måndag 23 november 2015

Sverige - ett sjukt land. Carl Bildt globalist och landsförrädare. Muslim värd på julaftonen
 Förräderiets Tio i Topp!
Kommentar:
Jan-Ola Gustafsson skriver:
Det här kaoset som nu ökar i världen är planerat sedan LÄNGE! Kolla bara vad vår främste globalist och landsförrädare Carl Bildt sa i sitt tal i USA 22 Februari 1992, där han ivrigt agiterade för att snarast införa ”The New World Order”, den totalitära feodala slavstat där nationerna är avvecklade och står under en världsregering bestående av bankirer och industrialister:
Googla på: Carl Bildt tal om The New World Order och hör själv! Man har hunnit MYCKET

LÅNGT i förberedelserna sedan dess! Många av ”våra” höjdare inom politik, myndigheter, och media är sedan länge köpta, hotade eller på annat sätt värvade för att delta i denna process.

Ledningen i många länder har uppenbart tappat besinningen, och intressant nog så finns detta beskrivet i Bibelns förutsägelser för de senare tiderna, vilket också gäller för det avskaffande av kontanterna som pågår globalt för att ersättas av en personlig RFID-chip som anbringas på varje person. Det kommer antagligen att överträffa vad Orwell skrev i sin berömda bok.

De som saknar mental förberedelse för planerade händelser som ännu inte satts i verket
kommer att få det svårast när åtgärderna genomförs.”Parnassen

Hur Bildt redan 1992 var USA:s trutförlängare:


"Muslim på julaftonen

Julafton ska inte vara förbehållen de som är kristna eller svenska. Jultomten kan komma till alla.
Det är ingenting för de monoteistiska muslimerna. De dyrkar inte solen. Bara Allah. Att pynta sitt hem med allsköns julpynt är heller ingenting för sanna muslimer. De pryder sina hem med Allahs ord. Inte heller skickar de julkort eller sjunger julsånger för dessa går ofta emot vad Allah står för. 

Men nu ska Gina Dirawi sitta och önska oss alla en God Jul i TV på julaftonen. Hon är ingen god muslim, fast hon säger att hon är muslim. Hon går därmed emot allt vad denna tro står för när hon väljer att bli julvärd. Hon är 25 år gammal och alldeles för ung för att få äldre att känna sig trygga med julfirandet eller tro på vad hon säger. Hon fick jobbet för att hon har lett Melodifestivalen ett par gånger och är rätt komisk och för att hon anmälde sig frivilligt. Plus att hon har palestinska rötter. Men det handlar inte julen om. Det som behövs som julvärd på julaftonen är någon som är äldre och som företräder större delen av svenska folket, som inte är muslimer. Dessa firar ju inte ens julaftonen."Anna Helena Rudberg

Det verkliga priset för *Europas muslimska ”berikande

Redan år 2000 förespråkade FN att man "ersätter" Europas befolkning med muslimska migranter.

Det verkar finnas en ekonomisk premiss bakom denna syn: Att importera den muslimska världen en masse till Europa är ömsesidigt fördelaktigt. I årtionden har massinvandringen av muslimer till Europa kallats "berikande". Men att skrika "islamofobi" gör det inte möjligare att komma på något land som faktiskt gjorts rikare av detta.

Även i ett land med en etablerad muslimsk befolkning som Storbritannien, ligger arbetslösheten bland muslimer på 50 procent för män och 75 procent för kvinnor.

De som använder ekonomi som argument för att driva igenom Europas demografiska förvandling förstår inte islams komplexitet: De ignorerar den fundamentalistiska väckelse som har pågått i över ett sekel. Ett särdrag i denna växande vurm för bokstavstroende är övertygelsen – som bekräftas av heliga skrifter – att muslimer har rätt att dra nytta av de otrognas produktivitet utan egna ansträngningar.

Tanken att islams religiösa dogmer med tiden på något sätt ska modereras och upplösas bara genom att finnas i Europa är rent önsketänkande, särskilt i samhällen där muslimska migranter redan är fler än de infödda européerna.
Att man blundat för polygami i Storbritannien, Frankrike, Belgien och Tyskland har gjort att en del muslimska män har uppemot 20 barn med olika fruar, som nästan alltid försörjs av staten. Detta kan innebära att fundamentalistiska familjer förökar sig snabbare än sina mer moderata trosfränder.

Anjem Choudary (i mitten), framträdande brittisk islamist, har uppmanat sina följare att sluta arbeta och i stället plocka ut arbetslöshetsersättning, så att de får tid att planera heligt krig.


 "Vi [muslimer] tar jizya (en särskild skatt för kristna och judar), som tillhör oss i vilket fall som helst. Det normala är att ta pengar från kuffar [icke-muslimer]. De ger oss pengar. Du arbetar, ge oss pengarna, Allahu Akhbar. Vi tar pengarna."Gatestone
Islam Expert: Antingen vi måste vara redo för ett långt krig, eller vi lämnar Mellanöstern att sköta sig själva
Den Islamiska Staten är ett uttryck för att Mellanöstern som region är fångad i ett hav av små och stora konflikter som har gått fram och tillbaka sedan andra världskriget, säger Mehdi Mozaffari
 
Född 1939 i Iran.
Mehdi Mozaffari publicerade 2013 den kritikerrosade boken "islamism. En orientalisk totalitarism. " Kristeligt Folkeblad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar