torsdag 3 december 2015

Malmö kommun desperat. En humanitär katastrof i Sverige inom ett halvår. George Soros svenska politikers bästa vänRegeringens, riksdagens och politikernas förbrytelser mot de svenska medborgarna och det samhälle dessa byggt och vill ha kvar har nu nått sådana extrema proportioner att vi folkrättsligt har rätt att ställa frågan om vi med våld har rätt att tvinga dem bort från makten innan de lagt välfärdssamhället i spillror!Uthyrning av bostäder till ensamkommande

Till Malmö kommunala bostadsbolag (MKB)

Från: Sandor Herold

Malmö 3-12-2015


Vill först tacka för det fina erbjudandet att hyra ut vårt hus eller delar av det.

Visserligen så bor vi numera bara två personer i vårt hus som är nästan 200 kvm stort så visst skulle här kunna få plats ett par personer till. Förutom själva huset så har vi ett dubbelgarage med förråd samt ett växthus på tomten.

Men nu är det så att vi dock har en hund och fyra katter i huset och eftersom jag förmodar att de tilltänkta hyresgästerna med stor sannolikhet skulle vara s k flyktingar eller ensamkommande  små barn så vågar vi inte ta risken att våra husdjur skulle drabbas av någon smittosam sjukdom. Det kan ju t om tänkas att någon av våra tilltänkta hyresgäster får tanken att bita hunden och vi vill ju inte riskera att våran Bruno kanske får rabies på grund av detta.

En annan aspekt vad det gäller våra fyrfota vänner är ju den att man i många kulturer därifrån dessa flyktingar och ensamkommande små barn kommer så äter man ju det mesta och där ingår också hund och katt och bara tanken på att komma hem och kanske få uppleva att en av våra hyresgäster skulle stå i köket och tillaga exempelvis en av våra katter, och då tänker jag först och främst på våran katt Pyret som är ganska välmående och troligtvis den som först skulle hamna i grytan, gör att vi nog avstår från att hyra ut.

Sedan har vi garaget som ju rymmer våra två bilar och då tänker jag i främsta hand på min ögonsten, en Mercedes cabriolet, som inte ens frun min får gå i närheten av och då förstår ni säkert att jag inte kan ha vilt främmande flyktingar eller ensamkommande små barn springande omkring i garaget och kanske repa min ögonsten. En repa i lacken på den skulle jag aldrig repa mig från.

Så tyvärr, det där med uthyrning kan vi ej tillmötesgå. Däremot så erbjuder vi er att köpa vårt hus och vi har redan haft mäklare här som har gjort en värdering och kommit fram till att huset säkerligen kan säljas för minst 3,5 miljoner så vi kan börja förhandla där om ni är intresserade.

Anledningen till detta erbjudande är inte att det är något fel på huset eller så utan det är att vi vill bort från Malmö kommun eftersom ett av vårat barn redan har lämnat stan och den andra också planerar att göra det innan deras barn skall börja i skolan och vi då också känner för att göra detsamma.

Anledningen till att de och vi och säkerligen många andra drar från kommunen är naturligtvis att vi inte längre tycker att vi bor i en svensk stad och framför allt inte längre vill bidra med mer kommunalskatt som till största delen går till att föda andra länders medborgare på olika sätt. T ex så är vi innerligt trötta på daltet med våra s k EU-migranter som vi nu tydligen skall sponsra med natthärbärgen igen. För övrigt så är naturligtvis bostadsbristen i Malmö uppkommen just p g a av att hela stadsdelar i staden bebos av andra länders medborgare som tillika inte ens betalar hyran av egna medel.

Så om ni är intresserade att köpa vårt hus så hör av er.
 M V H
Sandor Herold, Malmö,  Läs Petterssons

Fr. Snaphanen:
Migga – två år senare
De som känner mig - eller åtminstone  mittTwitterkonto – vet att jag med största intresse följer Migga X, den anonyme medarbetare som Twittrar obehagliga sanningar från Migrationsverket. Det här är en journalistisk ”höjdare” av Radio RLM. Lyssna noga! Sverige om sex månader:

Om sex månader har de flesta EU-länder gränskontroller. Vi kan glömma att EU kommer att hjälpa oss med omfördelning av asylsökande. Vi kommer att stå med en begynnande humanitär katastrof i Sverige. Socialtjänsten runtom i landet kommer att kollapsa. Det kommer att bli upplopp och plundring i Malmö. Vi kommer att få se fler händelser som IKEA mord. Fler hem för asylboende kommer att brinna. Vi kommer attstänga gränsen helt, det finns inget annat alternativ. Det kommer att vara lugnt ett tag, men sedan kommer en situation uppstå på Balkan, flyktingar som inte kan komma in i EU. Låter det behagligt? Etablissemanget kommer att skylla på "flyktingkrisen", men det är ett faktum att det är på grund av den politik som har förts i tjugo år. Situationen blir en utväg för politikerna, som fram till nu har anklagat varje kritiker för rasism ...... Vad kommer våra barn att säga till oss, att vi har låtit detta ske? Se också Gunnar Sandelin: Gränserna fortsatt öppna – 37 000 asylsökande i november

Onda människor
…Låt mig peka på tre särdrag i den svenska intellektuella kulturen som gör oss mer lika Sovjetunionen än exempelvis Storbritannien.

Det första särdraget är att det tillåtna området (”åsiktskorridoren”) i varje ögonblick är skarpt definierat men föränderligt över tid. Människor som verkar i åsiktsbranschen vet vid varje tidpunkt precis var foten kan sättas ned. Till exempel var ett ord som ”volymer” förbjudet i migrationssammanhang för ett år sedan medan det numera riskfritt kan användas. Förre statsminister Reinfeldt var en sådan purist att han inte kunde tåla att hans migrationsminister Billström brukade begreppet. Så var det i Sovjetunionen också. Den som ville behålla sin nådaställning fick vara noggrann med ordval, argument och personomdömen. Kremlologer forskade i vad som vid varje tillfälle var lämpligt, tillåtet och påbjudet. Känsligheten för vad som var rätt kunde inte vara större ens hos ett modeorakel i Paris.

Det andra särdraget är bruket av bannstråle och märkning. Bannstrålen är som strålkastaren från ett torn i taggtrådsstängslet vid ett nazistiskt koncentrationsläger. Dess uppgift är att upptäcka alla som försöker avlägsna sig från det tillåtna området. När de väl är upptäckta ska de stämplas som rasist, islamofob, klimatförnekare, fascist, homofob och så vidare efter ett antagligen genomtänkt klassifikationssystem. Varje avvikare ska ha sin korrekta stämpel. Här snackar vi inte demokratisk debatt, här snackar vi märkning. Ursäkta om jag kommer att tänka på koncentrationslägrens olika trianglar, rosa för bögar, gröna för yrkesförbrytare, bruna för romer, gula för judar och så vidare.

Det tredje särdraget är ostracismen, uteslutningen, som drabbar både åsikter och de människor som hyser dem. De fina tidningarnas debattsidor, vars redaktörer strikt följer modet (och ibland själva tillhör trendsättarna), är lika noggranna som någonsin en elegant klädaffär att bara tillåta de rätta couturerna på sina hyllor. Och den som väl etablerat sig som dissident är för evigt portad. Många välartikulerade, intelligenta och genomtänkta människor har blivit avlistade.”Det goda samhället

LYSSNA PÅ..Andra klassens hemlösa!

Hotet mot vår hälsa och vår frihet

Det vi upplever i dagens värld är en rännesans för nykolonialismen. Med västs stora ekonomiska övertag efter Andra Världskriget byggdes en ny ekonomi upp, där ryggraden är enormt stora multinationella företag med egen identitet och en omsättning i nivå med mindre stater. Nationalstaterna har på detta sätt allt mer förlorat kontrollen över den ekonomiska utvecklingen. Jag har i tidigare artiklar här visat hur makt allt mer glider över i händerna på främst den angloamerikanska oligarkins förmögenheter, ofta gömda i stiftelser och fonder utanför nationell kontroll. De har ägarkontrollen i de globala företagen, mediehusen och bankerna. Det går inte att föra en nationell ekonomisk politik som är oberoende av denna härskande elit. Sverige fick uppleva detta redan 1990, genom den ytterst förödmjukande attacken mot vår valuta från den amerikanske oligarken Soros sida. Det var han som bestämde att vi i Sverige måste ge upp den nationella suveräniteten över vår valuta.
….Nationalstater med folkstyre eller en härskande nationella klass står i högsta grad i vägen för oligarkernas globala maktambitioner, därför underblåser de en rad skeenden för att försvaga nationalstaten. Vi vet t.ex. att de ligger bakom krossandet av staterna i Mellanöstern och att de medvetet underblåser de migrantströmmar som är på väg att destabilisera många länder i Europa bl.a. Sverige. Nationalstaternas skenande skuldsättning tippar över makt från dem till oligarkins storbanker.
…Om vi skall ha en chans att behålla ens en bråkdel av det folkstyre som vi varit så stolta över, så är det nog läge att börja se om vårt hus och vårt självbestämmande. Vi måste sätta ner klacken mot EU och vi skall inte vara med i ett NATO som indirekt är lierat med halshuggare och våldtäktsmän. Ryssarna är inte på långa vägar det hot mot vårt land som den angloamerikanska oligarkin lyckats lura i våra naiva politiker och journalister. Det verkliga hotet mot vår frihet är en odemokratisk global maktordning i händerna på ett litet fåtal omåttligt rika oligarker.Antropocene

Här är ett utdrag från en äldre artikel från Bakom kulisserna. Läs gärna hela artikeln.
…Nyligen var George Soros, Illuminati-marionetten som är multimiljardär, på besök i Sverige. Den svenska regeringen bokstavligen rullade ut den röda mattan för honom och hälsade honom som en kung.  Senare höll han ett tal direkt i svensk television där han erkände att han var den som, genom spekulation med valutan, skapade det kaos som ledde till att räntorna på lånen ökade med runt 200 % över en natt i mitten av 90-talet.  Detta resulterade i att Sverige blev nästan bankrutt och människor måste lämna sina hem och sälja sina tillgångar för att klara sig.  Han sa detta rätt i ansiktet på det svenska folket som om det var den mest naturliga sak – och ingen reagerade!  
Det är män som han som den svenska socialistregeringen hälsade som en kung. Carl Bildt (Bilderbergare) sa i en intervju, inte utan stolthet, att George Soros var en god vän till honom och att Soros hade gjort massor för utvecklingen i Europa och Asien.  Detta sagt när konsekvenserna av hans agerande i mitten på 90-talet är fortsatta restriktioner inom hälsovård och massarbetslöshet, när affärerna hade det svårt med att betala sina skulder på grund av en skyhög ränta och man fick avskeda folk.”Nya politiken


Margarinfabriken 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar