söndag 3 januari 2016

År 2016 - Vad kan svenska folket förvänta sig? En ny epok

Nyårsönskningförslag 2016

I år ska vi

För journalister:                 riva PK-muren
För rikspolitiker:                i första hand ta ansvar för Sverige och svenska folket
För kommunalpolitiker:   lyssna mera till kommunens invånare än till det egna partiet
För kristna präster:           dra en tydlig gräns mot islam
För samhällsforskare:       sparka ut ideologerna och avideologisera forskarutbildningen
För moderater:                   återupprätta värdekonservatismen
För feminister:                    sansa oss och arbeta för bättre villkor för alla kvinnor i Sverige
För vänsterpartister:          prioritera svenska arbetares intressen
För miljöpartister:             sätta miljöarbetet i främsta rummet
För svenska folket:             se till att nästa generation får överta ett fungerande välfärdssamhälle

Allt är Västs fel - Lars Hedegaard

Så länge vi i Väst inte är beredda att ta muslimer på orden när de säger att de utför blodig jihad för att det är deras religiösa plikt, har vi ingen chans att slå tillbaka det pågående angreppet på Västvärlden.


Välfärdsstaterna kommer att vara det första som ryker. Krympande inhemska befolkningar kan inte generera tillräckligt med skattekraft för att försörja stora massor av invandrare med så lite kunskaper att de är de facto oanställningsbara, alternativt inte har lust att bidra till "otrogna" samhällen. Redan innan mitten av detta sekel kommer antalet muslimer i Danmark att vara så många att de för all framtid ändrat landets sammansättning och karaktär.


I USA har en resolution i Representanthuset lagts fram, H. Res. 569, som vill införa censur i ett av de få länder som har kvar yttrandefriheten. Resolutionen, som harmonierar bra med Organization of Islamic Cooperations (OIC) tioårsplan, förespråkar en global kriminalisering av all kritik mot islam.


Kommer muslimsk icke-integration att innebära slutet på den sekulära staten som vi känner den? Antagligen. Religion – eller rättare sagt islamisk ideologi, som inte känner någon skillnad mellan religion och politik – är på uppåtgående. Lars Hedegaard

En månads islam och mångkultur i Sverige: november 2015 – våldtäkter, frikännanden, avhuggna huvuden


Ett 30-tal muslimska män menade att kvinnan brutit mot sharia genom att uppehålla sig i Sverige utan en ledsagande man. Därför skulle hon våldtas och tonårssonen dödas.

Två svenska medborgare dömdes av Göteborgs tingsrätt för att ha anslutit sig till en islamistisk terrorgrupp i Syrien och där mördat två fångar. Bevis i form av en videofilm visade hur ett av offrens huvud skars av. "Varje kväll innan jag har somnat har jag sett huvudet som hänger där." — Lagman Ralf G Larsson.


På natten vaknade hon av att irakiern var i full färd med att våldta henne. Hon slet sig loss och fick tag i en tågvärd. Först ville hon inte polisanmäla mannen. "Hon tyckte synd om honom [våldtäktsmannen] och var rädd att han då skulle utvisas till Irak."


En vecka efter att Sverige höjde terrornivån till den högsta någonsin, slog polisen larm om – deras vapen är inte bra nog för att förhindra eventuella terrorattacker. Ingrid Carlqvist

Insändare (Fria Tider)

Det blir inget Gott Nytt År
Tidigare i Sveriges historia, innan folkvandringen från Balkan, Mellanöstern och Afrika nådde dagens proportioner, firades nyåren med tro och förhoppning om ett gott nytt år.

Nu är det med nedstämdhet och bävan som vi möter 2016. Sverige invaderades av minst 160.000 registrerade utomeuropeiska asylsökare plus ett stort antal oregistrerade. Fortfarande väller det in över 1.000 utlänningar varje dag. Av invandrarna har så gott som ingen tagit sig hit på laglig väg, istället har de brutit sig in i Europa med stormning, våld och bedrägeri.

Vi har en regering och riksdag som tvingar det svenska folket att försörja alla nyanlända och en majoritet av den miljon utlänningar som redan kommit till vårt land. Politikerna ur alla partier utom SD månar främst om invandrarna, medan svenskarna sätts på undantag. Etablissemanget har tidigare ljugit för sitt eget folk om att "vi tjänar på invandringen", "vi behöver invandrare till alla lediga jobb" och att "invandringen är på sikt lönsam".

Nu går det inte att ljuga längre. Sverige står inför en kraftig försämring av välfärden, omsorgen och livskvaliteten. Regeringen är panikslagen och konstaterar att sjukvården, äldreomsorgen, skolorna, bostadsmarknaden och arbetsmarknaden inte längre klarar av att möta befolkningens behov på grund av massinvandringen.

Till och med den socialdemokratiska statsministern Stefan Löfven erkänner i TV att "vi har varit för naiva". Men han erkänner inte att Sverigedemokraterna haft rätt under ett par decennier. Nu när det är för sent vidtar regeringen några halvhjärtade åtgärder som SD argumenterat för tidigare och som då kallades "främlingsfientliga", "högerextrema" och som var så "vidriga" i regeringens ögon att SD bojkottades från allt samarbete trots stort väljarstöd.
Inget politisk parti, utom SD, kommer att stoppa folkvandringen till Sverige. De försöker bara motvilligt och tillfälligt att begränsa inflödet av utländska socialbidragstagare.

Bland de invandrare som kom till Sverige för minst 10 år sedan, oftast jugoslaver, är fortfarande hälften socialbidragstagare som aldrig arbetat i Sverige trots att de har bra utbildning. Inte minst rör detta problem den kosovoalbanska folkgruppen. När vi nu bara i år haft ett inflöde på närmare 200.000 personer från Afrika. Mellanöstern och Afganistan varav mer än hälften av dem är analfabeter eller ytterst lågutbildade så kommer betydligt fler än hälften att bli socialfall livet ut. Hela denna ekonomiska börda läggs på löntagare och fattigpensionärer. Inkomsterna kommer att sjunka. Redan nu talar politikerna om att godkänna lägre löner som recept.

Livskvalitet handlar inte bara ekonomi. Livskvalitet beror också på stämningen i landet. Med utplacering av araber, afrikaner, romer och afghaner i varenda liten by i Sverige blir sinnesstämningen hos svenskarna bara sämre. När godtrogna, ärliga och arbetsamma svenskar konfronteras med icke-européer blir skillnaderna till sist omöjliga att tiga ihjäl. Krävande folkgrupper med en bekvämlighets­orienterad livsstil, obefintlig självrespekt och karaktär, låg moral och hög benägenhet att ta till våld skapar otrygghet, misstänksamhet och avsky. I många svenskars ögon betraktas varje invandrare som en både hotfull och objuden gäst. Tryggheten försvinner.

Under 2016 kommer vi alla att se ett Sverige på väg mot ekonomisk, kulturell, intellektuell och moralisk undergång. Svenska folkets naiva slavmentalitet gentemot politikerna och invandrarnas extremt höga fertilitet innebär med matematisk säkerhet att Sverige blir ett land vars dominerande befolkning består av mellanösternfolk redan år 2026. Det demokratiska samhällssystemet blir alltmer korrupt, och kommer kanske till sist att ersättas av sharialagar. Hur icke-muslimer i Sverige kommer att behandlas av de styrande muslimerna har vi facit på från dagens muslimska länder.

Majoriteten svenskar fruktar en sådan framtid. Men ännu mer fruktar de att kallas "rasist". Och så länge de gör det finns intet hopp för ett framtida Sverige med nordisk nivå på livsstil och välstånd. PubliusTacitus


Sverigebesöket – Owe Thörnqvist

.. Låten är starkt kritisk till Sveriges invandringspolitik och den artist som gav ut den idag skulle snart bli arbetslös. Men ack så rätt Owe hade, synd att inte så många lyssnade…Petterssons

1 kommentar:

  1. Jag skiter högaktningsfullt i om jag blir kallad rasist, islamofob, homofob främlingsfientlig eller alla andra fober och ister som PKfolket kan få för sig att hitta på, att inte stå för alla människors lika värde för jag anser att Moder Theresa och Adolf Hitler inte kan betraktas att ha lika värde bla. Svenska folket är och har varit några jävla räddharar under de tider som jag kan minnas. Jag fyller snart 63 år och har varit i arbetslivet sen 1968 så jag har mött en del ynkryggar under min levnad och de blir tyvärr INTE färre.

    SvaraRadera