måndag 18 januari 2016

Matriarkatet tar över i Sverige! Mer om katastrofen Wallström. Förnekelse av våldtäktsmännens etnicitetKvinnan bakom allt – bra eller dåligt?

Har det blivit bättre i vårt land med feministisk politik. Kenneth Sandberg, alltid lika flitig och alert har fångat upp en del inlägg som säger allt om ”aningslösheten” hos en del kvinnor. 

Femtekolonnare – Evyn Redar.

…Under de senaste dagarna har det snackats mycket om de sexuella trakasserierna som skett på sommarfestivalen We Are Sthlm. Det skrivs om hur vi aldrig någonsin får acceptera sådant beteende i vårt land och att vi måste göra något åt saken genast. 

I alla dessa artiklar, statusar och så vidare så lyckas det också komma in en kommentar om förövarnas etnicitet och kultur. Vart var det egentligen de kom ifrån? Hur länge hade de vart i Sverige? Visst var de muslimer?”. Som om detta på något sätt har en relevans? Så försök inte dyka upp nu med era ”feministiska” tankar och åsikter kring hur detta är ett oacceptabelt beteende och hur vi måste ta till drastiska metoder för att förhindra detta.

 Stryk mig. 
 .. Ann Björkhem, mottagare av information från bl. a. undertecknad:

- Sannolikt på grund av sin offentligt manifesterade “godhet” visavi “flyktingar”. Ett inslag i stödet av den bedrivna (mass-)invandringspolitik som förklarar varför större delen av folkvandringarna från Mellanöstern och Afrika har Sverige som slutdestination. Läs här och här

Det är kvinnor som skrivit om att de våldtäkter som vi nu läst om inte alls beror på etnicitet utan på att alla män begår sexövergrepp. Smutskastningen mot vita män är vidrig och särskilt då mot svenska män i stort. ”Wallström betalade ingen skatt på miljoninkomster som EU-kommissionär 

Löfvens främste diplomat


 Under sina nästan tolv år som EU-kommisionär i Bryssel tjänade Margot Wallström närmare 28 miljoner kronor. Men hon betalade ingen skatt för sina mycket omfattande inkomster. Under åren 1999-2004 var hon kommissionär med ansvar för miljöfrågor. 2004-2010 var Margot Wallström kommissionens 1:e vice ordförande med ansvar för kontakter med institutioner och kommunikationsstrategi.

Det var nättidningen Svensk Tidskrift som den 3 oktober 2014 avslöjade att hon aldrig betalade någon skatt under alla åren i Bryssel. Men tidningens avslöjande väckte inga som helst reaktioner i andra medier. Uppgiften redovisades först av Open Europe. Jag skrev om skandalen i mars förra året i samband med Saudiaffären.

Lönerna för parlamentariker och kommissionärer är i praktiken skattefria. Man betalar bara någon enstaka procent i skatt i Bryssel. En skattesats som är närmast försumbar.

…Det är Margot Wallström som ljuger och inte Kommunals ordförande.

Efter Saudiaffären, bråket kring ett erkännande av Västsahara, det regelvidriga erkännandet av Palestina och bråken med Israel är bara några exempel på när grodorna hoppat strömhopp ur munnen på Sveriges utrikesminister.

Egentligen har Margot Wallström för länge sedan förlorat allt förtroende som utrikesminister och statsråd.

Avgå Margot Wallström! och gör hon inte det självmant är det statsministerns uppgift  att skilja henne från uppdraget.”Läs mer här och här

”Jan Carlzon: "Kvinnorna på väg att ta över" 

Förre SAS-vd:n Jan Carlzon förordar en lagstiftning där fördelningen i företagens styrelser ska utgöras av hälften kvinnor och hälften män – för snart tar kvinnorna över, menar han.


– Vi ska få till att få en lagstiftning som säger att det ska vara 50-50 i styrelserna. För gör vi inte så kommer det snart en fördelning med 70 procent kvinnor och 30 procent män och det tror jag inte heller är bra.

Claes Elfsberg: Kvotering för att skydda männen alltså?
– Ja, jag tror det, säger Carlzon.” SvD och Victor Theander

Bara kärringar...!!!

 Åsa Regnér - Socialdepartementet 

I Svenska Dagbladet skriver professor Per Bauhn en artikel som är väl värd att läsas i sin helhet

Stamtänkandet kan göra kvinnor till lovliga byten

Stupiditet, gör att man hellre söker förtiga kulturrelaterade problem 
och låtsas som om de inte finns än att åtgärda dem.

Rapporterna om sexuella masstrakasserier mot kvinnor i samband med nyårsfirandet i Köln och Hamburg, liksom uppgifterna om motsvarande typ av övergrepp i samband festivaler i Stockholm under senare år, väcker frågor om hur övergreppen ska förklaras och förstås. Vissa skyggar för kulturella förklaringar och vill hellre hänvisa till maximalt generella beskrivningar, som att detta handlar om ”mäns våld mot kvinnor”. Men även om flertalet av alla sexförbrytare är män, så är inte flertalet av män sexförbrytare. Att vilja förklara nyårsövergreppen med att förövarna är män är inte mer klargörande än att säga att förövarna är däggdjur.

Stamtänkandet är ingen källa till vare sig stabila stater eller universellt människovärde. För dem som följer stamtänkandets normer saknar individer egenvärde och världen utanför den egna gruppen uppfattas som ett byte att ta för sig av. Kvinnor ses inte sällan som en del av detta byte.

Vare sig det handlar om sexuellt rovdjursbeteende mot enskilda kvinnor eller organiserad stenkastning mot polis, brandkår och ambulans i förorten, så anas den gamla konfrontationen mellan stam och stad, mellan kollektivet som gör vad det vill och lagen som ska gälla för alla. Om vi menar allvar med alla högstämda bekännelser till mänskliga rättigheter, så kan vi inte ställa oss neutrala i denna konfrontation. Stamkrigarna har ingen framtid och ska ingen framtid ha i en rättsstat.SvD
 Bildresultat för Köln Våldtäkter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar