onsdag 25 november 2015

Sandor Herold: Skrattretande apspel. SvT spottar på svenska folket. Bojkotta Nordic Choice Hotels
 Bildresultat för Åsa Romson gråter
Malmö 25-11-2015

Till:  Åsa Romson och andra skådespelare i Miljöpartiet
 Bildresultat för Åsa Romson gråter
 Från: Sandor Herold

Det du visade upp under presskonferensen den 24-11 var verkligen ett i svensk politik sällan skådat apspel samtidigt som det var en beundransvärd skådespelarinsats som ett flertal världsstjärnor inom filmindustrin kan avundas.

Du var tydligen helt osminkad och ditt annars välkammade hårsvall stod åt alla håll. Inte för att jag direkt vet hur en kvinna (läs svensk) som nyss har varit med om en mångkulturell gruppvåldtäkt på en flyktingförläggning ser ut men jag kan tänka mig att hon nog ser ut något åt det hållet som du uppvisade. Alltså inte någon direkt vacker syn.

Vad det gäller ditt gråtande så undrar jag hur många tårar du fällt under årens lopp vad det gäller alla de svenskar som faktiskt har fått plikta med sitt liv tack vare den idiotiskt generösa invandrings- och flyktingpolitik du och ditt parti har fört?

Jag undrar vidare om du har fällt några tårar över alla de svenskar som har blivit misshandlade, rånade, kränkta, fått sina bilar uppeldade, egendomar ockuperade av sådana varelser som du och ditt parti menar har samma rättigheter som alla andra svenska medborgare, svenska åldringar som har fått hembesök av andra länders medborgare som utgett sig för att vara både det ena och det andra?


Jag undrar också om du har fällt någon tår över alla de svenska åldringar som slits upp ifrån en trygg tillvaro på ett ålderdomshem för att detta skall användas till flyktingboende?

Jag undrar också om du fällde några tårar över den svenska kvinnan och hennes son som blev knivmördade på IKEA i Västerås eller om du liksom han som stod bredvid dig på presskonferensen låtsades som ingenting och att de fick skylla sig själva för att de var på fel plats vid fel tidpunkt?

Det var helt enkelt äckligt att se dig stå och stamma och fälla dina krokodiltårar över massinvaderande bedragare som väller in i landet och påstår att de är stackars flyktingar från Syrien enär dom är komna från helt andra delar av vår värld samt gruppen s k ensamkommande barn där så gott som alla för det första är i närmare 20-25 års åldern och komna från i huvudsak Iran där de har bott i flera år och inte direkt från Afghanistan. Och definitivt inte fotvandrat hit i åratal på sin "flykt" till det förlovade landet.

Hade du haft någon som helst moral och stått upp för dina påstådda värderingar och ideologi och tagit ditt ansvar och avgått för att du inte kan acceptera dessa "försämringar" (läs förbättringar) i flyktingmottagningen så hade till och med jag visat dig lite respekt. Men när du ändock väljer att stanna kvar och njuta av allt vad en statsrådspost innebär vad det gäller lön, resor, pension och andra förmåner så kan jag inte ha någon som helst respekt för dig och ditt parti.

När du sedan spelar upp detta förbannade gråtande så har du förverkat allt vad respekt heter och det enda du har lyckats med är att totalt förlöjliga dig inför alla de svenskar som i varje fall inte har några sympatier för ditt parti.

Frågan är om inte en hel del av dina partikamrater känner likadant idag.

Nej, Åsa Romson ,jag har faktiskt mer respekt för en hundskit på trottoaren än för dig och numera är det så att när jag plockar upp efter min egen hund så säger jag till Bruno, som han heter, att nu har vi plockat upp en Åsa Romson till.

Sandor Herold, Malmö


Nu ska en muslim önska oss alla en GOD JUL i Sveriges Radio och Television

Hanna Stjärne (det är lätt att hålla sig för skratt: bloggens anm.)
 Bildresultat för Hanna Stjärne

Sveriges Televisions chef Hanna Stjärne vill öka "mångfalden" bland de anställda, vilket i praktiken innebär att hon bara anställer muslimer. Ett plus är således att årets julvärd Gina Dirawi har palestinska rötter. Hon har dessutom fått näsan förminskad och blivit marknadsförd i ett otal TV-program. Den senaste tiden har hon visat sig allt oftare i TV-rutan, en medveten taktik för att folk inte ska bli bestörta när hon dyker upp på julafton.EKP

Kommentarer på EKP:
Språkröret Åsa Romson (MP) är ledsen och gråter.
Åsa R gråter för att hon tvingar sig själv att sitta kvar vid makten och ta de för henne så fruktansvärda beslut. Miljöxtremisten medverkar nu till att ta de där små små små stegen mot att vi som nation låtsas som om det är viktigt att veta vem som släpps in över de gränser som det finns ont om.


Bildresultat för Åsa Romson gråter


Idag var det presskonferens och Åsa Romson grät för att regeringen bland annat kommer att införa id-kontroller på bussar och tåg till Sverige för att minska antalet flyktingar som kommer hit, och hör och häpna en åtgärd var en önskan om att utföra medicinska ålderskontroller på ensamkommande unga män.

Såklart svider det både för Åsa och Stefan när det som de allra helst vill ha är ett helt annat folk på snabbast möjligaste vis. En ”tröst” i det hela för presskonferensduon är den förändring som införs om att privatpersoner ska kunna ta emot flyktingar i sina egna hem, såklart kommer detta att resultera i att asylsökandes landsmän skyndar på vårt lands upplösning.

http://petterssonsblogg.se/2015/11/24/pajaslandet-sverige/#more-143763

Romson gråter för sin förlorade heder - inte för nån icke-existerande humanism. Maktfullkomlig och kallhamrad som få, slår vad om att Romson gråter när hon förlorar i Fia med knuff och Monopol mot barnen också. Det är sån hon är, med näbbar och klor - tills det är rökt.

Dirawi blir årets julvärd i SvT
 Gina Dirawi kan vi aldrig få nog av. Jag ser fram emot att fira jul med Gina Dirawi som utsågs till julvärd för SVT.
Gina är ingen nybörjare, hon har lett Melodifestivalen, Grammis och Musikhjälpen, haft sina egna program som Ginas värld och nu i Edit:Dirawi. Med andra ord en naturbegåvning och har stark närvaro i direktsändning.
– Jag ser fram emot det här extremt mycket, jag älskar ju julafton! Som barn kändes julen alltid som en magisk tid då allt kunde hända. Det ska bli så kul att ta fram den där varma sagokänslan och fira jul med alla barn i Sverige, både stora och små, säger Gina Dirawi.”bloggTV

Nordic Choice Hotels – bojkotta dem

En stor skandinavisk hotellkedja serverar inte längre bacon vid frukostbuffén. Ägarens fru är klimataktivist och skyller på klimatförändringar. Låter som ett svepskäl, klimathysteri går tydligen hand i hand med islam.

"Fläskprodukter är under ökat tryck över hela Europa. Många snabbmatställen serverar inte längre bacon, och livsmedel med griskött kan förbjudas i arbetsplatskök och andra matställen på grund av 'god etikett' mot muslimer.
De nya riktlinjerna från 'CoExist House interfaith group' skulle också kunna innebära slutet för supande på firmafesten till jul, eftersom servering av alkohol på företagsevenemang kan såra medlemmar i en viss religion."EKP
 

3 kommentarer:

 1. Bästa Sandor Du är BÄST
  Tack för att vill vågar och kan

  SvaraRadera
 2. Aftonbladet för 2 dagar sedan.
  Nu backar hotellkedjan Nordic Choice och återinför bacon på menyn.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21817572.ab

  SvaraRadera
 3. Ja, var på ett av deras hotell i veckan, det fanns bacon till frukost. En hotellvistelse som var härlig och avkopplande dessutom. /V

  SvaraRadera