onsdag 6 januari 2016

Sandor Herold om Mellanösterns kvinnosyn. Godhetsaposteln Niclas Orrenius efterlyst.
Till Pia Rehnquist och Heidi Avellan, Sydsvenskan 

 
Med denna stämningsfyllda bild som finns i artikeln så vill jag önska er god fortsättning i ert arbete att sprida islam samt att undanhålla sanningen för era läsare !

Må era eventuella döttrar få njuta av islams godhet på samma sätt som kvinnan på bilden får göra. De kommer säkerligen att tacka er för det samhälle som ni varit med om att skapa. Må de likväl ingå äktenskap med en hänsynsfull muslimsk man som säkerligen kommer att ge henne ett liv utan alltför tunga bördor att bära!

JALLA JALLA PÅ ER!
 M V H
 Sandor Herold, Malmö
 

 SVT:s kulturredaktion i nyrasistiskt utspel

SVT Kulturnyheterna, som under lång tid utmärkt sig som Public Service-bolagets absolut tydligast vänsterextrema och postmarxistiskt profilerade, går nu ‘all in’ och säger i ett uttalande att man anser att vita gör ett sämre jobb och att de redaktioner som fortsätter att anställa vita borde skämmas.
Det är SVT Kulturnyheternas Kim Veerabuthroo Nordberg som i en intervju med Journalisten ogenerat hetsar rasistiskt mot vita. Att anställa utifrån kompetens anser Veerabuthroo Nordberg är gammalmodigt. Det moderna är att rekrytera utifrån hudfärg, menar han. Och då är det alltså vita som bör ratas till förmån för mörkhyade. Veerabuthroo Nordberg är övertygad om att den postmarxistiska och nyrasistiska DDR-repressionen i Sverige nu är så stark och strukturellt institutionaliserad och etablerad att redaktioner som inte anpassar sig till att välja hudfärg framför kompetens kommer att få skämmas så mycket att de inte har något annat val än att tvingas ge upp inför den massiva hets de utsätts för.Läs mer på Avpixlat

Sverige är i spillror -


Polisen varnar:
"Onda människor vet vad de ska göra när de kommer hit"Zerohedge
Monstruösa attacker utanför Kölnerdomen

1000 aggressiva, berusade araber eller nordafrikaner rånade, hotade eller antastade 100 kvinnor sexuellt. Zerohedge germanyStorbritanniens islamisering 2015
Översättning av originaltexten till svenska: Maria CelanderPå brittiska sjukhus ser man minst 15 nya fall av kvinnlig könsstymping, FGM, varje dag. Trots att FGM har varit olagligt i Storbritannien sedan 1984, har inte en enda person dömts.

Minst 1 400 barn utnyttjades sexuellt mellan 1997 och 2013 i staden Rotherham, i de flesta fall av muslimska gäng, men polisen och kommunen misslyckades helt med att tackla problemet eftersom man var rädd att stämplas som "rasister" eller "islamofober".

Pastor Giles Goddard, kyrkoherde i John's i Waterloo i centrala London, tillät en hel muslimsk gudstjänst i sin kyrka. Han bad också sin församling att prisa "guden vi älskar, Allah".

Antalet polisanmälningar om sexbrott mot barn har ökat med 60 procent under de senaste fyra åren, enligt officiell statistik.

Brittisk underrättelsetjänst bevakar nu över 3 000 inhemska islamistiska extremister som misstänks vara villiga att utföra attacker i Storbritannien.

En muslimsk medarbetare på ett kärnkraftverk i West Kilbride, Scotland, avlägsnades från lokalerna efter att man upptäckt att han läste bombtillverkningsmanualer på jobbet.

"Vi försöker undvika att beskriva någon som terrorist eller en handling som terroristisk." – Tarik Kafala, chef för BBC Arabic. Gatestone

1 kommentar:

  1. Jag saknar en halv meter snö "minst" för att bilden skall bli riktigt stämningsfull i mina ögon och ro i mitt sinne.

    SvaraRadera