fredag 15 januari 2016

EU - den nya diktaturen. Islamiseringen av väst - EurabiaÖvers. från danska - inte helt lätt men ett försök

Exklusivt för Debatt Jyllandsposten – Av Ole Gerstrøm den 28 december 2015

 Bildresultat för Eurabia: The Euro-Arab Axis, av Bat Ye'or.
 EU är Superskurken - En världsförbrytelse har begåtts mot de europeiska folken
Skandinaver blir alltmer kritiska till flyktingar och migranter skrev Jyllands-Posten 28/2. Det fanns ett fall i Tyskland, där en journalist följde med flyktingströmmen och kunde se att ett par timmar efter ankomsten var "flyktingar" i färd med att sälja droger. Och sedan uppskattar EU, att år 2015 fick vi mellan en och en halv miljon oregistrerade "flyktingar" som de kallar dem. Men man kan ju inte veta något om när de är oregistrerade. Många hävdar att de inte har identitetshandlingar. Andra kommer med falska pass. Men om pass är falskt eller inte kan ofta inte fastställas, då rebellerna tagit över passkontor.

Allt som allt, vi ser alla att det är en världsförbrytelse som begås mot de europeiska folken. Superskurk är EU. Allt medan man i Bryssel har tillbringat en månad med att göra regler så att de israeliska grönsakerna som odlas på Västbanken inte ska märkas "Made in Israel", som inte berör EU. Under tiden förhalar Lars Løkke det hela. Hur går det gränskontrollen, herr statsminister? Läs mer på Debatt Jyllandsposten

 

Skandinavernas gästfrihet har en gräns

Tusentals asylsökande kommer till de nordiska länderna. …Invånare i de skandinaviska länderna blir allt mer kritiska till att acceptera flyktingar och invandrare.
Det säger forskare i Sverige, Finland, Norge och Danmark Läs på Jyllandsposten

Islamiseringen av Tyskland 2015

"Vi importerar religiös konflikt" av Soeren Kern

13 januari, 2016 - Översättning till svenska: Maria Celander
En mobb bestående av tusen män av "arabisk eller nordafrikansk" härkomst utsatte över 100 tyska kvinnor i centrala Köln för sexuella övergrepp på nyårsafton. Liknande attacker skedde i Hamburg och Stuttgart. Kölns borgmästare Henriette Reker menade att brotten "inte under några omständigheter" skulle tillskrivas asylsökande. I stället la hon skulden för överfallen på offren.

"Det är inget fel i att vara stolt tysk patriot. Det är inte fel att vilja att Tyskland ska förbli fritt och demokratiskt. Det är inte fel att bevara vår egna judisk-kristna civilisation. Det är vår plikt." – Geert Wilders, holländsk politiker, i ett tal på ett möte i Dresden.

"Vi importerar islamisk extremism, arabisk antisemitism, nationella och etniska konflikter mellan andra folk, och en annan uppfattning om samhälle och rättssystem. Tyska säkerhetstjänster är oförmögna att hantera dessa importerade säkerhetsproblem, och de påföljande reaktionerna från det tyska folket." – Ur ett läckt regeringsdokument, publicerat av Die Welt.

Tyskland kommer att spendera minst 17 miljarder euro (cirka 167 miljarder kronor) på asylsökande under 2016. – Die Welt.

Saudiarabien förbereder finansiering av uppförandet av 200 nya moskéer i Tyskland för att tillgodose asylsökarnas behov. – Frankfurter Allgemeine. Läs mer på Gatestone

Europa måste vakna upp och använda hjärnan – annan dras du in i ett tredje världskrig
Att den muslimska invasionen av Europa är planerad och finansierad är tydligt. Det är en lättnad att Ungern fick upp sitt stängsel i tid, men en besvikelse att resten av Europa inte verkar fatta någonting. Som jag skrivit tidigare, efter Europas förvandling till Eurabia kommer Ungern att förbli frihetens bastion och en tillflyktsort för dissidenter.

Om Europa borde skaffa sig en hjärna är Budapest ett bättre alternativ än Bryssel. Ungern förlorade 71,4% av landet efter första världskriget. 61,8% av befolkningen hamnade utanför de nya gränserna. På sätt och vis är det fortfarande en stormakt, moraliskt, kulturellt och intellektuellt. Jag brukar kolla på ungersk TV, en helt annan kvalitet än i våra nordiska länder och säkert också andra länder med befolkningar av samma storlek.
Numera är det tidigare kommunistländer som hävdar traditionellt västliga värderingar, medan den så kallade demokratiska världen har fallit pladask för islam och kommunism. Här kommer ytterligare en portion sunt förnuft. EKP


Läs om Eurabia:
Eurabia är idag en realitet

På marsch mot Eurabia

Eurabia-Euro-Arab


 

3 kommentarer:

 1. En ny miljon invällare står redo att invadera Europa från Turkiet om ett par månader. Jag vet inte om man skall skratta eller gråta eller göra som merparten Svenskar gör fortsätta som vanligt precis som om ingenting händer.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är fruktansvärt varför stannar de inte i sina egna länder och försöker att få slut på vidskepliga sk. religiösa strider så de kan leva och bo där.
  Eller varför tar inte deras grannländer emot dem med öppna armar om de nu är flyktingar?
  Eller är det världens bottensats som inga länder vill ha och varför är de det?
  Sverige ska inte släppa in fler araber och muslimer och de som är här och inte har asylskäl ska ut härifrån.
  Ni kan och vill inte anpassa er och då finns det ingen återvändo för er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag instämmer i ditt resonemang!! Känns så skrämmande att ta in muslimer. Det kommer att skapa stora svårigheter för oss.

   Radera