måndag 29 februari 2016

Det är kvinnor bakom mycket av "tokigheterna" som pågår i vårt landI ett tidigare inlägg skriver jag om hur kvinnorna förstör nationer och civilisationer i översättning från en artikel i Snaphanen. Här kommer ett inslag från en kvinna som vill ändra på något som varit tradition i många år. 

Gefle Dagblad hoppar av Lucia – 25-årig tradition bryts
Orsaken är, enligt chefredaktör Anna Gullberg, att GD och Lions har helt olika syn på hur Luciaarrangemanget ska genomföras:
Jag ser det som principiellt viktigt att det ska vara öppet för alla oavsett kön att söka till tävlingen, tyvärr delas inte den synen av Lions, säger hon.
 Något som varit principiellt viktigt för Anna Gullberg. Bland annat eftersom man tycker att det är svårt att tvätta bort stämpeln av att det var en skönhets- och popularitetstävling så länge röstmomentet finns kvar:
Lions väckte då med ilska frågan om att vi tagit upp att arrangemanget skulle vara öppet för alla. De tyckte inte att det var lämpligt att ”vi lyft hbtq-frågan”, utan anklagade oss för ett kontraktsbrott. Det blev droppen, berättar Anna Gullberg.
..........
Kenneth Sandberg: Kan ovanstående strävan från Anna Gullbergs sida bero på att hen kanske aldrig någonsin nominerats som lucia-kandidat..? Vilket kanske inte enbart berott på svårigheten att hitta luciaskjorta i passande storlek. För i så fall kunde kanske försvarsmakten låna ut en gammal fallskärm.!?
Nedan Anna “Gullet” Gullberg x 2Insändare:
Ve er mina medsystrar som fått våra män att skämmas och som aningslöst låtit er kvoteras in i deras ställe. 
Ve er mina medsystrar som med missriktad och oegennyttig moderlighet offrar era egna barns framtid i era politiska gärningar.
Ve er mina medsystrar som i ert journalistiska arbete lagt ut lögnens snaror och omöjliggjort klarsyn med snyftreportagens förgiftade smog. 
Ve er mina medsystrar som tagit heder och ära av vårt lands uppväxande pojkar genom att skuldbelägga dem för att inte vara nog mycket flickor. Det är nämligen i deras kuvade och osäkra händer som vår framtid nu ligger. Avpixlat
LRF:s ordförande Helena Jonsson vill vara med och visa hur god man är och säger så här:

 "Klart att vi kan hjälpa till!"
 


Landsbygdsbor har en tradition av att hjälpa och ställa upp. Därför var det självklart för LRF att svara ja när regeringen frågade om man var beredd att arbeta med flyktingfrågan.
Till en början har LRF fått 3 miljoner kronor för att göra en förstudie om intresset i organisationen för de fyra delprojekt som man ringat in - boende och praktik, sociala aktiviteter, migrationsforum samt volontär för en dag.
- Det här kräver inte så mycket av den enskilde. Men det är otroligt uppskattat och ger så mycket i förlängningen, säger Helena Jonsson. Hela artikeln finns här

Nu ska Gotland förstöras – vansinnet fortsätter, kända politiker bakom asylbolag. 
Cecilia Sehlin Seidegårdh, landshövding
 Efter en serie propagandakampajer för ökad inflyttning av migranter från tredje världen till Gotland kommer nu asgamarna som vill tjäna pengar på en politik som tar död på allt det fina som Gotland har varit. Ett nätverk av kända politiker, finansmän och globalister vill nu tjäna pengar på den sjuka asylpolitiken som leder Sverige mot en avgrund. Nu ser vi samma politiker som har öppnat för stor invandring ligga bakom planerade asylboenden på Gotland.
I november skickade företaget Offentliga hus i Norden AB en ansökan om bygglov angående ändrad användning av tre byggnader på det gamla militärområdet i Fårösund.
,,,I styrelsen för Offentliga hus i Norden AB finns kända politiker. 

Cecilia Schelin Seidegård var den som först propagerade för stor invandring och asylmottagning till Gotland.
 Läs mer på Asylkaos
Läs:

Här fortsätter ett collage om våra ”medsystrar” inom radio och television.
SVT Rapport – en katalogaria över förstörelsen av Sverige
Se SVT Rapport en kväll, även om det tar emot. Det är rena katalogarian över hur invandringen bit för bit förstör Sverige. Solisterna Katarina Sandström, Lisbeth Åkerman eller Linda Nilarve ler hult mot tittarna medan de anför recitativen ur ett slitet partitur, sedan decennier nedskitat av medias lögner. Alla hör att de sjunger falskt.

Några namn på mångkulturens kvinnliga fanbärare i media så att ni förstår vad jag menar: Lena Sundström, Cilla Benkö, Eva Hamilton, Hanna Stjärne, Karin Pettersson. Julia Caesar Grattis alla fittbärare och Främling i eget land

Tänk om vi inte hade nätet där svenska folket får veta vad som verkligen pågår i vårt land och västvärlden för övrigt. Många av politikerna och journalisterna är oroade över vad som sägs och skrivs på nätet. Så här skriver Arnstberg
Nätet
Jag tillbringar större delen av min vakna tid framför fyra stora skärmar, alla kopplade till samma dator. På en av skärmarna finns nätet, fönstret till världen, på en annan mailen, där alla de som vill nå mig kan ta kontakt, alltifrån spelbolag som vill ge mig förmåner, över potensmedelsnasare till folk som läst något jag skrivit och vill kommentera. Telefonen ringer inte särskilt ofta. Brevlådan är ett ställe där jag hämtar dagens tidning, reklam och räkningar. Privata brev dyker sällan upp, trots att jag har en skrivande vänkrets. Och även om jag alltifrån sjuårsåldern levt i böckernas värld, så ägnas numera långt mer lästid åt nätet än åt böcker. Nätet är det som gäller.
Nätet är friheten, kunskapen, missbruket, perversiteterna, mobbningen, ondskan, arbetet, förtvivlan, hatet, knasigheterna, glädjen. You name it! Läs mer av inlägget
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar