måndag 2 november 2015

Sverige mot asylkollaps. Kenneth S om Migrationsverket. Falska profeter i svenska kyrkanSverige går mot asylkollaps
Om invandringen till Sverige fortsätter på samma massiva nivå står det svenska samhället inför en kollaps. Det konstaterar utrikesminister Margot Wallström i en intervju med Dagens Nyheter och Bakom kulisserna


Sent: Saturday, October 31, 2015 1:01 PM
Subject: Förvånandsvärt. Eller..?
Staffan Kihlström
En anställd vid Migrationsverket i Mellansverige har stängts av eftersom hon misstänks för inblandning i människosmuggling i Nederländerna:
Under tiden som misstanken består medför hennes närvaro på arbetsplatsen en allvarlig säkerhetsrisk, skriver Anders Danielsson i beslutet.
 Kvinnan är sedan tidigare anmäld till Personalansvarsnämnden i ett annat ärende där Magnus Rodin begärt att hon ska avskedas eftersom "förtroendet för henne" är förbrukat. Det fallet handlar om flera fall av felaktig handläggning av viseringsärenden, och är ännu inte avgjort.
 Guna Graufelds vid Migrationsverkets presstjänst säger att verket alltid ser mycket allvarligt på anklagelser mot anställda om korruption och brottsmisstankar som kan ha samband med tjänsten, för att upprätthålla allmänhetens förtroende för Migrationsverkets verksamhet.
 Magnus Rodin säger till DN att han under sin tid som enhetschef och regionchef inte tidigare hanterat ett personalärende som det nu aktuella med misstankar om ett så allvarligt brott som människosmuggling (Är de kända mutbrotten för tilldelning av uppehållstillstånd mindre allvarligt..? Min anm):
Det är uppenbart att förtroendet för Migrationsverket skulle kunna riskerar att skadas, säger han.
.........
 Sedan tidigt 90-tal har Statens invandrarverk/Migrationsverket högprioriterat rekryteringen av personer med invandrarbakgrund till sina tjänster. Inledningsvis för Mottagningsenheterna, men under senare år i allt högre grad för Ärendeenheterna, d v s för handläggning och beslut i asyl- och uppehållstillståndsfrågor.
Flagranta tjänstefel – i många fall klara lagbrott – har under dessa decennier begåtts med ansvariga chefers godkännande, ibland uttalade stöd.
Undertecknad framförde i flera sammanhang synpunkter på detta tillstånd inom SIV/MV, med följd att en stor grupp arbetskollegor – d v s de som underordnade tjänsteföreskrifterna sitt intresse av en “generös” handläggning av invandrarnas sak – vände sig till och åtnjöt chefernas stöd för häxjakt på “visselblåsaren”, såväl på enheten som hela vägen upp till GD-posten. Med den slutliga konsekvensen avsked från tjänsten och yrkesförbud inom all offentlig förvaltning.
 Detta som en kommentar till den “omsorg om Migrationsverkets förtroende” som uttalas av personerna ovan, tjänstemän avlönade av Sveriges skattebetalare.
 //Kenneth Sandberg

Kyrklig samling för flyktingarna
Flyktingsituationen står högst på listan när Sveriges biskopar, med ärkebiskop Antje Jackelén i spetsen, samlas i Linköping under två dagar. 
 Biskopssamling från vänster: JohanDalman (Strängnäs), Per Eckerdal (Göteborg), Mikael Mogren (Västerås), ärkebiskop Antje Jackelén, Eva Nordung Bysström (Härnösand),Martin Modéus (Linköping), Åke Bonnier (Skara), Fredrik Modéus (Växjö), Sven-Bernhard Fast (Visby), Eva Brunne (Stockholm), Esbjörn Hagberg (Karlstad). Saknas gör biskoparna för Luleås, Uppsalas och Lunds stift.”

…–Nu flyr kristna i hundratusental tillsammans med bröder och systrar med annan tro. Det här är flyktens, svekens och tillitens drama. Hur kommer de berättelserna att låta när det gått några tusen år? Vilka är du och jag i framtidens berättelser? frågar han församlingen.

Församlingen består denna onsdagmorgon bland annat av elva andra biskopar. Under två dagar är det biskopsmöte i Linköping, och ett av ämnena är flyktingsituationen. Det råder inget tvivel om vilka biskoparna vill vara i framtidens berättelser. Ärkebiskop Antje Jackelén har varit tydlig i sitt ställningstagande, och konkret politisk när hon lobbat för humanitära visum och säkra, lagliga flyktvägar.”ÖC

”Vi skall akta oss för de falska profeterna, som kommer klädda som får, 

Mona Walter: Bisarr kurs i kristen tro
 Bildresultat för mona walter sverigedemokraterna

….Kyrkokomminister Ulf Lindgren stod som en tupp i centrum under denna tillställning. Bland annat valde han mycket selektivt ut vilka som fick ställa frågor. När frågorna till Shiraf blev svåra och många tog Ulf kommandot och svarade själv. För att förklarade våldet inom islam hävdade han att kristendomen gjort liknande våldshandlingar så sent som under 1600 talet i Guds namn.

Jag reste mig då upp och protesterade. Kristna har dödat men aldrig på uppdrag av Jesus, sade jag.
Jo det har dom, sade Ulf och gav oss Matteus 10:34-36. Jesus sade, Tro inte att jag har kommit med fred till jorden. Jag har inte kommit med fred utan med svärd. Ty jag har kommit för att ställa en man mot hans far, en dotter mot hennes mor osv.

…Ulf förvränger denna vers betydelse. Vad Jesus verkligen menade är att om du följer mig kommer det att bli konflikter mellan dig och din familj om de inte accepterar ditt val. Jesus uppmanar inte alls till våld, krig eller död.
Enligt min åsikt ljög Ulf Lindgren om Jesus i sin iver att försvara islam och bygga broar mellan religionerna. Han ville övertyga oss om att kristendomen varken är bättre eller sämre än islam.

När kursen var slut sökte jag upp Ulf i kyrkan. I hans öra viskade jag, Satan bor hos dig. Jag ber för dig att Herren Jesus befriar dig. Han stirrade häpet på mig med stora ögon och gick vidare utan ett ord.

Denna kyrkas församling måste ta ställning till Ulf, en ulv i fårakläder? Är han verkligen den kristna ledaren som på bästa sätt representerar kristendomen för Svenska kyrkan i S:T Jakobs kyrka? 

Kan man, som Ulf påstod, säga att vi alla har en och samma Gud då kristna förföljs i Mellanöstern och kyrkor bränns ned? Har vi verkligen samma Gud då varken kyrkor tillåts byggas eller kristna tillåts utöva sin tro ostraffat i islamska stater som Saudiarabien till exempel. Inte ens i det mest sekulära islamska landet Turkiet tillåts det att bygga nya kyrkor.”Mona Walter

Våga vägra förbättringshetsen
Säg nej, sluta sträva efter lycka och våga stå still i stället för att ständigt utvecklas, säger danske psykologiprofessorn Svend Brinkmann som slår ett slag för den gamla stoicismen.

Psykologin används på alltför många områden. Vi går inte till prästen utan till psykologen, coachen eller terapeuten. Vi stävar inte efter frälsning utan självförverkligande. Vi bekänner inte våra synder men vi går i terapi. Foto: Daniella Backlund
Psykologin har tagit över många av de funktioner som religionen hade i samhället förut, menar Svend Brinkmann.

Det mäktar inte psykologin med. Jag menar att den saknar det som religionen har, nämligen en förståelse för moral.
…Filosofin kan däremot få människor att ställa frågor som sträcker sig utanför jaget, menar han.

– Dygder som plikt, ansvar och förnuft blir aldrig omoderna.

…Han vill att vi stannar upp och ifrågasätter vår tids utvecklingskultur som börjar redan i förskolan och följer oss genom arbetslivet. Ständig förbättring gäller från vaggan till graven. Även privat jobbar många mot att få, som Brinkmann uttrycker det, ”en flott kropp, en flott karriär, en flott familj”.
Vi är fast i ett system som skapar meningslöshet, sjukskrivningsepidemier, tomhet, stress, ensamhet. Vad gör vi för att stoppa detta?

…Har du utvecklingssamtal i skolan med dina tre barn?
Ja, som förälder ska man också vara solidarisk med lärarna. Det duger inte att underminera de institutioner som ens barn finns i.

…I dag är det ja-sägarna som blir chefer och går först i leden, anser Brinkmann.
– Vad är fel med att tycka att saker ska vara som de alltid har varit? De kommer an på vad det handlar om förstås, men om det fungerar bra. Varför ändra då?SvD

Peter Krabbe: Regeringens vapen mot sina egna medborgare – del 1

Snart planlagd bosättning?
 Av någon märklig anledning har Sveriges regering genom sina länsstyrelser alltid förespråkat en politik som är identisk med Miljöpartiets. Detta hade naturligtvis inte varit möjligt om inte tjänstemännen på länsstyrelserna utövat sina personliga politiska preferenser i ett arbete som istället rimligtvis skulle ha följt sittande regerings målsättningar. Dominansen av vänsterfolk i dessa regeringens förlängda armar är förödande och lika effektiv politiskt som den som landets media utövar. Hur hanterar man då pågående flyktingkris – eller migrationens hållbara utveckling, som tjänstemännen nog skulle uttryckt saken?

Migrationen ingår nämligen i det som de själva kallar social hållbarhet. Därutöver finns det också ekologisk hållbarhet (som vi lättare kan förstå) och ekonomisk hållbarhet (som är totalt obegriplig). En annan av regeringens armar är Boverket. Samtidigt som länsstyrelsen upphäver detaljplaner för byggande på löpande band med hänvisning till intrång i naturen och djurens och grodornas värld, söker Boverket lösningar för att öka bostadsbyggandet för att klara migrationen. På kommunal nivå har man svårt att få detta att gå ihop.Hela artikeln

Carl Bildt har gått Amerikas ärenden i många år
 Bildresultat för Carlbildt amerikas man
Sverige försvarlöst mot inre och yttre fiender


 Bildresultat för Carlbildt kalif
Pamela Geller skriver om Carl Bildt:
”När det gäller att böja sig för muslimska överherrar och det ökande judehatet ger svenske utrikesministern Carl Bildt den nya nazismen en ansiktslyftning.” Vidare skriver hon:
”Det handlar om islamisering av Europa och det Kan inte SKE fort nog för islamkommunister”.
2 kommentarer:

 1. Att kollapsa Sverige är just vad regeringen vill. Detta är agendan som de har angagerats till av FN, Bilderberg, Club of
  Rome, Frimurena, De falska Juderna (Sionister och Satans synagoge), CFS, CFR, CIA, Skull and bones m.fl.
  Att skapa total kaos så att Fenix kan resa sig ur elden när folket T.o.m. själv på knän i kaos och skuldsättning ber för detta. NEW WORLD ORDER el. Ein Reich - Ein Föhrer - Ein Volk.......... Meine Damen und Herren.
  Problem - Reaktion - Selution...........................
  Sedan kommer det bli en ganska kort tid av fake-harmoni som mycket snart kommer att övergå i värsta skräckväldet någonsin på jorden ex. Om du nekar att bli chippat kommer du
  att få huvudet haggat av i én av de 100000 tals goulitiner som
  faktisk redan är på plats.
  Glupalisternas slutliga agenda är i satanisme att avsluta mänskligheten.
  Jag skulle väldigt gärna vilja såga något uppmuntrande, men efter att 10-12 timmar i dygnet senasta 10 åren kollat upp allt detta tror jag tyvär inte att något kan göras för att stoppa detta.
  För min egen del i en ålder av 53 år glädjes jag numera över att inte det
  finns några efterkommare och barn efter mitt släkte.
  Ni som har barn........Ni har min medkänsla och Kärlek.

  GAME OVER......................................................

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bra skrivet anonym. Det är vad vi har att se fram emot.

   Radera