torsdag 19 november 2015

Katinka Glahd: Vilka har varit naiva? De som kallats rasister, främlingsfientliga, nazister och fascisterLandsförräderi kan inte preskriberas
Civil olydnad
Eftersom de aldrig begärt de svenska medborgarnas samtycke har vi ingen anledning att ställa upp för de inkommande. Därför bör vi på alla sätt genom civilt motstånd försvåra placeringar och invandring.

Raseriet mot Löfven: “Nej, Sverige har inte varit naivt – Du har varit naiv!”
Mattias Karlsson (SD) är en av de som rasar mot Stefan Löfven. Foto: Nyheter Idag
 STOCKHOLM Statsminister Stefan Löfven förklarade på en presskonferens under torsdagen, med anledningen av den höjda terrorhot-nivån, att Sverige har varit naiva. Men nu får han mothugg från SD. “Du, ditt parti och dina samarbetspartners har varit naiva och är det fortfarande”, skriver Mattias Karlsson (SD) på Facebook.

Sverige befinner sig just nu i en mycket ansträngd situation med anledning av av terrorhotet som myndigheterna arbetar med. Under torsdagen höll statsminister Stefan Löfven en presskonferens med anledning av detta och han ursäktade situationen med att Sverige har varit för naivt.

– Jag måste tyvärr säga att Sverige har varit naiva i det här avseendet, sade han.
Men det budskapet gick inte hem i alla politiska läger. Sverigedemokraterna har länge varnat för risken med ett terrordåd, inte minst kopplad till radikal islamism, men har oftast bemötts med argument om att de är obildade, okunniga och i värsta fall rasister. Nyligen valde även en journalist på SVT att påstå att det största terrorhotet istället kommer från högerextremt håll. Hela artikeln

VILKA VI?
Du, Stefan Löven påstår att vi varit alldeles för naiva när det gäller utbredningen av terrorismen och islamiseringen av Sverige. Vilka vi?  Av de sista tjugo åren har jag inte sett något annat än ett kompakt motstånd från de djupa folkleden av de som motsatt sig denna utveckling av en fasansfull teokratiskt  demagogisk så kalladreligion som visats sig vara djävulens högra hand för att förslava de fria demokratiska staterna i det moderna Europa. Vi, som såg redan för 20 år sedan att denna utveckling som ytterst olycklig för folket, kunde bara protestera genom insändare i den alltmer svenskfientliga fria pressen, som till sist lade locket på för att kväva våra protester. Våra röster för att skydda våra barn mot denna psykosociala pest som kallas för islam. En politisk hydra som är ute efter väldsherravälde och som går fram med detta helt klart på sina tillhörande hemsidor utan att ens bli ifrågasatta för detta av sina läsare. Vår gråt efter gehör för vår förtvivlan fäller sina tårar förgäves.

Denna mordiska folkgrupp som importerats till landet som valboskap för livslång försörjning har resulterat i tusentals svenskars bråda död.

Kvinnor har våldtagits, män har knivskurits, äldre har rånats i sina hem och på gator och torg. Hundratals ha mördats av det mångkulturella samhället! Inte några vågar gå ut på kvällen där det inte rör sig mycket folk, detta anses som livsfarligt.

 Vi har förgäves protesterat mot dessa brott mot det svenska folket som kommit från politikerna som hatar det svenska folket. Många av oss som fört kampen har förlorat  sina arbeten, hus och hem. Rättstaten finns inte till för oss längre. Domstolarna dömer inte längre efter lagen.Våra pensioner är nedskrivna genom tidens mest gigantiska stölder av våra inbetalda pengar, vi har per capita Europas största härskaror av fattigpensionärer. Främmande personer som aldrig bidragit går före oss i köerna på akuten och behöver inte betala. Ja listan kan göras mycket längre än så!!

 Nej, vi är inte naiva och har aldrig varit det. Våra värsta farhågor över en import av utomeuropeiska människor till vårt moderna land, människor som inte går våra vägar, har kommit att få våra farhågor att framstå som ganska modesta, men verkligheten har visat sig mycket värre en så. Du och Dina politiskt korrekta kumpaner har med Edra illdåd mot det svenska folket genomfört ett folkförräderi som är så vidrigt I sin stinkande uselhet att det får  Vidkun Quisling och hans anhang på den tiden det begav sig för dem att framstå som en skockförvirrade byfånar!!

Nej, vi var aldrig naiva men vi har fått betala – och kommer att få betala-ett högt pris för politikernas arrogans mot det svenska folket . Mest av allt kommer barnen att få betala - och det är en klen tröst att även era barn får sona sina fäders brott mot sitt eget folk. En sak kan vi vara helt säkra på. Dessa barn kommer aldrig att få uppleva en barndom eller ungdom i ljusets värld.
Katinka Glahd

Här kan du läsa sex av tjugo citat av Obama om islam

1 "Framtiden får inte tillhöra dem som förtalar Islams Profet."

2 "Det ljuvligaste ljud jag vet är det muslimska kallelsen till bön."

3 "Vi vill förmedla vår djupa uppskattning för den islamiska tron, som har gjort så mycket under århundraden för att forma världen - även i mitt eget land."

4 "Som student i historia känner jag också till civilisationens skuld till islam."

5 "Islam har en stolt tradition av tolerans."

6 "Islam har alltid varit en del av Amerika." Här är de övriga citaten

Artikel från 18 december 2014:
Pia Kjaersgaard: Sverige sjukaste landet någonsin

Det politiskt korrekta Sverige är ett så sinnesrubbat samhällsbygge att det över huvud taget inte låter sig beskrivas med vedertagna statsvetenskapliga begrepp. Det hävdar Dansk Folkepartis tidigare partiledare Pia Kjærsgaard
Kjærsgaard reagerar på att det "offentliga Sverige" svarat på Sverigedemokraternas beslut att fälla regeringen med en ny taktik. Efter att tidigare ha kallat partiet "främlingsfientligt" har man nu övergått till att använda epitet som "fascistiskt" och "nazistiskt".
Andra, som socialdemokraten Daniel Suhonen, går så långt som att jämföra SD med terrororganisationen IS, konstaterar hon. Hela artikeln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar