tisdag 8 december 2015

Svenska kvinnor nekas förebyggande cellprovsundersökningar. Könsstympade invandrarkvinnor går föreOlle Ljungbeck:


Låt striden börja.

UPPROP!

Skall svenska kvinnor offras på massinvandringens altare?
Ibland annat Blekinge hindras nu minst 1300 svenska kvinnor att genomföra cellprov vars avsikt är att förebygga cancer.

Skälet till detta är massinvandringen. En av orsakerna är bl a att så många könsstympade invandrarkvinnor får gå före! Denna fruktansvärda cynism mot det egna folket kommer att få till följd att många svenska kvinnor går en för tidig död till mötes, men troligen också en lång och smärtfylld tid så länge de lever.

Sannolikt är detta endast början. Om så många som 1300 är berörda i bara Blekinge måste det röra sig om kanske närmare hundra tusen i hela riket.

Hur tror ni de kvinnor som fått detta brutala besked känner sig i dag?

Detta måste bli signalen till allmän strid och att vi inte längre accepterar den rådande invandringspolitiken. Nu måste vi alla som vill värna om våra egna medborgare agera.

Du som får detta och har en blogg eller liknade måste sprida det vidare.

Någon bör ta på sig ansvaret att gå ut på nätet med ett upprop.

Med detta agerande får inte minsta tvivel råda om annat än att Regering, Riksdag, fullmäktigeförsamlingar och  "Sjuklöverpartierna" är folkets (våra) fiender. Därför måste vi på alla sätt genom upprop, demonstrationer såväl enskilda som i grupp, kontakter med riksdagsledamöter etc. visa vår vrede.

När man på detta sätt är beredd att offra sitt eget folk har man helt avsvurit sig allt vad humanism innebär.
Låt striden börja.

Olle Ljungbeck, Gävle

Tusental blir utan cellprov

Över 1 000 kvinnor i Blekinge kommer inte att kallas till cellprov i år, som planerat. Detta eftersom mödrahälsovården i länet är så ansträngd att man måste prioritera bort undersökningarna, rapporterar Sveriges Radio P4 Blekinge.

— Och i värsta fall kan det leda till att cellförändringar inte upptäcks i tid, säger mödrahälsovårdsöverläkare Bodil Ehn till kanalen.Redan i oktober larmade hon tillsammans med chefen för kvinnokliniken om läget. Då hade antalet inskrivna kvinnor ökat med tio procent jämfört med året, på grund av den ökande flyktingströmmen. Pressen


Landsförräderi kan in preskriberas
Civil olydnad
Eftersom de aldrig begärt de svenska medborgarnas samtycke har vi ingen anledning att ställa upp för de inkommande. Därför bör vi på alla sätt genom civilt motstånd försvåra placeringar och invandring.
Den dagen kanske inte är alltför avlägsen då hela systemet brakar samman.
 Då bör rimligen svenska folket kräva nyval och ge makten åt dem som vill värna vårt land.

Den dagen skall alla de politiker som svikit det mandat vi givit dem ställas till ansvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar