fredag 18 december 2015

IS-jihadister hotar civila svenskar. Ljungbeck om ondskans religion. Hotet haar aldrig varit större än nuKommer detta till Amerika?
Sverige är i spillror (som vi i detalj har visat här och här), men nu hotas den flyktingskyddande nationen av jihadistterrorister. The Express rapporterar  att vansinniga Islamic State (ISIS) jihadister skickat brev till europeiska civila och anmodar dem att konvertera till islam inom tre dagar annars kommer de att halshuggas i sina egna hem. De skrämmande breven lovade sedan att "bomba era ruttna lik efteråt.” Zerohedge


 Vi har aldrig varit mer hotade än nu
Första och andra världskrigen var bara barnleken mot nu. Världen har aldrig tidigare haft förrädare som släppt in massor av fiender i landet, som dessutom kallas för flyktingar. De är inga flyktingar, de är fientliga krigare, som senare smugglar in vapen för att sedan döda oss, med hjälp av våra parlamentariker som ägnar sig åt högförräderi mot sitt eget folk!  Lyssna på Brigitte Gabriel och ta varning för vad som komma skall. Demokratbloggen

Olle Ljungbeck: Till Sjuklöverpartierna.


Regeringen. Vi (folket) förväntar oss att regeringen inte låter sig tas på sängen när nästa invandrarkris inträffar. För den kommer. Men innebär något ännu värre än dagens situation.

De individer som i dag söker asyl i Sverige och som i flertalet fall får permanent uppehållstillstånd här, har en helt annan värdegrund än vår ja än samtliga nordiska länder.

Lika lite som ni beaktat att inflödet av asylsökande varit för stort, på samma sätt struntar ni i följande:

Asylsökandenas kultur, religion som format den värdegrund de tagit med sig hit är omvänd mot vår egen. Samtliga ovan nämnda kriterier skiljer sig på ett anmärkningsvärt sätt från våra egna. Dessa människor har aldrig upplevt demokrati. Deras religion står för ondska och vedergällning. Öga för öga, tand för tand.

Deras värdegrund innebär ojämlikhet mellan kvinna och man. Kvinnan skall inte få forma sitt eget liv. Barnaga är så gott som hundraprocentigt tillämpad i deras kultur. Individer som avviker från normalnormen blir antingen utstötta eller får dödas. Synen och behandlingen av djur är vidrig. Mycket mer skulle kunna sägas om detta. En sak är emellertid glasklar dessa människor representerar inte en civiliserad kultur med bl a  upplysningstidens ideér som värdegrund. Den är barbarisk i ordets rätta betydelse.

Detta har redan många svenska medborgare fått känna av genom våld- och gruppvåldtäkter. Mord, rån, grovt fysiskt våld. Men också skjutande och sprängningar i många bostadskvarter som skapat otrygghet och rädsla bland den etniska befolkningen. Invandringen från de muslimska länderna har skördat tusentals svenska offer bara på en tioårsperiod!

Allt detta har ni ignorerat. Ert exempellösa agerande är när en minister bevistade begravningen på en mördad invandrare i Trollhättan men ni inte visade minsta empati för två svenska personer som mördades av en invandrare på ett IKEA-varuhus. Ej heller brydde ni er om att ta kontakt med de mördades anhöriga.

I Sverige som skall vara ett sekulärt land där religionen inte skall sammanblandas med politik och samhällsfunktioner har ni närmast behandlat islamiska företrädare som politiker valda av folket. Detta är absurt och ger de fundamentalistiska krafterna ett inflytande som strider mot grundlagen.

Regeringen accepterar en islamist som bryter mot alla de värden vi grundlagsfäst. Detta är en så grov kränkning av vår grundlag, konstitution och den värdegrund en majoritet av vad folket anser vara grundläggande värderingar, att det närmast måste betraktas som ett grundlagsbrott och en skymf mot demokratin.

Jag kan inte tolka detta på annat sätt än att regeringsledamöterna (men även sjuklöverpartiernas riksdagsledamöter eftersom de aldrig reagerar) besitter en så låg intellektuell nivå och en så usel bildning att man inte förstår vad detta innebär för upprätthållande av respekt för vår grundlag.

Regeringsföreträdare har ofta framhållit att vi tidigare klarat av att ta emot stora invandrarskaror. Det man inte nämner är att dagens asylsökande har en helt annan bakgrund som kultur, religion och värdegrund än de europeiska invandrarna. Inte förrän man inser detta kan man hantera massinvandringen på ett sätt som leder till integration.

Detta har ju visat sig tusenfalt för ett stort antal etniska svenskar som fått betala med sina liv, hälsa och trygghet för regeringens omdömeslöshet och oförmåga att se skillnaden mellan vår kultur och de asylsökandes.

Om inte vi inom en snar framtid skall stå inför en situation där invandrarna hotar inte bara det svenska samhällssystemet utan också de svenska medborgarnas liv, hälsa, trygghet, välfärd ja existens på olika områden måste radikala åtgärder sättas in.

1.För det första måste invandrare klart få den svenska  värdegrunden inpräntad. Detta gäller såväl barn som vuxna. Några avsteg från denna får inte accepteras oavsett om man åberopar sin kultur, religion etc.

2.Parallellsamhällen måste upplösas och värderingar  grundade på religion och kultur som strider mot sådana som vi lagstiftat om obönhörligen bestraffas.

3.Personer eller religiösa företrädare som genom hot försöker förmå invandrare som vill leva sitt liv utan att påtvingas parallellsamhällets/klansamhällets värderingar måste ovillkorligen hindras från detta. Om de vägrar måste de bestraffas. I dag tar politikerna inte  minsta ansvar för detta.

4.Religiösa friskolor måste och skall förbjudas. De som i dag bedrivs under muslimsk/islamiskt huvudmanna skap är regelrätta koranskolor och kanske därmed också framtida rekryteringsanstalter för terrorism. Hemspråksundervisning bör avskaffas för att därmed  nå integration snabbare.

5. Kvinnokränkande symboler som slöja, niqab etc måste förbjudas.

6. Individer som begått brott vilket innebär fängelse skall  efter avtjänat straff utvisas. Individer som påträffas med  vapen utan att ha licens för detta skall ha långvarigt fängelsestraff och därefter utvisas.

7. Byggnad som t ex moske där det förekommit stämpling  eller terrorförberedelse mot samhället eller enskilda skall stängas och därefter rivas.
    
8.Våldtäkter och kränkningar mot flickor/kvinnor skall ovillkorligen leda till fängelse och efter avtjänad straff utvisning.

9. Den som inte inom tre år klarar sin egen försörjning skall  utvisas.

10.Individer som bränner förstör bilar, bostäder etc skall utvisas.

Islam är en terrororganisation. Islamiska ledare  skall inte naivt och troskyldigt uppfattas som lojala medborgare mot det svenska samhället. Därför skall inte denna organisation få driva skolor ungdomsorganisationer etc.

Islamisters grundinställning är att sprida islam och införa sharialagar detta måste stå klart för var och en. I annat fall har vi den situation jag nämnde i inledningen snarare än någon kan tro.

Trots Allianspartiernas och de Rödgrönas skenbart ändrade attityder till invandringen får vi inte tro dem. Det är en omvändelse under galgen som de inte har någon som helst avsikt att hålla.

Lägger vi därtill att ingen allra minst Anna Kinberg Batra har visat på ett ledarskap som är värt namnet. Den som  av deras senaste uttalanden tror sig se ett ställningstagande för Sverige och dess medborgare kommer  att bli djupt besvikna om dessa kommer till makten 2018. Den enda garantin för att Sverige åter skall bli ett land som är gott att leva i och se våra barn växa upp i är att lägga rösten på Sverigedemokraterna (SD).  Ger vi sjuklöverpartierna våra röster nästa val kommer folkvandringen till Sverige åter att starta.

Dessa partier har så tydligt visat att de vill förvandla Sverige till ett "ingenmansland" där ofrihet, otrygghet och grov kriminalitet härskar. Detta har ju Centerns partiledare tydligt uttalat.

Olle Ljungbeck, Gävle


2 kommentarer:

 1. Att tro att SD är lösningen är lite väl naivt. Det man måste titta på är 1, vad Sverige var under den period som det byggdes och 2, när utförsbacken inleddes och varför. Då konstateras följande:
  1. Sverige var etniskt homogent och nationalsocialistiskt. Det är inget som någon kan avfärda. Det var grundpelarna i det svenska samhället. Ett rashomogent folk och en nationalsocialistisk politik och "värdegrund". Detta gjorde Sverige till det mest framgångsrika landet och svenskarna till det mest välmående folket. En politik byggd på sanning, individuellt ansvar, kärnfamiljen och omhändertagande av varandra där tjänster och arbeten tillsattes efter meriter och förmåga.
  2. Utförsbacken inleddes med införandet av det icke-nationalsocialistiska samhället, - det "mångkulturella". Avskaffandet av tjänstemannaansvaret. Transformeringen till lögnens och lögnarnas rike där precis allt är upp och ner.
  Sverige har blivit ett land där allt styrs av logikens lagar fast tvärtom. En samhällsordning som upphöjt idiotin till norm och som driver intelligenta människor till vansinne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag ser det finns för dagen inga fredliga alternativ tillbuds än SD. Skulle SD inte klara av att ställa om Sverige som är någerlunda godtagbart är en folklig revolt nästa steg funkar inte detta blir det inbördeskrig. SD alternativet är trots allt minst våldsamt och blodigt.

   Radera