tisdag 12 januari 2016

Ljungbeck: Lita inte på dem. Herold om skämt- och utrikesministern Wallström. Sandberg. Ypperligt EkerothFolkets demonstration:
Nästa demonstration: 30/1 kl 13:00 Sergels Torg, Stockholm

Eftersom de aldrig begärt de svenska medborgarnas samtycke har vi ingen anledning att ställa upp för de inkommande. Därför bör vi på alla sätt genom civilt motstånd försvåra placeringar och invandring.
Den dagen kanske inte är alltför avlägsen då hela systemet brakar samman.
 Då bör rimligen svenska folket kräva nyval och ge makten åt dem som vill värna vårt land.

Den dagen skall alla de politiker som svikit det mandat vi givit dem ställas till ansvar.

Polisen mörkade övergrepp på festival
Enligt en intern rapport ofredade killgäng flickor på festivalen "We are Stockholm" i augusti 2015. Polisens officiella version var att festivalen gick lugnt till, men en person som arbetar med säkerheten vid festivalen säger till TT att övergreppen pågått i flera år. SVT-Nyheterna

Ljungbeck : LITA INTE PÅ DEM!

Efter att det kommit till allmänhetens kännedom hur polisen mörkat  "sexterror" mot kvinnor - där gärningsmännen är invandrarmän - vid bla de två senaste ungdomsfestivalerna i Stockholm, men också att samma terror utövats i ett antal städer som Stockholm, Malmö, Kalmar etc på nyårsafton, skyndar sig nu sjuklöverpolitiker och statliga tjänstemän att
uttala sig.

Men lyssna noga på hur de formulerar sig, så blir ni snart klara över om de menar vad de säger eller det som vanligt endast är tomma ord utan avsikten att det skall följas av handling.

Ygeman; "Vi välkomnar en utredning". Finns det något engagemang eller vilja att ta tag i dessa fruktansvärda händelser med ett sådant uttalande. Han är högste chef för Sveriges poliser men hans uttalande ger inget intryck av vrede, handlingskraft och vilja.

Stefan Löfven; "Ett dubbelt svek mot unga kvinnor".
Vad säger detta uttalande? Jo att han, Stefan Löfven svär sig fri och som vanligt ser någon annan som ansvarig för  att det inträffade fått ske.

Vidare; "Vi skall inte vända bort blicken. Ett demokratiskt problem för hela vårt land". Återigen svär han sig fri. Någon annan påstås ansvarig för att detta fått inträffa.
Inte något om att han är den som utnämnt vår högste polischef  - inte på meriter utan på följsamhet. Inte heller att det är han som har högsta ansvaret för demokratin.

Rikspolischef Dan Eliasson.  En hög statstjänsteman som  vill kräkas på partiledaren för ett av våra riksdagspartier. 


En partiledare som i motsats till sjuklöverns partiledare aldrig brutit mot grundlagen, vilket de nämnda gjort ett flertal gånger. Senast var det decemberöverenskommelsen som innebar parlamentarismens död. Brottet ansågs av en stor del av svenska folket vara så gravt att de fick begrava överenskommelsen efter kort tid.

En sådan person som Eliasson hade aldrig blivit generaldirektör under Erlanders tid.

Operativ polischef under Stockholmsfestivalen; " Vi ville inte gå ut med information då Sverigedemokraterna kunde gynnas eftersom terroristerna var ensamkommande män och inte etniska svenskar"! En verkligt sanningsälskande polischef. Hur många gånger har han gjort samma sak - lurat medborgarna?

Men hans agerande är troligen mer vanligt än ovanligt. När jag för två år sedan demonstrerade ensam på Stortorget i Gävle där jag fördömde massinvandring, islam
etc. blev jag bortförd av två bastanta poliser. Det räckte att en folkpartistisk (numera liberal) polisanmälde mig för hets mot folkgrupp och hädelse! Denne duktige politiker kunde emellertid vår grundlag dåligt eftersom hädelseparagrafen hade tagits bort för ett antal år sedan.

Den nitiske polischef som tog beslutet om att bortföra mig från torget förvissade sig inte om ifall jag bröt mot åsiktsoch yttrandefrihetslagen. För denne knähund och rövslickare var det viktigare att vara maktens lydiga lakej hellre än att värna de rättigheter varje medborgare har enligt grundlagen. Jag friades emellertid av en hederlig åklagare som följde grundlagen.

En slutsummering av ovanstående kan inte bli annat än att de samtliga gjort sig skyldiga till brott mot grundlagen som bl a stadgar att tjänst skall utövas med oväld, objektivitet,
opartiskhet och omutlig rättvisa.

Därför Du som läser detta. Låt dig inte invaggas i tron att nu löser sig allt. Vi måste fortsätta att bekämpa invandringen. Nu hårdare än någonsin. Nu gäller det inte att endast begränsa den, utan stoppa den. Vi måste också som ovillkorligt krav kräva utvisning i de fall dessa terrorister bryter mot den värdegrund vi lagstiftat  - ja tom grundlagsfäst. Vi kan inte och får inte acceptera att kvinnor/flickor skall leva i samma otrygghet som kvinnorna gör i de länder där nämnda terrorister kommer ifrån.

Vi måste sätta stopp för att deras värderingar får styra vår vardag. Därför skall deras värderingar aldrig tillåtas vinna insteg i vårt land. Vissa tjänstemän inkl DO har visserligen accepterat brott mot jämställdhet och sådant som diskriminerar kvinnor. Islam har sålunda redan kunnat påverka vår kultur innebärande återgång på vissa områden till vad som gällde under medeltiden. Mycket av denna återgång till medeltida förhållanden sker på kommunal nivå ex vid våra allmänna badanläggningar etc.

Som opinionen nu ser ut kan SD komma att få ett betydligt större antal platser i fullmäktigeförsamlingarna och har då möjlighet att påverka på ett helt annat sätt än i dag och därmed rensa bort barbariska värderingar.

Därför måste ni redan i dag anmäla ert intresse för de lokala SD-föreningarna så att inga stolar blir tomma när nästa val inträffar. Min spådom är att det kommer före denna mandatperiods slut.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle
PS. Samma förkärlek för lögnen framför sanningen gäller givetvis också medier och public service. DS

Nedanstående  brev har vidarebefordrats av

Sent: Monday, January 11, 2016 6:24 PM
CC: Alla journalister som går maktens ärenden i stället för svenska folkets. Man kan inte räkna dem alla!

Subject: Fw: illamående

From: Sandor ...
Sent: Monday, January 11, 2016 5:38 PM

Subject: illamående

Malmö 11-1-2016

Till Margot Wallström, skämtsamt kallad utrikesminister
Bildresultat för Margot Wallström
Jag vill börja med att konstatera att du tillsammans med Mona Sahlin utan konkurrens är det mest vidriga som det socialdemokratiska partiet någonsin producerat.

Jag har nu några gånger sett dig på TV från Sälen och det du har kommit med vad det gäller återinförande av något som kan kallas vid allmän värnplikt gör mig än mer illamående när jag ser dig. Det jag tänker på är när du för fram att denna värnplikt skulle kunna förstärka Migrationsverket och asylboenden. Menar du med detta på fullt allvar att svenska värnpliktiga nu också skall gå och vakta individer som påstår sig ha kommit hit för att få beskydd undan våld och förföljelse, men som samtidigt ägnar sig åt vilda slagsmål och knivskärningar samt att anlägga bränder på de asylboenden där de vistas? Förutom detta så har vi den senaste tiden också fått ta del av vad de är kapabla att göra mot unga flickor och kvinnor som fått löpa gatlopp där testosteronstinna vildar har utsatt dom för allehanda sexuella  trakasserier och t om våldtäkter. Inte bara här i landet utan också i andra länder i Europa.

Mord, rån, våldtäkter, misshandel, sprängningar, skjutningar, väskryckningar, vansinneskörningar mm är numera dagliga händelser i det mångkulturella Sverige som du bland annat har varit med om att skapa. Och de som utför dessa kommer så gott som uteslutande från länder där islam är den härskande religionen. Om man nu kan kalla det för religion.

"Vi har den största respekten för islam som världsreligion och dess bidrag till vår gemensamma civilisation".

Ovanstående är dina egna ord och jag undrar på vilket sätt asylsökande män som beter sig som ovan har bidragit till vår gemensamma civilisation?

På vilket sätt bidrar jihadister som ägnat sig åt att skära  halsen av folk och kastat ut homosexuella från höghus och som nu befinner sig i vårt land bidragit till vår gemensamma civilisation?

Alla svenska kvinnor som har våldtagits av asylsökande män är det också enligt din mening ett bidrag till vår gemensamma civilisation?

På vilket sätt bidrar folk komna från kulturer och samhällsbildningar där man löser alla konflikter med våld och där det i princip alltid pågår krig till vår gemensamma civilisation?

På vilket sätt bidrar individer som knappt är läskunniga när dom kommer hit till vår gemensamma civilisation? Är en kvinnosyn där man behandlar kvinnan sämre än boskap något som tillför något av värde till vår gemensamma civilisation?

För att ännu mer visa vilken gemen människa du är så skulle jag här kunna gå in på dina miljoninkomster och dina pensioner i miljonklassen från den tid du satt som EU-kommissionär och att du trots detta tar ord som jämlikhet, solidaritet och alla människors lika värde i din mun.  Men jag gör det inte, utan jag kan bara konstatera att det skulle skänka mig otrolig glädje om du eller någon av dina anhöriga skulle få uppleva något av det som t ex många svenska kvinnor har blivit utsatta för - och män också för den delen - i form av en “mångkulturell kärleksförklaring” i någon form. Men det som hos varje normalt funtad kvinna efterlämnar vanmakt och äckelkänslor efter en påtvingad intim samvaro med en asylsökande främling, kanske enbart ses som ett “bidrag till vår gemensamma civilisation” från din sida?

Till registratorn som läser detta vill jag skicka en hälsning att vederbörande skall se till att den s k utrikesministern och civilisationsbyggaren verkligen får detta mail. Och i vanlig ordning så kan ni kontakta SÄPO också. Det är alltid trevligt att prata med dem.
Sandor Herold, Malmö
 
Läs också:

5 kommentarer:

 1. Sverige tror jag står inför ett vägskäl antingen går landet under i stort kaos, eller så blir det ett ramaskri från folket (frånsett sossar) med tillsättandet av en ny regering.
  Men med kännedom av svenskar så blir nog inte ramaskriet mer än en viskning från soffan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är beredd att satsa en rejäl slant på att det inte kommer att bli ett ramaskrik från merparten av det Svenska folket. Ett folk som är sååå in i helvete hjärntvättade som vårt kan inte om de så kom till lite insikt om hur illa det är ställt med landet bli så pass handlingskraftiga att det kommer att göra någon skillnad. Det är bara att se ut över sitt eget närområde om man finner några stridisar några att räkna med när snålblåsten sätter in, jag ser dom i varje fall INTE. Jag ser en massa snackepellar som svävar i det blå helt borta från verkligheten.

   Radera
  2. Det var lätt att vara politiker på 1960-talet då det enda man bråkade om mellan partierna var fördelningen av skatteinkomsterna till olika reformer. Statsskuld kände man inte till. Erinrar mig att skatten var 17 procent på min dåvarande lön. I dag ligger löneskatterna på 30 procent eller högre. För nu är problemen (av kända skäl!) att avgöra hur den ökande statsskulden och den sjunkande välfärden skall fördelas och betalas, - och av vilka?

   Radera
  3. Vilka som kommer att stå för notan även framöver är de som har stått för den fram till idag dvs VI de Svenska skattebetalarna. Ullenhags favoritgrupp de som han ständigt hade i rockärmen när kostnader för invällarna kom på tal de 600 tusen balubasen som går till jobbet varje dag bidrar troligtvis med något, men fan vore det annars. Det var de allra flesta myndighetspersoner som hade det oförskämt bra på 50/60 och halva 70 talet. Flertalet av den Svenska befolkningen gjorde rätt för sig det hade man fått med modersmjölken och en rejäl uppfostran hemifrån..

   Radera
 2. Politiker pratar gärna om reformer, men är tystlåtna om vem som ska betala. Dock,det är enkelt: Alla skattebetalare gör det. Några personer får bidrag av olika slag, och deras skatt kanske blir lägre än bidragen. De betalar alltså inte för sig, men vi har i alla tider ansett det rimligt att svenskar få hjälp.

  Det som nu händer är att ett mycket större antal människor får bidrag, och mycket färre människor betalar in mer skatt än vad de fick i bidrag. De går alltså med vinst, ur egen synvinkel, och med förlust, ur allas vår synvinkel. De är en ren förlustaffär.

  Norska SSB har beräknat att icke-västerländska migranter under sitt hela liv ger en nettoförlust på i GENOMSNITT omkring 4,5 miljoner kronor, (svenska), vilket med någon gissning om hur gamla de ska bli ger ungefär 100 000:- i förlust. i genomsnitt, på EN icke-västlig migrant under ETT år.
  Det är detta som vissa politiker bedömer vara en vinst, kanske rentav en gigantisk vinst, för Sverige.

  100 000 nyanlända under ETT år ökar alltså svenskarnas utgifter med 100 000 * 100 000 = 10 miljarder kronor UNDER 45 kommande år.

  Kolla gärna med Norska SSB, "statistisk sentralbyrå". Och räkna själv.

  SvaraRadera