fredag 19 februari 2016

Sandor Herold: Dömda flickan i Wien inte svensk. Allas vår "Måna" JO-anmäld. Läs hennes tal vid Folkets demonstration
Journalisten Ingrid Runsten
 
 Från: Sandor Herold, Malmö

Svenska – absolut inte…!
Skäms du inte, Ingrid, när du en gång till i vanlig ordning ljuger och undanhåller sanningen för tidningens läsare?
 
Skäms du inte när du smutskastar och hånar ditt eget folk med din lögnarjournalistik när du beskriver den 17-åriga flickan som blev dömd i Wien igår för medlemskap i en terrororganisation för att vara svensk?
 
Hon är kommen från Somalia eller har i varje fall Somaliska föräldrar och är muslim. Möjligtvis så är hon svensk medborgare, men definitivt inte svensk. Inte ens jag som har bott i Sverige i 60 år av mitt 64-åriga liv räknar mig som svensk. Du försöker tydligen med din lögnarjournalistik få henne att framstå som en helsvensk flicka kommen från ett vanligt svenskt hem och från en svensk familj.

Vad är det du och tidningen håller på med? Har du fortfarande inte förstått att vi lever på 2000-talet, där sådana falska journalister som du inte längre kan undanhålla sanningen för den finns ute på nätet och alla kan ta del av den? Förstår du inte att ni förlöjligar er själva bara varje gång ni försöker hemlighålla för er obekväma fakta?

Med din falska och förljugna journalistik så vill jag påstå att du i detta fallet till och med går IS ärenden.
Och som vanligt för att ännu mer befästa den feghet och ynklighet som din journalistik uppvisar så kommer du i vanlig ordning inte att besvara frågorna i detta mail.
Sandor Herold, Malmö

Mona Sahlin JO anmäld av prästen Axel W Karlsson för sina uttalanden om Folkets demonstration den 30 januari 2016. Mxp


 Nedan är hennes tal på folkets demonstration:

Soldatmamma har läst en artikel i Svenska Dagbladet om otäcka parasiter om hjärntvättar:
 

Cicero: En nation kan överleva sina dårar - och till och med sina hänsynslösa karriärister. Den kan emellertid inte överleva förräderi inifrån. En fiende vid den främre porten är inte så farlig då han är känd och leder sin flagga synlig för alla.
Men förrädaren rör sig fritt innanför stadsmuren, hans diskreta viskning smyger igenom alla gränder och kan till och med kännas i regeringsbyggnaderna.

Förrädaren visar sig inte som sådan. Han talar i förtroende, har ett trovärdigt ansikte, använder välkända argument och vädjar till avund som ligger djupt i varje människas hjärta.

Förrädaren arbetar för att försvaga landets själ. Han smider ränkor om natten - i hemlighet och anonymt - tills grunden i nationen undergrävts. Han infekterar landets politiska organ tills de förlorar sin försvarskraft. Var inte rädd för en mördare. Frukta en förrädare. Han är den verkliga pesten! "

1 kommentar:

  1. Eftersom jag enbart läser Nya Tider är jag tacksam för att bla Sandor fortfarande är villig att betala för att läsa PKmedia och sen tar sig tiden och skriver om deras lögnaktiga alster bla här på denna blogg.

    SvaraRadera