fredag 11 december 2015

Gemensam nämnare för allas liv i väst. Ljungbeck i replik till insändare om landsbygden. Gruppvåldtäkter fortsätterFr. Snaphanen:

Allt som vi älskar kommer att försvinna
I Sverige, där processen är längst framskriden, har det till den 1 november kommit  149.028 asylsökande. I SVT Aktuellt kallades igår Front National för ”högerextremt” av det land som håller på att försvinna snabbare än något annat. Vilket är egentligen extremt? Den vänsterorienterade historieprofessorn, tidigare kommunist Jörg Baberowski säger idag:

Allt som vi hållit kärt , allt det vi fått under våra liv måste förändras, eftersom folk kommer från en annan kulturell bakgrund och har andra idéer om hur vi ska leva. "Tyskland måste nu - liksom USA - hitta en gemensam nämnare som ska gälla för allas liv. Hur detta ska göras, vet jag inte. Jag vet bara att det inte kommer att bli lätt. "
Han kritiserade regeringens invandringssystem, säger: "Det är absurt att en rysk akademiker har svårt att få visum, men pakistanska migrerande arbetstagare, som kommer utan pass till Tyskland, har alla möjligheter öppna. Vi har ingen kontroll på invandringen. ” Du kan inte bara öppna gränserna och låta invandrare flytta in ", sade han. "För detta kommer vi att få betala ett högt pris". Left Historian: ‘Christian Germany… Everything Dear To Us… Will Disappear Because Of Mass Migration’, German Migrants Hits 1 MILLION ThisMonth, Four Times 2014 Rate


  
Olle Ljungbeck:
Replik till signatur ptrilc, Gefle Dagblad. (Varför signatur?).

Så här skriver rubr bl a; "Jag tror att folk som bor i mindre samhällen inte är lika vana vid förändringar eller annorlunda tänkande som t ex i Stockholm, som i dag är en av de snabbast växande städerna i världen". ... "Sverige har i dag en äldre generation där många har extremt rasistiska åsikter bara för att det har varit så. Hur kan man kalla sig själv realist när man bara är en obildad och trångsynt person".

Med ovanstående generaliserande skrivning ger signaturen tydligt uttryck för att han i själva verket själv med råge representerar den trångsynthet som han tillvitar (beskyller) landsbygdens folk.

Några frågor:

1.Vad pekar på att någon är begåvad för att denna person flyttar till en stad som blir mer och mer miljöfarlig att leva i för människor? (Vi bodde där i 15 år men fann den inte mer berikande eller givande att leva i än någonstans på landet).
   
2.Vad visar att storstadens människor skulle vara mer bildade och mindre trångsynta än de Du tillvitar motsatsen?

3.Vad säger att kritiskt tänkande skulle vara negativt i förhållande till okritiskt sådant.

4.Hur kan man vara realist om man inte har ett kritiskt tänkande?

5.I dag har flertalet av sjuklöverpartiernas ledare uttalat att invandringen nått sådana proportioner att man inte längre kontrollerar situationen. Läget för de nu kommande är katastrofal. Tror Du inte situationen kunde varit mer normal om kritikerna fått göra sin röst hörd?

Två frågor som diskuteras mest i dag är massinvandringen och klimatet.

Så fort någon anlägger kritiska synpunkter på den förstnämnda klassas vederbörande undantagslöst som rasist eller främlingsfientlig. Tror Du Ptrilc att  problemen i denna fråga skulle antagit de proportioner som de gör i dag om vi hade haft en förutsättningslös debatt kring dem. Det är jag och många med mig övertygade om att de inte skulle gjort. Denna uppfattning tycks också delas av statsministern och ytterligare sju partier numera.

Statsministerns yttrande när någon tvivlade på att de fossila bränslena och därmed att människan skulle vara orsak till den påstådda förändringen av klimatet visar på en alltför stor tillit till de "lärda". "Tror Du inte på vetenskapen"! Detta visar på en typ av människor som alltid tror på "auktoriteter" även om verkligheten ger många antydningar om att orsaken kan vara en helt annan. Sådana trosvissa människor är betydligt farligare än de kritiska.

Jag växte upp i en stor barnskara. Diskussionens vågor gick ofta mycket höga och åsikterna kunde skilja sig mycket mellan oss barn. Men inte någon gång minns jag att min mor sökte tysta oss eller förbjuda oss att föra fram avvikande åsikter. (Däremot var hon tydlig med vilka grundvärderingar som gällde för ett "hedersamt" leverne). Hon framhöll ständigt att lögnen alltid hann i fatt en person om man missbrukade den. Hennes ord när jag lämnade hemmet 15 år gammal, löd; "använd aldrig lögnen för vinnings skull”. Och då menade hon också att sanningen inte fick döljas eller omskrivas även om den inte accepterades i vissa kretsar. Inte heller accepterade hon att vi undertryckte eller omskrev den av rädsla för att bli betraktade som mindre rumsrena.

Vi bodde faktiskt på landet! Och ingen av syskonen skriver under med signatur!

Med vänlig hälsning
Olle Ljungbeck, Gävle

Kommer detta att bli framtidens Sverige? Svenska kvinnor blir gruppvåldtagna och ingen reagerar längre!

Till: Peter Larsson;Kristina Levin;Ludvig Malmquist;Eskilstunakuriren;Eva Burman;Sörmland SVT;Cecilia Persson;
Kopia: samtliga politiker i Strängnäs och Eskilstuna kommun

Tillsammans för Strängnäs och Eskilstuna

Efter dubbelvåldtäkten anordnas manifestation mot rasism i Strängnäs
En svensk småbarnsmamma blev brutalt överfallen och våldtagen av olika asylsökare två gånger i rad under samma natt. Nu svarar en feministisk vänstergrupp i Strängnäs med att arrangera en manifestation – men inte för kvinnans utan för asylsökarnas skull. Fria Tider

Våldtog med orden “I’m gonna fuck you little Swedish girl” – Får stanna i Sverige eftersom han riskerar “omänsklig behandling” i sitt hemland
Två asylsökande män från Syrien och Algeriet dömdes igår för överfallsvåldtäkten mot en kvinna utanför asylboendet Mälarblick i Strängnäs i augusti i år. Men den ene av dem, en 31-årig man i Syrien, kommer att få stanna i Sverige eftersom han riskerar “omänsklig behandling” om han utvisas till sitt hemland.

Men mardrömmen är inte över för den våldtagna kvinnan. Efter övergreppet samlar hon ihop sina saker och går i riktning mot hotellet och centrum för att få hjälp, men stöter på ytterligare en grupp asylsökande män utanför hotellet som bestämmer sig för att våldta henne även de.

I´m gonna fuck you little swedish girl, säger den ene av dem till henne.

Därefter hjälps två av migranterna åt med att våldta henne. Den ene håller fast och sitter på hennes armar, medan den andre mannen, som senare visat sig vara en 31-årig asylsökande man från Syrien, våldtar henne. Nyheter idag

Och nedan tågen med kulturberikande “flyktingar” på väg genom Europa för att ansluta sig till det välkomnande “Tillsammans för Strängnäs/Eskilstuna


1 kommentar:

  1. Det kan komma att visa sig framöver att det var ett mega misstag att inte tillfångata alla PKpolitiker och deras anhang inom PKmedia och det PKetablissemanget och sätta dem alla i fängelse och kasta bort nyckeln. Den Svenska jord de skall få beträda fram till deras dödsdag är enbart den som finns i deras celler. De är ALLA så in i helvete genomfalska att de borde berövats sin frihet sen åtionden tillbaka.

    SvaraRadera