lördag 9 januari 2016

Ljungbeck: Löfven bryter löften och är handlingsförlamad. Svenska folket måste agera


Nästa demonstration: 30/1 kl 13:00 Sergels Torg, Stockholm Olle Ljungbeck: Statsminister Stefan Löfven.

Stefan Löfven. Du har missuppfattat uppdraget FN.s generalsekreterare gav dig. Nämligen att verka för jämlikhet mellan kvinnor och män!  Den viktigaste uppgiften någon kan få.


Som utvecklingen ser ut i dag i Sverige ökar förtrycket och ojämlikheten i stället. Ja våldet mot svenska kvinnor är på väg att ta sig sådan omfattning att de svenska kvinnorna nu lever i ständig otrygghet och inte vågar gå ut ensam eller köra en runda i motionsspåret! De vågar inte längre ensamma befinna sig i områden där det finns asylsökande- och invandrarmän. Är Du stolt över detta? Du har varken uppfyllt FN-chefens begäran och än mindre agerat för de svenska kvinnornas trygghet gentemot asylsökande män. Du bryter därmed löftet till FN-chefen men också den förpliktelse Du har som statsminister mot svenska kvinnor. Du bryter också mot vår viktigaste lag, nämligen grundlagen. Du är en skam för allt vad hederlighet står för,  och vi är fler och fler som fylls av avsky för din person så snart Du visar eller uttalar dig.

De skränande hopar av asylsökande från islamiska länder som skändat och terroriserat kvinnor i Tyskland borde vara en signal till dig att agera först och främst i vårt land.

Det som nu sker i Tyskland sker nämligen också här. I Kalmar jagade och terroriserade dessa barbarer helt nyligen ett antal kvinnor. I min hemstad Gävle har kvinnor trakasserats etc.

Det är helt oförsvarligt att Du sitter tyst och handlingsförlamad trots de tusentals våldtäkter/gruppvåldtäkter och annat våld som hittills utförts av asylsökande män från muslimska stater. Alla sannolikt bekännare av islam.

Vårt tålamod börjar tryta. Du har nu att välja att omedelbart ta tag i dessa problem och få slut på terrorn mot kvinnor i annat fall tvingar Du oss att ta lagen i egna händer. Denna rätt ger nämligen "folkrätten" oss.

Du måste klart markera och ta beslut om att de som kränker kvinnor skall utvisas från Sverige. Om inte, kommer vi - folket - att agera.

Det har redan gått alldeles för långt i undfallenhet mot de asylsökande män från muslimska länder som söker tvinga på oss sina barbariska seder och religion.

Nu skall jag tala ren och oförfalskad svenska. Du är ett kräk. Du är det därför att Du alltsedan ditt tillträde som statsminister skrutit med och basunerat ut för hela världen vilken stor humanist Du är. Men i samma stund som snålvindarna börjar blåsa gör Du en 180 graders vinkling. Detta var visserligen något vi krävde. Men det visar endast vilken lealös stackare Du är. Samtidigt som Du skröt med din humanism rapporterades så gott som varje dag om våldsdåd mot svenska kvinnor, män och barn. Såväl våldtäkter, mord, rån, skjutande, sprängande utförda av invandrade barbarer. Inte en enda gång fördömde Du dessa våldsdåd mot dina landsmän. Och fortfarande gör Du inget mot det accelererande våldet som polisen inte längre klarar av.

Detta måste Du omgående låta gå i verkställighet.

1.Lagstifta om omedelbar utvisning av personer som utfört brott som stadgar fängelse.  Även unga som inte är straffmyndiga skall utvisas vid våldtäkt och andra grova brott.
2.Introduktionsutbildning om vår värdegrund (grundlagsfästavärderingar som t ex jämställdhet mellan könen etc).
3.  Förbjud muslimska skolor.
4.  Förbjud kommuner att inrätta separata utrymmen för kvinnor som bubbelpooler, niqab såväl vid bad som övrigt etc.
5.Förbjud kvinnokränkande klädsymboler.
6.Förbjud separata kvinnoutrymmen som innebär avsteg frånjämlikhetstanken.
7 Rensa upp parallellsamhällena. Och ta krafttag mot islamisternas förtryck av individer som vill integrera sig i det svenska samhället.
8.Lösningen på att vissa män trakasserar kvinnor får absolut inte innebära att flytta på kvinnorna. I stället måste dessa män portförbjudas från dessa platser.
9.Börja detta arbete med att entlediga Mehmet Kaplan. Så länge Du accepterar denne islamist kränker Du FN-chefen men bryter också svensk jämställdhetslag.

Undfallenheten och accepterande av islamistiska värdenormer har redan gått för långt. Dock inte så långt att det inte går att återställa vår grundlagsfästa värdegrund men också de värderingar som svenska folket inte är berett att kompromissa om.

Jag vill också nämna för dig att nästa vecka skall jag dela ut material på Stortorget i Gävle där jag häcklar kommunpolitiker för deras undfallenhet mot islam.

Jag kommer också att demonstrera mot att Moskèn i Gävle får driva en förskola.

Jag kan nämna att jag för drygt ett år sedan blev bortförd av polisen för att jag bla demonstrerade mot massinvandringen och Islam. Så mycket är alltså åsikts- och yttrandefriheten värd under ditt och övriga sjuklöverns agerande. Trots allt fanns det en åklagare som i motsats till dig, politikerna och medierna höll på nämnda lagar varför jag efter tre veckor frikändes helt och fick tillbaka mitt plakat.

Försök inte tysta oss eller förminska det som nu pågår. Visserligen har medierna bildat symbios med statsmakten men det finns andra röster som hörs mer och mer och kommer att höras än mer.

Det som nu händer har gjort mig ännu mer besluten om att vi även enskilt måste gå ut och demonstrera vår avsky mot er omoraliska och landsförrädiska politik. Din handlingsförlamning kommer att tvinga oss att agera. Sålunda kommer Du att vara den ansvarige om vi måste agera.

Så länge Du inte agerar för ditt folk är Du vår fiende. Att ändra på detta kan endast Du själv genom att ta ditt ansvar och verka efter grundlagen. Kom ihåg att det är fler och fler vars närstående drabbas av denna inkommande pöbel. När dessa överskridit ett visst antal kan ingen makt stoppa dem som vill försvara sina närmaste. Låt det därför inte gå så långt som när Du tvingades införa begränsningar i inflödet. Då kan stenen ha kommit i sådan rullning att inget kan hejda den.

Olle Ljungbeck, Gävle


Denna kommentar inkom på mitt inlägg Orban: Europas extremvänster importerar ickevita men av någon anledning försvann.
  ”Om det finns någon av Viktor Orban och Vladimir Putins kaliber i Sverige skall han eller hon omedelbart ge sig tillkänna innan vårt Sverige helt har gått under. Invällningen till landet har fn minskat men det kommer snart en vår och då kommer med mycket stor sannolikhet helvetet att braka lös på riktigt med volymer av lycksökare som kan få 2015 års siffror att blekna. Jag är av den övertygelsen att 7Klövern och dess knähundar PKmedia och finanseliten kommer ALDRIG att ge sig, därför måste folket i stort revoltera om så måste med vapen i hand. Skall det finnas något som kan liknas vid ett Sverige som jag växte upp i på 50/60 och en bit in på 70 tal att lämna över till kommande generationer måste landets styrande och helt verklighetsfrånvända Fähundar lyftas bort och straffas hårt snarast möjligt.

 

2 kommentarer:

 1. Europss folk i allmänhet och det Svenska folket i synnerhet är mer rädda för att bli kallad rasist och främlingsfientlig än att forlora inflytande över sina och kommande generationers land/länder. Invällarna vet detta därför kommer de aldrig att följa de värderingar som har präglat bla vårt land och vår befolkning sen hedenhös. De kan i lugn och ro med Svenska folkets inbetalda skatter i ryggen 7Klöverns och PKmediaoch etablissemangets tysta medgivande fortsätta att breda ut sig och ta för sig och ställa krav för de vet att rasiststämpeln är ständigt hängande i luften i vårt land.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår inte varför svenskarna är livrädda för att kallas för rasist och främlingsfientlig?
  Är det att förlora sitt jobb som är orsaken eller är dessa människor inga patrioter eller vad lider de av för sjukdom kan man undra.
  Sverige är ett land som är värt att kämpa för och den eller de som inte begriper det skall ut härifrån bosätt er i arab och muslim länder där passar ni.
  Oavsett kommer ni aldrig undan ändå om det är det ni tror.

  SvaraRadera