måndag 7 december 2015

Allvarligt terroristhot mot Sverige och Europa. ISIS har redan massförstörelsevapen i väst Regeringen med Stefan Löfven i spetsen jämte Allianspartierna har den senaste månaden sökt manipulera folket att de vidtagit åtgärder, som skall få ned invandringen till acceptabel nivå.

 Gå inte på dessa lögner. Invandringen i dag är ungefär lika hög som tidigare. Ingen av de åtgärder de så vältaligt uttryckt sig om har gjort någon som helst effekt. Fortfarande strömmar det in 6000-8000 individer per vecka. Det är allvar nu.

 Vi är förrådda. Vår frihet och våra liv är hotade.


EU: "Allvarligaste terroristhotet i Europa på 10 år"


ISIS har redan smugglat kemiska och biologiska vapen till EU. Terrororganisationen har också rekryterat kemister och fysiker. 
ISIS har Massförstörelsevapen inom EU
ISIS beredda att använda Kemiska och Biologiska vapen mot Väst.
Hemlig ISIS-armé insmugglad, skall slå till mars 2016. Läs mer här


Problem med nattsömnen?
Uppgifter från tyska säkerhetstjänster och en av Tysklands högsta domare varnar inför att ISIS redan har insmugglat en hemlig armé på flera hundratusen man i Tyskland som skall slå till under mars 2016. 

 Mobiltelefonerna som skänks på löpande band till flykting"barn" och liknande bedragare spelar en avgörande roll i organisationen av detta hemliga maktövertagande genom hemliga ISIS-arméer. Soldatmamma och Bakomkulisserna

Men Migrationspanelen har full koll på detta eller…..!!!
Det finns många roliga aspekter av denna bild. Till att börja med måste det vara en fullständigt surrealistisk upplevelse att ta del av en "ledarskribentsutbildning" på Aftonbladet. Får man lära sig att stapla "människosyn" och "kalla vindar" på varandra? Att Anders Lindberg, av alla människor, också tittar fram, ger bilden ytterligare en absurd dimension.Läs mer

Fr. Snaphanen:
Europa är ett svagt och sjukligt kreatur
Karel Steigerwald kommenterar veckan efter terrordådet i Paris i den tjeckiska satiriska och samhällskritiska tidskriften Reflex.

Paris är bara en hållplats på vägen till vår civilisations återgång till år noll, när människor dyrkade gudar, djur, blixtar och i deras namn och med allvarlig min mördade varandra. Islam är i denna tidsperiod och det är nödvändigt att tas i största allvar.

Skriftens andra två religioner gav upp dess absoluta tolkning: Joshua skall inte mer utplåna hedniska nationer i den judiska gudens namn och kristna skall inte bränna häxor för att uppnå saligheten. Bägge religioners dogmer har bleknat och i förgrunden är numera försoning och de andliga aspekterna av tron. Kristna styrs av ekumenism som en dag kommer ett inbegripa också den judiska tron. Medan miljoner av muslimer stenar en osynlig djävul, som skulle kunna betraktas som löjeväckande, om det inte hade lett till grymma konsekvenser.

Slutet av förra veckan var i tecken av dessa konsekvenser. Mördande i Paris var från mördarnas synpunkt en framgång och kommer tveklöst att upprepas. Till skillnad från flygmaskiner är Europas utrymme inte försvarbart. Självmordsterrorism grundad på religion äntligen fann en idealisk plats till obegränsat mördande. Så länge självmördare går rakt till himmelen så fortsätter även mördandet. Så länge flyktingtrenden fortsätter, vågor av migranter kommer att sprida terrorister med deras explosioner över hela kristendomen.

Medeltid
Europa reagerar på detta förskräckt, förvirrat och irrationellt. Mot beslutsamma mördare är den hjälplös. Hon vägrar att acceptera att motivet till mördandet inte är fattigdom, krig eller flykt från islamister, utan den medeltida uppfattningen av islam. Djävulen, självmördarens gräddfil till himmelen, övergrepp mot kvinnor och andra medeltida rekvisitan som förhärskar i islam är de rätta orsaker till det heliga kriget mot otrogna. Den som någon gång reste till exempelvis Alhambra fattade att islam har stor humanitär och civilisationspotential, men var är den idag? I Europa lever det ett antal miljoner migranter som inte accepterar europeiska idéer. Vad gör de åt det? Vad gör vi?

Européerna vet om denna konflikt sedan länge. EU styrorgan vet det inte ens efter Paris. Jean-Claude Juncker menar att man inte behöver ändra något i flyktingpolicyn.

Det ingår i demokratins innersta väsen att det tar lång tid innan den känner igen en fara. Ännu längre att resa sig mot den. Vi minns väl Frankrikes och Storbritanniens roll i Münchenöverenskommelsen. Hur länge har dessa länders företrädare bagatelliserat Hitler. 

Hittills har EU:s politik varit en demokratisk blindhet. Paris är dock vändpunkten. Enstaka stater redan nu överger den hjälplösa Bryssel och trevande söker lösningar för sin egen säkerhet. De påbjudna flyktingkvoterna tas inte på allvar efter Paris. Vem vill låta Bryssel kvotera till sitt land okända flyktingar med okända planer? Vem skall bland dessa hundratusentals ankomster skilja agnarna från vetet? Vilka kommissioner med vilken information? Finns det ens stater dit man kan återföra dem utan rätt till asyl? Häromdagen hördes det på TV att EU asylregler ger rätt till asyl till ungefär en miljard människor. Så många stater finns det på Jorden som utsätter sin befolkning för svält, mord eller fullkomlig politisk egenmäktighet.

Rovdjurens offer
Lösningen på muslimers invasion till Europa blir från och med nu bara smärtsam och brutal. EUs blindhet har gått för långt. Lösningen kommer i form av våld och krig. Den borde äga rum innan den islamiska staten skaffar kärnvapen. Om EU inte hittar kurage för en våldsam lösning, blir det snart ingen EU längre, bara en Europa i sönderfall. Under förevändningen av kampen mot islamisk terrorism (som inte kommer att ske) kommer Europa (förgäves) att begränsa medborgerliga friheter och därmed oavsiktligt uppfylla islams mål. Storbritannien under kriget med Hitlertyskland gjorde inga begränsningar av den personliga friheten ens under de svåraste prövningar. Friheten var i kamp mot nazismen ett bättre vapen än Hitlers raketer.

EU är i en politisk kris. Den upptäckte inte i tid eurokrisen i Grekland, ser inte den växande skuldsättningen av Europa och såg inte den annalkande islamiska terrorismen. Allt detta har allmänheten pratat om, skrivit och diskuterat länge. Svaret på det var etiketter som nationalist, islamofob eller rasist. Som resultat av EUs inkompetens har vi nu allt det ovan nämnda. Frågan är vad väntar oss i framtiden som EU inte heller vet inget om. EU som byggdes på idéer om frihet är nu framme vid regleringar, centralisering och blindhet. Nu är det ett svagt och sjuklig kreatur på väg att bli rovdjurens byte.
Karel Steigerwald är kolumnist i den tjeckiska satiriska och samhällskritiska tidskriften Reflex. Översättning: NC / Malmö Snaphanen

Allihopa handlar om ett världssamhälle där alla är lika fattiga. Länder ska sköta sig själva och inte lägga sig i andra länders styrning. Hade inte USA i spetsen lagt sig i arabländernas politik på felaktiga grunder så hade vi haft en bättre värld nu. Demokrati kan man nog aldrig få i arabländerna o Afrika men flyktingarna sårar demokratin i Europa o ekonomin precis som beskrivs. Men journalisterna som experter säge att det är ingen skada för länder när dom drar på sig skuld för det som sker. Men det är ett spel från Bilderberg som äger media till stor del.
Det är inte EU som är blinda. Det är resten som är det. Tvärtom så vet dom vad dom gör. Detta har varit planerat i långt över hundra år. Att dom gjort det så långsamt är också medvetet. Dom kokar grodan långsamt. Snart är det försent om det inte redan är det.

SvD: Expert -Eu på väg att braka ihop

Hotet mot vår frihet och hälsa
…Överstatliga EU är ett av oligarkins tacksammaste instrument med vilket man fått flertalet länder i Europa att ge upp sitt nationella självstyre. Bakom kulisserna inom sina slutna sällskap som t.ex. Bilderberg gruppen och Trilaterala kommissionen sitter man och dirigerar EU. Efter att man lyckades knäcka Sovjet ekonomiskt och unionen upplöstes, har man pressat EU att snabbt assimilera en rad av de gamla kommunistländerna, vilket idag orsakar svåra inre balansproblem inom unionen. Man försöker även tvinga EU att ta in korrupta Turkiet som är lierat med terroristerna i ISIS. Oligarkin kommer inte heller stillatigande låta Storbritannien lämna EU. Det förekommer redan uttalade hot från USA:s sida.

Det är enkelt att inse att Ryssland med sin markerade nationalism efter Putins maktövertagande, är en störande faktor i bygget av den globala maktordningen. Inringningen av och sanktionerna mot Ryssland skall ses i detta perspektiv. Planen är helt enkelt att Ryssland skall knäckas ekonomiskt för att sedan tvingas in i den nya globala maktordningen. Ett nationellt styrt Ryssland med sina enorma naturresurser som växer sig starkt får bara inte finnas.

…sökandet efter en lösning på problemet med lätt tillgänglig fossil energi, har klimatfrågan lanserats av Romklubben (bildad av oligarkerna) som ett sätt att tvinga alla att underkasta sig en global ordning, där man inte fritt kan utnyttja egna energiråvaror. FN som oligarkerna en gång var med och startade ser detta som sin nya födkrok. Med sitt enorma inflytande över nästan alla forskningsmedel har den här kretsen fått den akademiska världen att sälja sin själ och hjälpa till med fabricerandet av vetenskapliga hypoteser och datormodeller som sägs visa att jorden går mot en klimatkatastrof, om vi fortsätter använda våra fossila energiråvaror. Via västvärldens etablerade medier som likaledes kontrolleras av oligarkin kablar man ut en fullständigt skamlös desinformation om klimatförändringar som inte inträffat. Svensk Public Service och svenska tidningar har iklätt sig rollen som deras nyttiga idioter.Antropocene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar