onsdag 13 januari 2016

Fråga till Löfven: När utvisas muslimska unga män från Sverige? Hedersmord i BrobyFeministregimen Löfvens senaste gåva till Sverige – sexdödsleken Taharrush Gamea

När tänker regeringen Löfven inse det enda möjliga beslutet för att stoppa gruppvåldtäkterna på kvinnor är att omgående massutvisa alla ensamstående män från främmande kulturer och kontinenter som trängt in i Sverige? Läs mer r och här om ytterligare en våldtäkt på en europeisk kvinna

 Från US Magazine:
Lara Logan är tillbaka på sjukhuset i Washington, DC och lider av komplikationer efter de sexuella övergrepp hon utsattes för i Egypten under 2011, raporterar Breitbart News.Hela artikeln här

Man skulle önska att fler svenskar var lika ”på hugget” som Kenneth Sandberg, Olle Ljungbeck och Sandor Herold.

Kenneth Sandberg:

“När statsministern, inrikesministern samt polischefen nu säger att de skall gå till botten med något så bör vi nog ställa oss frågan med vad. Eller kanske framför allt, vad de kommer komma fram till. Om det är så att de själva kanske varit, och är, en del av problemet och inte en del av lösningen skriver Johan Westerholm på Ledarsidorna.se och fortsätter med en berättelse av en polis…”.: 
 


 Sandor Herold har sänt mig följande artikel från Sydsvenskan:

Till: kristian.nilsson@sydsvenskan.se samt övriga journalister på Asyl- förlåt Sydsvenskan
Från: Sandor Herold

EN LYCKAD UPPFOSTRAN

Vi vuxna har misslyckats när barn dödar varandra.

Så lyder överskriften i journalisten Kristian Nilssons artikel i Sydsvenskan idag den 13-1 som handlar om mordet på den 15-årige Arminas Pileckas i Broby.

Nej, Kristian Nilsson, detta mord är resultatet av en lyckad uppfostran sett ur den 14-årige mördaren Ahmad Ahljali och hans familjs perpektiv.

Lyckad på så sätt att detta troligtvis är ett s k hedersmord där man inte ens drar sig för att ta livet av någon som man anser har kränkt ens heder. Mördaren och hans familj är har tydligen "flytt" från Syrien och tyvärr därifrån också tagit med sig sin kultur där våld har en framskjuten placering på så sätt att man ganska snabbt löser konflikter och problem just på så sätt som Ahmad Ahljali har gjort. Han har helt enkelt återupprättat sin egen och sin familjs heder och troligtvis så känner både han och familjen stolthet över detta trots att man utåt sett spelar upp en beklagande och ursäktande fasad över händelsen.

Det som talar för att det är på ovanstående sätt är faderns vämjeliga bortförklaringar i bl a Aftonbladet om att skolan har misslyckats med att återupprätta hans heder efter att hans grabb tydligen i ett tidigare bråk med offret blivit tillrättavisad när han slagit på några tjejer.

Ytterligare saker som tyder på att detta var ett planerat hedersmord och inte en spontan reaktion är att gärningsmannen tydligen besökt sajter som beskriver hur man dödar och att han tagit med sig den kökskniv hemifrån som användes vid dådet.

Kristian Nilsson skriver i slutet av artikeln att när det fruktansvärda inträffar så är det nästan alltid en eller flera vuxna som grovt misslyckats eller brustit i sitt ansvar.

Stämmer säkerligen när det är frågan om ett ansvar och uppfostran enligt våra egen civilisations normer och regler men i detta fallet är det troligtvis frågan om uppfostran och normer enligt något som knappast kan kallas för civiliserat. Särskilt när man betänker vad man har kunnat se på filmer från Syrien som innehåller både halsavskärningar och där man kastar ut homosexuella från höga byggnader och där man till och med om låter småbarn avrätta fångar med nackskott och där barn instrueras hur man utför en halsavskärning.

Ytterligare inslag av våldsbejakande kulturer som finns i landet numera är t ex för att nämna något alla dom stenkastningar och våldshandlingar som drabbar ambulanspersonal, brandmän, ordningsvakter och poliser när man försöker att utföra sitt jobb i bostadsområden där majoriteten av dom boende utgörs av s k nysvenskar.

Artikeln avslutas med att förhoppningsvis så kan vi tillsammans hjälpas åt att förhindra fler liknande händelser i framtiden.
Enda sättet att förhindra att fler sådana här hedersmord utförs i Sverige är att helt enkelt inte släppa in individer i landet med denna primitiva och våldbejakande syn på att lösa konflikter.

Tyvärr är inte Arminas Pileckas den sista som har offrats för den förda invandringspolitiken som tillåter massinvandring från kulturer och samhällsbildningar som i princip befinner sig på grottstadiet.

Det är också intressant, men naturligtvis inte förvånande, att Sydsvenskan redan dagen efter skolmorden i Trollhättan gick ut med bild och namn på Anton Lundin-Petterson som var gärningsman där. I Brobyfallet kommer Sydsvenskan varken att nämna namn på gärningsmannens eller hans härkomst.

Det är direkt skrattretande att Sydsvenskan trots att fakta redan samma dag kan läsas på nätet fortsätter att bedriva en journalistik där man undanhåller sina läsare relevanta fakta.

Kristian Nilsson, hur känns det att jobba för en tidning där sanningen inte får sättas på pränt?
Frågan gäller naturligtvis också andra medarbetare på tidningen.

SYDSVENSKAN, NÄR DU INTE VILL HA REDA PÅ SANNINGEN!
 
M V H
Sandor Herold, Malmö

2 kommentarer:

  1. Det är på grund av att jag vill få reda på sanningen som jag inte köpt någon PK blaska sen tidigt 2010. De som är fenor på att skriva artiklar och inlägg som Sandor, Sandberg och Ljungbeck mfl får mer än gärna fortsätta med detta så länge som de orkar, vi andra som inte är begåvade med denna tillgång som jag bla får nöja oss med en kommentar. Var och en som vill ha ett annat Sverige får dra sitt strå till stacken på ett eller annat vis.

    SvaraRadera
  2. Bra Sandor! Har du någon uppfattning om när de sanerande inbördeskrigen i EU kan börja?
    / Finländare, född i H:fors den 30 jan. 1944

    SvaraRadera