fredag 4 december 2015

Papperslösa i Malmö rätt till socialbidrag.Soros ut ur Ryssland. Isis finansieras av 40 länder 
Till: kommunalrådet Carina Nilsson (s) i Malmö och andra politiker i Malmö kommun
Från: Sandor Herold

Malmö 4-12-2015

Jag ber om ursäkt för att jag stör igen med ett mail men jag har ett problem som jag skulle vilja ha hjälp att lösa.
Det gäller en artikel som förkunnar att bl.a du här i Malmö tänker ge s k papperslösa föräldrar rätt att få socialbidrag för sina barn. Detta beslut hänvisar ni till att Malmö kommun följer barnkonventionen som säger att barnens intressen alltid kommer i första hand.

Nu kommer jag till mitt problem som troligtvis kommer att avslöja hur obildad jag egentligen är men jag är ju bara en enkel numera pensionerad lokförare utan några högre utbildningar att falla tillbaka på som t ex ni politiker har. Jag får dock trösta mig med att min fru som är mycket klokare än jag och har en fin utbildning och många kurser att falla tillbaka på inom sjukvården inte heller kan lösa vårt problem.

Problemet vi inte förstår är hur en människa som inte ens har rätt att vistas i Sverige ändock kan ha rättigheter här, såsom t ex att få socialbidrag, akut sjukvård och akut tandvård? Det sunda förnuftet säger att man omöjligen kan ha några som helst rättigheter någonstans där man inte ens får vistas. Man kan ju t ex omöjligen simma i en bassäng där man inte får vistas om man följer restriktionerna.

Kan du förklara detta för oss så vore vi tacksamma .

Sedan undrar jag om verkligen barnkonventionen kan åberopas när det gäller barn till papperslösa eftersom jag inte tror att den är ämnad för att som i detta fall hjälpa personer som struntar i att följa gällande lagar och regler att stanna kvar i ett land därifrån de har blivit avvisade. Det är faktiskt en kriminell handling dessa personer har gjort sig skyldiga till och jag tycker att det är rent skamligt att använda skattemedel till att underlätta dessa personers vardag enär de ju med all önskvärd tydlighet har visat sin respektlöshet mot landets lagar.

Tydligen så finns det idag i Sverige 22 000 fall med asylsökande som har fått avslag på sina ansökningar och där polisen är tvungna att med tvång förmå dessa att lämna landet och att då uppmuntra en del av dessa med rätten att till och med få socialbidrag är verkligen att s a s skita i eget bo.

Jag undrar vad den socialdemokratiska delen av regeringen tycker om detta tilltag nu när de har lovat att ta itu med hårdare metoder för att få ett slut på problemet med s k papperslösa som vägrar att lämna landet.

Din egen statsminister har ju gått ut och sagt att de som har fått avslag skall återvända hem. Tycker du då att det är rätt att med skattemedel sabotera denna uppmaning?

Vill ha svar på dessa frågor varför jag inte vill mötas av kompakt tystnad från er politiker ännu en gång. Det är faktiskt min rättighet att få svar från er.

Sandor Herold, Malmö
Läs mer på Petterssons

Vill du leva i SD:s Sverige frågar Carolin Dahlman i ÖstgötaCorrespondenten i dag.?
”Det finns många skäl att tvivla på såväl regeringen som Alliansen. Men inte skäl nog att rösta på ett parti som inte tycker om oss.

Det är sannolikt inte sista gången det kommer en opinionsmätning som visar en uppgång för Sverigedemokraterna, som fick 19,9 procent i SCB:s stora mätning häromdagen. Ju fler som går över till SD, desto mer legitimeras klivet. Partiet normaliseras, anses inte längre kufigt.

Men frågan är om de som svarade ”SD” när SCB ringde nu i november förstår vilket ofritt land de med en röst på partiet skulle skapa. Och om de verkligen vill bo där.

….Det som generationer har slagits för – demokrati, yttrandefrihet, jämställdhet, friheten att få utvecklas utifrån egna talanger och få välja livsstil och riktning – är i fara med SD vid makten.

Sverigedemokraterna ha en stor stark välfärdsstat med stenhård kontroll över människor som är likadana. Liberaler vill i stället ha en mindre välfärdsstat, frihet och möjlighet för människor att leva enligt eget huvud och söka lycka på sitt eget sätt.

Du väljer. Än så länge.”ÖC

Att leva efter eget huvud. Vill det sig illa så har många svenskar inget huvud alls snart. Ett sätt att straffa att straffa de ogudaktiga, d,v.s.  kristna men också sina egna som inte passar in i islamisternas värld är att hugga huvudet av dem. Vill vi ha sådana människor som nedan i vårt land?

FINLAND. En 26-årig afghan har dömts till livstids fängelse för våldtäkt och mord på en 17-årig flicka i Finland. Enligt domen ska flickan ha bränts levande.

Det var i slutet av januari i år som 17-åriga Jonna Männistö våldtogs och mördades av sin föredetta pojkvän, Ramin Azimin, ursprungligen från Afghanistan. Männistö ska tidigare ha gjort slut med invandraren som ville gifta sig och få barn med henne. Gärningsmannen ska ha bott i Finland under en längre tid men var inte finsk medborgare utan han hade endast finskt uppehållstillstånd.Nordfront

Ryssland visar vägen, kastar ut Soros´ Open Society Institute
Bilderbergare, valutaspekulanten, nationsförstöraren och globalisten Georges Soros har fått en del problem på halsen. Riksåklagaren i Ryssland anser att Soros’ Open Society Institute undergräver Rysslands författning.

Därför har man fattat beslut om att förklara organisationen icke önskvärd i Ryssland.

Riksåklagaren Jurij Tjajka fick i uppdrag att ganska vilka organisationer som undergräver Rysslands författning, försvarskapacitet eller säkerhet. De framkom då att tolv organisationer kan anses icke önskvärda i Ryssland. En av dem är Open Society Institute som startats av George Soros för att sprida gift över våra nationalstater och få dem att ruttna.
George Soros arbetar med en rad kulturmarxistiska projekt för att upplösa nationsgränser och traditioner samtidigt som han vill förgöra folk med massinvandring och moralupplösning.
George Soros är en av dem som finansierar hatet mot Ryssland för att förstöra rysk kultur, ryska traditioner, rysk identitet, rysk ekonomi och rysk politik.

En annan globalistorganisation som förklaras icke önskvärd är det neokonservativa International Republican Institute IRI med den amerikanske senatorn John McCain i spetsen. Likaså förklarades National Endowment for Democracy NED för icke önskvärda då de undergräver rysk nationell självständighet.

Det är inte svårt att förstå varför liberal globalistmedia bedriver psykologisk krigföring mot Ryssland. Skälet är att Vladimir Putin försöker försvara sitt land från främmande skadligt inflytande.” Asylkaos, Varför Soros är farlig

Turkiet: Fel partner i kampen mot terror
 Bildresultat för erdogan

Med sin sedvanliga retorik, anklagade Erdogan offren för jihad i stället för jihadisterna.

"Nya tragedier är oundvikliga", sa Erdogan, "om den skenande rasismen i Europa och andra länder inte stoppas". Samtidigt ignorerar Erdogan med flit den ökande rasism, främlingsfientlighet och anti-västliga, jihadistiska våg som sveper över hans medturkars hjärtan och hjärnor.


Hur ska Erdogan kunna bekämpa islamisk terror – när han menar att den inte existerar? Ett av Erdogans mest berömda uttalanden är, "det finns ingen islamisk terror". Däremot anser han att sionismen "precis som fascismen" är ett brott mot mänskligheten.


Det är väldigt lustigt att den fria världen inte ser att dess allierade i kampen mot jihadisterna också är en jihadist. Hela artikeln på Gatestone

Slaktaren från Turkiet – Is håller i knivarna
Erdogan ingen trevlig gosse – Slaktaren från Turkiet med organhandel och Isis håller i knivarna. Parnassen

Kalifen i Ankara  och hjälten i Kreml
…Makten över olja och gastillgångar har fortfarande en mycket stor betydelse, likaså makten över i vilken valuta dessa tillgångar handlas på världsmarknaden. Dollarns ställning som reservvaluta och då främst det som kallas petrodollar är en viktig del i maktkampen. USA:s invasion av Irak år 2003 och störtandet av Sadam Husseins regim följdes senare av revolter i Tunisien med störtande av Ben Ali, Egypten med ett misslyckat islamistiskt maktövertagande, Libyen med störtandet av Khadaffi och försöket att störta Assad i Syrien.
 Erdogans palats

Bildresultat för erdogans palats
Mycket av denna händelseutveckling har i olika grad varit orkestrerat från USA. Målet i flera fall har varit att få bort besvärliga despoter som man inte hade full kontroll över. Man lyckades t.o.m. få naiva svenska politiker att medverka för att få bort Khadaffi. Notabelt är att några revolter inte ägde rum i länder som Saudiarabien som är den hänsynslösaste diktaturen i regionen och samtidigt en trogen allierad till den angloamerikanska oligarkin.
….. Den som hittills triumferat är president Putin som spelat sina kort med iskall skicklighet, men det är ju i gengäld inte så svårt med motståndare som Obama och Erdogan.Antropocene

”Nato hyser ISIS, och här är beviset” Zerohedge

Isis finansieras av 40 länder
President Vladimir Putin säger att han delade ryska underrättelsedata om Islamiska Statens finansiering med sina G20-kollegor: terroristerna verkar vara finansierade från 40 länder, inklusive vissa medlemsstater i G20.

Under toppmötet berättade Putin för journalisterna, “Jag har tillhandahållit exempel baserade på våra data om finansieringen av olika Islamiska Stater (IS, tidigare ISIS/ISIL) enheter från privatpersoner. Dessa pengar, som vi har sett, kommer från 40 länder, och det är några G20 medlemmar bland dem”. Demokratbloggen
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar