tisdag 15 december 2015

Svereige är globalisternas dröm. Kommer svenskarna någonsin att vakna?Ekvationen går inte ihop
SEB:s chefstrateg Johan Javeus skrev häromdagen (sebgroup.com) pedagogiskt om saken:

 ”Man behöver inte vara ’Einstein’ för att förstå att ekvationen att ha:
1) EU:s största inflöde av outbildad arbetskraft,
2) få enkla jobb att erbjuda och
3) högst lägstalöner av alla länder,
 inte kommer att gå ihop.”

Den djävulska planen för Sverige. 

Det väller in asylsökande, migranter, illegala invandrare, anhöriginvandrare, lycksökare, kriminella, afghaner, eritreaner, syrier, somalier, iranier, muslimer arbetskraftinvandrare, flyktingar, irakier, araber, sydamerikaner, östasiater, indier, centralafrikaner, algerier och många andra grupper av människor som tillsammans utgör en enda stor röra som politikerna vill terrorisera svenska folket med för att så fort som möjligt ta död på den svenska nationen.

Sverige har blivit globalisternas testnation. De vet att svenskarna är ett mesigt och godtroget folk som inte gör en fluga förnär hur mycket den är stör lugnet. Svenskarna utsätts för en invasion utan dess like, något vi inte har varit i närheten av någon gång under vår historia.” Asylkaos, Petterssons och Blueshift

Vill staten islamisera landsbygden?
 Av Finn Sommerlund
 
Alliansens och Miljöpartiets politiker är nöjda med sig själva. Under endast två mandatperioder har de genom att öppna gränsen för en massiv invandringsvåg från utomeuropeiska länder lyckats med att fullständigt gettofiera förorterna i Sveriges tre största städer.
 
Därtill har man förvandlat ytterligare runt 200 bostadsområden jämnt fördelade över landet till utanförskapsområden. Knappt några av Sveriges tätorter har förblivit opåverkade. Vissa svenska bostadsområden kan idag mäta sig med multietniska problemområden i Frankrike och Storbritannien. Vad få svenska väljare känner till är att staten arbetar på ytterligare satsningar för att etniskt underminera befolknings-strukturen även på den svenska landsbygden. Snaphanen, 

Snaphanen fr. danska:
Den sista generationen:
Det är exemplariskt kort, ärligt och sant sagt av Johan Westerholm den enda svenska socialdemokraten och som varit det i åratal som jag skulle våga köpa en begagnad bil av. Det är i själva verket allt man behöver veta om de senaste fyrtio åren av svenska politiker. Inte vad de menade, inte vad de har sagt, men vad de har gjort.
När jag år 2004 uppgav att det inte fanns någon framtid i Sverige (annat än att besöka vänner), kunde jag ännu tvivla på mig själv om mina observationer skulle hålla. Framför allt de mer vittgående, vara beredd på omprövning. Idag vet jag att jag dessvärre hade mer rätt än jag kunde tro. Jag borde inte alls ha det, men jag fick det och jag får det ännu mer nu. Patrik Engellau: HUR ETT SAMMANBROTT GÅR TILL

Kommentarer på Snaphanen:
Europa är utsatt för ett landsförräderi utan motstycke i historien! Detta är ren ondska utan jämförelse, folk i Europa måste ta makten tillbaka från svinen.

Det är så sant som det är sagt, det är ju inte bara Sverige som förmodligen är bortom all räddning, utan även Tyskland, som har en helgalen "regeringschef":
https://www.netzplanet.net/347...

Jag har i många år undrat vilken katastrof eliten först skulle ställa till med, långsam dysgenisk utveckling, afrikansk/arabisk invasion eller ekonomisk krash. Jag höll länge på att det skulle krasha i ekonomin först, med de övriga olyckorna efteråt.
Inte kunde jag föreställa mig att man avskaffar de yttre gränserna då varningar har kommit in i årtionden.
Deras envishet är ofattbar.

Detta är första gången politiker o media har lyckats förstöra till och med svenskarna så mycket så dom yngre känner skuld att jorden är överbefolkad. Helt otroligt när Sverige har bara en promille av jordens befolkning. Titta på moderaterna så förstår man att detta berodde på något så simpelt som hatet mot SD och att dom kom in i riksdagen. Dom har ju gått över till SD politik och experter börjar erkänna att SD har haft rätt hela tiden. Reinfeldt blåste hela Sverige 2006 när han blev statsminister han borde istället varit ledare för vänstern. Helt sjukt.

Jag har länge haft intrycket att alla som begriper något håller sig borta från ansvarfulla poster. Därav denna pajasregering. Råttorna flyr det sjunkande skeppet. Snaphanen

Anders Borg: Vi har öppnat gränserna – USA krigar och vi får flyktingarna

"Ni krigar och vi får flyktingarna", sade finansminister Anders Borg under ett anförande hos en amerikansk tankesmedja i Washington. Han beskrev det massiva inflödet av invandrare till Sverige som en "tillgång för det svenska samhället" och förklarade att regeringen har "öppnat upp gränserna". Fria Tider och Flyktingkatastrofen

USA krigar och Reinfeldt var med och bidrog till att Libyen nu är en grushög.
 I sitt sista uttalande, bara timmar innan han mördades av de Väststödda skurkar som USA och EU hycklande kallade "frihetskämpar", sade Muammar Gaddafi: "Hör nu, folk i Nato. Ni bombar en vägg som stod i vägen för afrikansk invandring till Europa, och i vägen för Al Qaida terrorister. Denna vägg var Libyen. Ni bryter det. Ni är idioter, och ni kommer att brinna i helvetet för tusentals invandrare från Afrika och för att stödja al-Qaida. Det kommer att vara så. Jag ljuger aldrig. Och jag ljuger inte nu. "Demokratbloggen

Innan Nato/EU/USA med hjälp av Sverige förstörde landet Libyen var det ett fint land att leva i. Nu – sen dom s k demokratierna har gjort sitt är landet en grushög. Men bankmaffian frodas! Hur känns det Reinfeldt & Co att svika mänskligheten för snöd egen vinnings skull! Att smörja uppåt och sparka neråt! Hur känns det? 

Gaddafi genomförde världens största bevattningsprojekt, så kallade Great Manmade River-project för att göra vatten lätt tillgängligt genom hela ökenlandet. Det amerikanska militära ingripandet i Libyen syftade till att krossa ”Gold-Backed African dinar”.

Här kommer Jan Ola Gustafssons kommentar från inlägget om sodomiseringen av Khadaffi:

”Reinfeldt smög ut bakvägen ur politiken likt en fyrbent figur som också börjar på bokstaven R och är känd för att bruka lämna ett sjunkande skepp. Med tanke på det skick Sverige nu befinner sig i så har ju hans försvinnande från scenen en touche av profetisk karaktär. Enligt hans tidigare megafoner inom fulmedia så stack han iväg med en ny sängkompis och säkerligen ekonomiskt vederlag för de tjänster han gjort åt globalisterna bl a med det svenska skamliga medverkandet i förstörelsen av Libyen. Sveriges många stödoperationer i samband med NATO (som vi inte är officiella medlemmar i) har skapat ett utbrett hat som inte kommer att lämna vårt land oberört och där har Reinfeldt och våra andra svenska lakejer åt globalisterna gjort Sverige en stor otjänst.

Leta på Google upp organisationerna Bilderberggruppen, The Trilateral Commission samt The Committee of 300 och ta fram respektive organisations medlemslistor så får ni se vilka höjdare i Sverige som säljer ut vårt land till Den Nya Världsordningen. Sprid gärna dessa uppgifter till de i er bekantskapskrets som kan tänka själva,” Parnassen

2 kommentarer:

  1. Har Reinfeldt blivit talskrivare åt Justin Trudeau? Han bad ju kanadensarna att öppna sina hjärtan härom dagen eller så har båda herrarna samma talskrivare. Förmodligen nån av nabkstrarnas då som skriver diverse likaratde pekoral och floskeltyngda alster som i stort sett bara behöver översättas till olika språk och eventuellt lite namn ändras. Men kan annars användas av demokraturens språkrör i diverse olika länder som ensorts mall.

    SvaraRadera
  2. Jag är verkligen ledsen över att jag måste konstatera att merparten av det svenska folket kommer aldrig att vakna. Det är enkelt att kolla själv om jag har rätt eller fel. Det är bara att kolla runt bland sina nära och kära, vänner och bekanta, arbetskamrater och se om man verklige finner ågra rakryggade individer som man kan hålla i handen den dagen åskan går. När jag ser till de personer som finns i min egen omgivning är de jävligt lätträknade som det är någerlunda stake i. Det är många med mycket bra munväder men när det verkligen kommer till kritan och läget blir skarpt då visar sig den bortförklarande ynkryggen sitt verkliga ansikte. Jag upplevde detta bla inför SD manifestationen i den stora invällarstaden Trelleborg.

    SvaraRadera