onsdag 23 december 2015

Europas folk måste ta tillbaka sin frihet. Nu invaderas Gotland och friden är slut där. .

Trumpkortet – en enda man har skapat ett helt nytt världsklimat

Död åt politisk korrekthet , länge leve yttrandefriheten! 

Vi kan snart få andas igen. Soldatmamma

 Den som är satt i skuld är inte fri
…..Jag har tidigare skrivit om hur en stark pådrivande kraft bakom denna globalisering har varit västvärldens rikaste familjer – de angloamerikanska oligarkerna. De har dragit upp riktlinjerna för den globala maktordningen i sina halvhemliga sällskap som Romklubben, Bilderberggruppen, Trilaterala kommissionen m.fl.. Man har via dessa sällskap bearbetat nationella politiker som ofta saknat nationell överlevnadsinstinkt och varit smickrade över det fina umgänget. Det mest näraliggande exemplet på det är våra senaste statsministrar Reinfeldt och Löfven. Ett annat är Carl Bildt som är springpojke åt dessa makthavare trots att de föraktar honom.

 ….En global livsmedelsindustri är på väg att kunna patentera alla stora utsäden med hjälp av GMO vilket kommer att göra ländernas jordbruk underordnat oligarkernas globala företag. Putin vet exakt vad han gör när han lovar att bli världsledande på GMO-fria livsmedel. Genom att tidigt skaffa sig inflytande över forskningen har oligarkin kunna styra sjukvården bort från gamla beprövade vårdmetoder till ett ensidigt beroende av patenterade kemiska preparat från deras globala läkemedelsföretag.
…Vi går mot en konfrontation mellan nationella krafter som vill återföra makten till nationalstaterna och den globala maktbyråkrati som vuxit fram och som stöds av det gamla politiska etablissemanget och den angloamerikanska oligarkin. I vågskålen ligger bl.a. alla pengar länderna lånat i oligarkernas banker. Göran Persson anade inte hur rätt han hade när han konstaterad att den som är satt i skuld är inte fri. Det sorgliga är att inte Stefan Löfven och Magdalena Andersson besitter Perssons klokskap.
Kommer Europas folk att lyckas ta tillbaka sin frihet?Antropocene


Gotland ockuperas av kolonisatörer – öns förfall har börjat på allvar  

Gotland har för många svenskar en särskilt plats i hjärtat. Det är en på sommaren välbesökt ö som många älskar att resa runt på för att se alla vackra miljöer och historiska platser. Den som varit i Visby på sommaren, eller på Fårö, eller var som helst på den gotländska landsbygden vill gärna åka tillbaka och uppleva ett stycke nordisk semesteridyll. Hela artikeln på Asylkaos

Läs också: Gotlänningarnas tur att bli berikade

 Gotländsk sommarnatt.
Stilla faller sommarskymning
Kring en gammal, gammal gård
Som från dagens slit och oro
Somnar in i nattens vård
Mödans barn har funnit vila
Efter dagens långa id
Och kring gården sänkes sommarnattens frid

Men ur tystnaden och dunklet
Hör jag gångna släktens steg
Stiga över stigens stenar
Bort mot äng och åkerteg
Medan gårdens goda väsen
Vakta arv och minnesskatt
Vävas drömmarna i stilla sommarnatt

Låt oss vandra genom ängarna
När natten faller tyst
Stiga lätt på alla blommor små
Som dagen stilla kysst
Sankt Hansnycklarna de öppna
Med sin doft en hemlig port
Till en värld, som blott vår dröm och längtan sport

Stiga drillarna i natten
Från en ensam näktergal
Där han bidar vännens svar
Om tro och bo i grönan dal
Låt oss gå den gamla stigen
Under hasselvasst och ek
Mot en dag som gryr i sommarvindens smek

1 kommentar:

  1. Europas folk måste ta tillbaka sin frihet. Detta kan många skriva under på men hur det skall gå till är en fråga i 10 tusen kronors klassen. Jag är av den uppfattningen att en väpnad revolt är vad som står till buds för att uppnå detta. Förfallet har gått så långt att det behövs rejält hårdhänta metoder för att etik och hög moral åter skall genomsyra befolkningarna i vår del av världen. Ungern kan i första hand bli vår ledstjärna.

    SvaraRadera