onsdag 24 februari 2016

Svenskar - ta tillbaks ert land. De hatande feministerna förstör nationer och civilisationer
Fr. Snaphanen i övers. från danska. Det har varit svårt och allt lyckas jag inte översätta men en gör så gott en kan som de säger där jag bor. Videon har titeln. ”Why women destroy nations-civilisationer”. Se på den. Här är texten.

Man kan ha ett feminiserat samhälle, men det kommer inte att överleva islam "
 Anna Kinberg Batra - farlig feminist

Kritik av kvinnor - i Sverige kallat hat är det nästan dödsstraff på.  När man redan är något som katten släpat in, behöver man lyckligtvis inte bry sig. Denna video är djupt oroande för envar, kanske mest för begåvade kvinnor, men det är en person som rekommenderade mig videon, och hon håller med varje ord i den. Jo,  100,000 har sett den på fyra dagar.
Jag tycker inte om att kritisera kvinnor, eller judar för den delen, för jag vet att de är människor som plötsligt kan bli mina "bästa vänner", men den här videon är alltför intressant. Den tar naturligtvis upp förbehåll för enskilda politiska begåvade kvinnor som måste finnas, och det är milt uttryckt inte svenska kvinnor vid makten: Margot Wallström, Mona Sahlin och Ylva Johansson. Figurer utan någon som helst förutsättning att ha med ett lands ledning att göra. En studentexamen och lärarutbildning (Ylva Johansson) är deras kvalifikationer och ingen av dem har blivit klyftigare efter fyrtio år i politiken.

När historiker som Niall Ferguson, Mikael Jalving, Henrik Jensen och en hel del andra i vår tid ser konturerna av det romerska imperiets undergång, är det något extraordinärt på gång.. Man måste söka förklaringar, även de obehagliga , och det finns naturligtvis andra förklaringar än kvinnlig evolutionsbiologi . 1914 och 1968 kommer in högt upp på listan.

Och ändå är "kontroversiell " bara videons förnamn, och det är förmodligen därför jag skriver om det.  "Könsdebatt" har annars aldrig tilltalat mig. Kvinnor har sedan jag var fyra år appelerat till mig, som Gud har skapat dem, och inte som ideologier. Analysen når också Sverige mot slutet. Vågar de se den i Sverige, matriarkatet som svenska kvinnor och feminister, undergivna män körs fullständigt över ”as we speak”? Jag tror inte det……

Om man skulle undvika en katastrof, vilket videon knappt tror på, måste man bland annat avskaffa rösträtt  för kvinnor under fyrtio, …………..

Det är naturligtvis tal om en maktkamp mellan män och kvinnor, och männen får ta på sig det. Det är ingen nyhet, det har alltid varit så. Läs Strindbergs  "En dåres försvarstal 1887". Männen har kapitulerat, det är där det gick fel. Jag har insett att vi möjligen  kommer gå under som det Romerska riket - alla civilisationer  har hittills gjort så , det är deras enda gemensamma drag - men jag kommer inte omedelbart finna mig i det, och jag kommer under alla omständigheter fortsätta att beskriva det.

Om man vill se något helt dagsaktuellt på defaitismen, det nationella självmordet och förräderiet på den egna kulturen, kan man se det i dag eller varje dag i svenska MSM: Liberalernas ungdomsförbund: Tillåt incest och nekrofili eller en annan som har drivit det till ytterligheter: German left-wing politician gang-raped by immigrants is “unbelievably sorry” for being raped and for “racist society”

Söt sinnessjuk tjej sitter i politisk ledning
Hur kommer det sig att hon är ordförande för ett ungdomsförbund? Är det för att hon är söt, för det är hon otvetydigt, eller är det för att hon är sinnessjuk?

Ja, eftersom Sverige idag är landet där sinnessjukan grasserar som politisk ledning så är det förmodligen så att flickan blev ordförande just på grund av sinnessjukdom, för det är just det som krävs om man ska införa den mest sinnessjuka ideologin i landet, nämligen islam. Hela artikeln

…..Trots att det finns flera radikalfeminister som påstår sig hata män har de inga problem med detta plötsliga mansöverskott som har orsakats av en extrem invandring eftersom de samtidigt är ”antirasister”; denna paradox är ett så kallat PK Syntax Error. En av de mest extrema radikalfeministerna, Kakan Hermansson, har deklarerat att hon hatar alla män och vill kastrera dem


Kakan Hermansson har skrivit följande dikt som är starkt influerad av Valerie Solanas SCUM (Society For Cutting Up Men) manifesto:

”Gå hem och slipa eran kniv slint så att han mister hela snorren så har du räddat en medsysters liv”

På Feministiskt Initiativs första kongress 2005 framförde tre kvinnor inför publikens jubel kampsången ”Djävla Gubbe” med texten:
”Snubbe gubbe jävla man, förstör vår värld helt utan skam
Våldtar krigar slåss och förstör, fatta att du inte kan eller bör
Ta mig på fittan när du blir kåt, eller på brösten när lusten faller på
Jag hatar dig du jävla man
[…]Snubbe, gubbe, jävla man
Bäst du börjar springa
För här ser du en kvinna som hatar dig så mycket
Vi ska slita dig i stycken”

Utförsbacke för jämställdheten - Catharina Alpkvist på Debatt i Corren:
Sverige bör ta emot ett begränsat antal flyktingar från i första hand syriska flyktingläger – och i stort sett bara kvinnor och barn, skriver Catharina Alpkvist.

Hur länge skall Sverige arbeta aktivt för att alltfler män från länder som Afghanistan, Iran, Irak och Syrien kommer till vårt land för att bosätta sig här och få en chans till ett bättre liv.

Den migration som vi har idag har redan inneburit att vi under våren 2015 för första gången sedan vi började få statistik i Sverige har en befolkning som utgörs av en majoritet män.

Antal asylsökande under 2015 var 162 877personer – dubbelt så många som under 2014. Av dessa var 114 726 män och 48 149 kvinnor. 35 369 av totalen var ”ensamkommande barn”. Av dessa var 32 522 pojkar/unga män. Hela artikeln

Insändare:
Ve er mina medsystrar som fått våra män att skämmas och som aningslöst låtit er kvoteras in i deras ställe. 
Ve er mina medsystrar som med missriktad och oegennyttig moderlighet offrar era egna barns framtid i era politiska gärningar.
Ve er mina medsystrar som i ert journalistiska arbete lagt ut lögnens snaror och omöjliggjort klarsyn med snyftreportagens förgiftade smog. 
Ve er mina medsystrar som tagit heder och ära av vårt lands uppväxande pojkar genom att skuldbelägga dem för att inte vara nog mycket flickor. Det är nämligen i deras kuvade och osäkra händer som vår framtid nu ligger. Avpixlat

Julia Caesar – Grattis alla fittbärare
Fler kvinnor röstar på vänsterpartier
I allra störst tacksamhetsskuld står vi givetvis till de kvinnliga politiker som har gått i bräschen för den mångkulturella omdaningen av Sverige. Kvinnor som Mona Sahlin (s), Veronica Palm (s), Eva-Lena Jansson (s), Margot Wallström (s), Magdalena Andersson (s), Gudrun Schyman (Fi), Soraya Post (Fi) m.fl. som kommer att presenteras efter hand. 

Några har jag redan presenterat tidigare men här kommer fler

Mona Sahlin måste tas med. Mona Sahlin är sedan decennier en av de värsta Sverigehatarna. Hatet är som svart strömmande lava.
 

1 kommentar:

 1. Medborgarförakt i jakt på makt saknar motstycke.
  Migrationskrisen har bara börjat. Europas generösa migrationspolitik kombinerat med de nykoloniala krigen har skapat den största folkvandringen i modern historia till vår kontinent. De europeiska asyl- och gränsskyddssystemen är nära en kollaps. Medan ivern är stor bland svenska politiker att permanentera de nyanländas tillvaro i vårt land fortsätter hundratusenden att packa sina väskor i Eritrea, Afghanistan, Somalia och på många andra platser där man redan på förhand inte kan anses ha asylskäl, för en resa mot norra Europa.
  Besked om svenska ID-kontroller får knappast någon att helt vända på klacken.
  Utöver det så måste man förstå att i denna takt med just en övervikt av män inte fungerar,dels med hänsyn till den illavarslande våldtäktsstatestiken och/eller(kvinna/man( per ratio),det skall tillägas att för varje anländ person, oftast män så tillkommer efterföljande familj/ankarbarn inom kort,mao addera tidigare års med åtminstone ggr3 så begriper man relativt snabbt att det ej kan fortskrida,våren är nu här och det kommer att öka ngt så astronomiskt,det må låta hårt men ett stopp måste till,i annat fall omöjliggörs även att reda ut landet som sådant och för dessa med/om giltiga skäl som redan anlänt.
  Se även över ngr påståenden http://goo.gl/drbRw7

  SvaraRadera