta bort äggen också”. Hon tittade på kassörskan med stora och trötta ögon, precis som om hon besvärade genom att inte ha pengar tillräckligt för sina nödvändiga inköp. Det började krypa i kroppen på mig.

…. Bubblet, havskräftorna och räkorna smakade bra. Men först efter att jag lovat mig själv att aldrig sluta att kämpa för de gamla i vårt land. Aldrig sluta att kämpa för den stora grupp av medborgare som betalar sin skatt, men utsätts för en daglig strukturell diskriminering.

Vill du hjälpa till? Du kan gilla sidan (inte bara denna artikel), dela artiklar, skriva artiklar och kommentarer, men framförallt delta i vårt arbete för en värdig ålderdom i Sverige.
Göran Dandelo, SPI Välfärden Hela Artikeln på Petterssons

Ända sedan Gustav Vasa...

... har svenska regeringar utmärkts av en enastående ansvarslöshet och självbelåtenhet. En skyddad verkstad för makthavarnas experiment med ett fredligt folk som aldrig utsatts för någon ockupation. Tills migrations-tsunamin anlände för ett par månader sen. Nu verkar det som om kejsaren börjar inse att han är naken. Men sanningen är fortfarande illa tåld. Om den kommer från någon annan än honom själv.
"Ledande svenska politiker säger nu samma sak som Sverigedemokraterna har sagt i tjugo år, men SD är fortfarande 'rasister och fascister'. Det här är en så primitiv lögn att det naturligtvis ligger andra orsaker bakom. Elitens våta dröm visade sig vara en mardröm

… "Jag skulle välkomna en statsminister från Sverigedemokraterna med ett starkt mandat att äntligen göra något verkligt åt den skenande massinvandring som destabiliserar landet. Tyvärr är jag rädd att även om detta sker, skulle det vara som att bli utsedd till kapten på Titanic fem minuter efter att den träffar på isberget," skriver Fjordman.EKP
Läkarna kämpade för att rädda livet på Mats
17-årig handelsskolestudent, Mats i Hilleröd, mördades  med ett exakt måttat hugg i hjärtat, mördad av – ska -  vi kalla dem - "kamrater", och massmedia är mycket tystlåten då det gäller information.
Man kommer naivt fortfarande predika godhet, tolerans och respekt hos barnen så att de kan hamna i samma situation som Mads.
-  Tre andra generationens invandrare kommer omkring kl.  13 körande  i två bilar fram till skolans huvudentré. De parkerade bilarnatomgång framför huvudentrén och fortsätter in i skolan, säger ett vittne till Ekstra Bladet.
De tre personerna går sedan in på skolan, där de hittar den 17-årige studenten, som var i sällskap med flera kamrater.

Blev varnad
Enligt vittnet, blev Mads av sina vänner för att gå med de tre misstänkta gärningsmännen.
- -Han varnades för att gå med dem. Han var tyvärr lättlurad att tro att det inte var så farligt och de kunde ta kontroversen ansikte mot ansikte, säger det skakade vittnet och fortsätter:

- I stället blev han ihjälhuggen.

 Vittnet var bland de första som kom fram till den svårt sårade tonåringen.
I bloggvärlden, finns det massor av fakta om EU: s bruk och missbruk av pressen. Bara på min ödmjuka blogg, finns det flera referat och rapporter om journalistik, och eftersom samma problem ofta förekommer i andra EU-länder, kan det vara en indikation på att "ordningen eller rekommendationen "att hålla tyst" kommer från en gemensam utgångspunkt: Europeiska unionen. Spydpigen
Hela artikeln på Ekstrabladet
Fr. Snaphanen:
Massinvandringen är på gränsen att förstöra Europa
FLERA årtusenden krävdes för att bygga den europeiska civilisationen men dess förestående undergång har varit ett arbete på bara några år, som genomförts av en kader av oansvariga, opatriotiska och vilseledda politiker delvis av Tysklands förbundskansler Angela Merkel.

Klockan är fem minuter i tolv. Ingenting tyder att Europa verkligen kommer att vakna upp innan det - som jag förstår det i Sveriges fall - är för sent. Vi skall intekänna skadeglädje men vara väldigt ledsna för de unga svenskar som ska leva sina liv i det helvete press och politiker har skapat. Om vi inte gör det, står vi inför många mord som det överlagda, iskalla, muslimska avrättningen av en ung dansk i förrgår. Ett fundamentalt politiskt mord. Jag delar Leo Mc Kinstrys förakt för den politiska, kallade eliten. De kunde lika väl själva ha använt kniven mot MadsSkjoldsøge. Det är deras mord, och eftersom ingen har uttryckt sig i frågan, är det helt uppenbart. Så tänk över det. Besinna er!

Leo Mc Kinstry:

"Genom att försköna deras vandalism och kalla det för medkänsla och deras feghet för moralisk överlägsenhet, har dessa ledare skapat en invandringskris så djup att själva existensen av vår europeiska kultur och vårt kulturarv är under dödligt hot.

Den tragiska paradoxen av besatthet med fri rörlighet och avskaffande av nationella identiteter är att Europa i någon meningsfull bemärkelse troligen kommer att upphöra att existera detta århundrade

den sociala revolutionen accelererar kommer traditionella värderingar som demokrati, frihet och solidaritet att ersättas av konflikt, sekterism, förtryck och intolerans.

Med ökande islamisering, barbariska och fattiga kommer Europa att bli omöjligt att skilja från stora delar av Nordafrika och Mellanöstern. Läs mer på Express co Uk
Kommentar
Försvarar inte på något sätt enskild terror, inget är ännu bevisat vad det gäller attentat. Men vi som nation bör nog tänka efter eftersom vi inte har förmågan att föda drygt 11 miljoner personer.
Mina förfäder fick på 1600-talet kämpa för maktgalna kungar utomlands.
I nutid får svensk befolkning kämpa för att ö h t vår demokrati ska bestå på hemmaplan.
Olika tidsperioder har alltid haft maktgalna individer som utnyttjat den egna befolkningen.
Skillnaden mellan en rojalistisk diktatur och en nutida svensk demokratur är endast att den skiljer sig för tillfället vad det gäller nivån på fysiskt våld.
Vad det gäller vår tidigare demokrati så bör den återtas. Men det räcker inte, den ska också över tid kämpas för. Då för att inte illasinnade politiker med maktambitioner ska med utländska invandrade krafter förgöra det svenska folket.

Sent: Monday, November 09, 2015 12:06 PM
Subject: Sverige - liksom Romerska riket...

“Edward Gibbon var en engelsk sjuttonhundratalstänkare som skrev den ständigt återutgivna klassikern Historien om det romerska rikets nedgång och fall. Det påstås att hertigen av Gloucester, kung George IIIs bror, inte blev så förtjust när Gibbons bok överlämnades till honom: ”En till djävla tjock, fyrkantig bok! Gör ni inget annat än plitar, plitar, plitar, va, Mr Gibbon?”.


- Det vore väl ungefär med den inställningen migrationsminister Morgan Johansson hade mottagit denna text i det osannolika fallet att den hade presenterats för honom”.
............
 Vem kommer i framtiden att skriva om Sveriges nedgång och fall.!?
 //Kenneth Sandberg
Edward Gibbon, 1737-1794
Gibbon betraktas som Englands störste historiker genom tiderna.

1 kommentar:

  1. Svaret på överskriftens fråga är med stor sannolikhet NEJ.

    SvaraRadera