måndag 28 december 2015

Ljungbeck: Invandrarkvinnor prioriteras inom vården. Landsförrädarna ska inte komma undan. EU-elitens lönerOlle Ljungbeck: Prioritering!

Sjuklöverpartierna (S, M, L, C, KD, MP och V) prioriterar mödomshinnekontroll och klitorisrekonstruktion på invandrarkvinnor framför cellprovstagning på svenska kvinnor!

Det är sådana här ”människor” ni riksdagsmän tycker synd om och vill ha in i Sverige
Det här är en fullständigt vidrig video som visas på länken nedan, om inte Facebook redan har blockerat den, men den visar hur muhammedanerna sätter eld på varandra bara för njutningen av att plåga andra, för det anses vara gudomligt.

Mona Sahlin vill ge dessa galningar lägenhet i Sverige och samtalsterapi och hoppas på att de sedan kommer att behandla oss svenskar på ett bra sätt. Själv tror jag att hon medvetet vill importera galningar hit som ska göra samma sak med oss, för hon hatar svenskar och säger att vi bara har ”midsommar och annat töntigt”. Demokratbloggen

De ska ständigt påminnas om sitt svek mot Sverige och svenskarna
2016 kommer att bli det år som den politiskt korrekta bubblan spricker. Vi kan redan nu se hur opinionsbildare och journalister desperat försöker hitta den nya ordningen.

Tidigare har de kommit undan med sina kappvändningar. Nu har vi internet, skärmdumpar och cacher.
De ”goda” ska ständigt påminnas om sitt svek mot Sverige och svenskarna. Men inte bara detta. Utan mot deras osmakliga sätt att använda invandrare som slagträ i debatten enbart i syfte att framställa sig själva som goda.

Det är dessa goda som skapat det kaos vi nu står inför. Som jag ser det så ska de ständigt påminnas. En del borde nog till och med ställas till svars.  Det kan låta hårt. Men vi ska komma ihåg att detta samhällsexperiment har kostat en hel del. Skenande brottslighet, gruppvåldtäkter, heders/skamproblematik. etniska konflikter, våldtäkter. Listan kan göras lång på saker som kommit med massinvandringen.

…Nyckeltalet för när allt började gå fel är 1975. Då beslutade man att Sverige skulle vara mångkulturellt och man kastade mer eller mindre ut en svensk suverän identitet.

Nu har de som skapat detta helvete försökt sopa igen sina spår. Men vi ska inte låta dom komma undan. Jag är extra glad över att arbeta inom alternativ media. 2016 kommer att bli det år då jag och många andra kommer ställa frågorna till de inblandade.”Sahlström Fnurra .se

Två artiklar som bör läsas:Fr. Snaphanen:
Jean-Claude Junckers lön: 3.475.055 DKK


Är lika med 289,587 DKK per månad. Då är hans konjak helt klart betald. Det är all inclusive, hans lön är endast 2,5 miljoner danska kronor, men han är bara nummer sju på “The EU Rich List”.

Mängder av Bryssels byråkrater och EU-domstolens domare tjänar mer än premiärminister Camerons årslön på £ 142,500. Och i genomsnitt betalar de £ 50,000 mindre skatt än de skulle ha gjort om de bodde i Storbritannien.

Totalt uppskattade undersökningen att deras priviligierade livsstil kostar de europeiska skattebetalarna mer än £ 50 miljoner [508 miljoner DKK] förra året. Bryssel eliten s frikostiga löner, pensionsavtal och förmåner avslöjades i en dossier med titeln "EU: s Rich List" som sammanställts av UK Independence Party parlamentariska resursenhet och släpptes i går kväll. ‘Outrageous’ pay of Brussels elite: EU officials earn more than David Cameron

Jean –Claude Juncker har erhållit Kalergipriset och även Angela Merkel har fått det. Två personer som gjort och fortfarande gör sitt bästa för att förstöra Europa. Vem var Kalergi?

Läs här:
Kalergiplanen: EU.s okända agenda

EUär en del av den Nya Världsordningen


1 kommentar:

  1. Vi får verkligen hoppas att folket har blivit klokare idag än de var 1945. Efter krigslutet kom de flesta undan med förklaringen att de inte visste. Visst fan visste de men som ynkryggar alltid gör då som nu är att rädda sitt eget skinn och födokrok. Samvetet på dessa as är som rymden gränslös. Dessa jävla förrädare skall inte komma undan från ansvar utan ställas in för rätta och merparten av dem skall få samma straff som ett visst presidentpar fick. Resterande skall rullas i tjära och hönsfjädrar och släpas ut på gator och torg för allmän beskådan som en varning till maktavare och mediafolk framöver. Jag är snart pensionär så jag ställer med glägje upp som frivillig. Det finns en del som jag har som önskeobjekt och det är de som var inblandade så jag fick hembesök av Expressen och även de som låg bakom ansökan om kreditupplysning på mig hos Bisnode Kredit AB, Seppuku Media Ekonomisk Förening. Även Researchgruppen med Robert Achberg i spetsen är med på ett hörn.

    SvaraRadera