fredag 20 november 2015

Paul Weston om västs politiker. Ryssarna vet hur man bekämpar muslimska terroristerFr. Snaphanen:

”Ni kommer att förlora”
Det är en sändning från BBC men vad reportern säger är bland annat att det är ryssarna som ska lära oss föra krig för nu pulveriserar de IS i Syrien och han berättar också varför muslimska terrorister aldrig kidnappar ryssar. Snaphanen och Daily Mail

Därför kidnappar muslimska terrorister aldrig ryssar.
Terrorister använder terrorism eftersom det fungerar, men inte mot alla. Sovjetunionens brister må vara många, men kraftlöst, inställsamt pjåsk som präglar nuvarande inställning till islam finns inte bland dem.

Från 1986:
Jerusalem Post sade att den sovjetiska hemliga polisen förra året säkrade frigivning av tre kidnappade sovjetiska diplomater i Beirut genom att kastrera en släkting till en radikal libanesisk shiamuslimsk ledare, skickade honom de avskurna organen och sedan skjuta en släkting i huvudet. 

…Tidningen citerade "observatörer i Jerusalem" som säger: "Det är så Sovjet fungerar. De gör saker, de pratar inte. Och det är det språk som Hizbollah förstår. "

Däremot gör Obama gör ingenting, han ger slentrianmässiga fördömanden och sedan fortsätter han spela golf.
Islamister förstår det också. Det är därför vi bör vara beredda på en störtflod av skräck när ISIS har dämpat lokalt motstånd och kan förvandla sin fulla uppmärksamhet mot oss. Beforeitsnews

En essä om hur Sverige erövrades – del 3 

Som de flesta vet har Bushdynastin tjänat globalismens ambitioner väl genom åren. Den ”amerikanska” neokonservativa grenen av den Nya Världsordningen blev prototypen. I Storbritannien ändrades ”Labour” under bilderbergaren Tony Blair (1993) till att bli ”New Labour”, som likt sin amerikanska motpart gav upp partiets traditionella värderingar, och istället kastade sig in i krig. Väljarna hann inte fatta vad som skett förrän det blev smärtsamt uppenbart i vardagslivet.

I Sverige styrde dock fortfarande socialdemokraterna, vilka alltid lockat väljare genom slogans om ”Internationell solidaritet”. Trots att man bidrog med svenska soldater i kriget mot terrorismen, var mångkultursstrategin effektivare.
”Jag har ofta fått den frågan men jag kan inte komma på vad svensk kultur är. Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana ’töntiga’ saker.”

 

Detta sade Mona Sahlin till tidningen Euroturk, år 2002. Att uttalandet ligger i linje med Bilderbergs ambitioner om att uppluckra svensk identitet, dvs. beröva folket sina rötter, och därmed det traditionella igenkänningsskapet, är inte konstigt. Mona Sahlin närvarade nämligen vid årsmötet i Toronto, 1996.

Vet hon händelsevis fortfarande inte vet vad svensk kultur är så kommer här svaret: En sekulär värdegrund av nordeuropisk karaktär; lagomhet, fred och frihet samt rätten att få rita krumelurer och döpa dessa till precis vad man vill.

Att gynna den globalistiska agendan tjänar politiker som önskar att klättra i karriären, särskilt internationellt. Och det är just detta som Bilderberg har att erbjuda dem som rekryteras.

Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån. Detta i sin tur yttrades av Fredrik Reinfeldt bara dagar efter att han hade tillträtt som moderat statsminister, 2006. I själva verket var Reinfeldt också bilderbergare, och hade deltagit på det hemliga årsmötet i Kanada bara månader tidigare.


Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån.” Och det här påpekade senare vice statsminister, centerpartisten Maud Olofsson, 2007. Året därefter blev hon också bilderbergare.

 Under Reinfeldts styre förvandlades moderaterna enligt mallen till de “Nya Moderaterna.” Carl Bildt återvände offentligt till den politiska scenen, som utrikesminister. Detta efter att han gjort sig rikare genom investeringar i bl.a. fondbolaget Royce & Associates, delägare i porrfilmsföretaget New Frontier Media. Dessutom satt Bildt mellan åren 2000-2003 i styrelsen för det skrupellösa svenska oljebolaget Lundin Oil. Massmord och systematisk folkfördrivning begicks av Sudans regering för att öppna upp Unity-provinsen för bl.a. Lundin Oil, som därmed finansierade den sudanesiska regeringens fortsatta förtryck.

I sin bok ”Det sovande folket” klargjorde Reinfeldt att han kraftigt ville skära ned på den svenska välfärden. Och massinvandringen skulle göra det möjligt — genom att fullkomligt överbelasta och därmed knäcka systemet. Att detta var planen informerades dock inte svenskarna om i någon avgörande bemärkelse.

 Propagandamaskinen, massmedia, fokuserade istället på annat. Inte bara kritiker utmålades som rasister, utan gradvis i princip hela Sverige. Minioritetsröster premierades över majoritetens intressen. De kulturkonservativa tystades antingen helt eller hängdes ut med invektiv som ”rasister” och ”främlingsfientliga”, samt likställdes med nazister.

Redan hjärntvättade journalister, som stöpts av 68-vänstern, och progressiva proffstyckare utan någon som helst insikt om vilka deras arbetsgivare egentligen representerar, fick fritt spelrum för att sprida sitt illa dolda hat och sina verklighetsbefriade åsikter — som fakta. Samtidigt skyddades t.ex. gärningsmän av utländsk härkomst i media. Bilden som presenterades var minst sagt ensidig och onyanserad.

Politisk korrekthet, det globalistiska redskapet för att få folk att frivilligt censurera sina tankar och skärma av sig från verkligheten, regerade i offentlighetens rum. Sanningen var fienden.

Det var också på så sätt Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Då partiet utgjorde ett hot mot globalismens framfart valde de bilderbergkontrollerade partierna samt allierade, enhälligt att vägra allt riksdagssamarbete med SD.

Här kan du läsa del 1 och del 2 av hur Sverige erövrades

1 kommentar:

  1. Drar mig även till minnes en incident för några år sedan på afrikas horn då en båt med somaliska pirater angrep ett ryskt fartyg. En del pirater sköts ihjäl i den eldstrid som utbröt. Ryssarna bordade sedan deras båt och band fast överlevande pirater och sänkte helt sonika båten. Så ryssarna daltar verkligen inte med dessa avskum. Säkerligen bröt dom ett dussintal konventioner men jag tror knappast att dom bryr sig och det borde inte vi heller göra.

    SvaraRadera