söndag 13 mars 2016

Finns det en Trump i Sverige? Gamla mormor fraktas runt som kolli. Tystnadskulturen utvidgas med storregioner 
 Ian Wachtmeister
The Donald på Svenska GÖR SVERIGE STARKT IGEN!
Vad skulle hända om en uppmärksammad svensk politiker sa så här; klart och tydligt med personligt patos? Inför tio tusen åhörare och rullande TV-kameror från alla kanaler.

* Vi måste göra Sverige starkt igen!

* Vårt land Sverige är viktigare än alla partier, byråkrater och journalister. Det är Sverige och svenskarna som ska komma först.
…* Vi måste se upp med Islam. Deras ideologi riktar sig direkt mot vårt samhälle. De som kommer hit ska sedan inte integreras genom att dricka kaffe med Mona Sahlin utan verkligen assimileras., dvs. anpassas till vårt lands lagar och kultur.
* Vi kan inte fortsätta att anpassa oss till den politiska klassens farliga, obegåvade och vidlyftiga sätt att styra vårt land. Nu måste vi som vet, som orkar och som kan besluta, ta över och göra Sverige till vad det en gång var och sedan hundratals år varit avsett att vara. Fritt, starkt och respekterat. Hela artikeln här
Katinka Glahd
Till alla som har förståndet i behåll
Mormor från Afghanistan, som burits hit av sina två barnbarn på deras ryggar, och att hon klarat resan trots att hon är 105 år gammal, är ju helt fantastiskt. Det två barnbarnen till denna glada fränka ser ut som de är i 30-årsåldern, vilket är helt fantastiskt när man betänker att det måste fattas minst  tre generationer, i denna aparta familj som inte finns här att finna.

Själv är jag 75, blev mormor vid 39 års ålder, den dottern som föddes 59 blev själv mor vid 18 års ålder och mormor  vid 38 års ålder, hon väntar nu på att bli mormors mor vid 56 års ålder.

När jag tänker på att denna 105-åriga kvinna, som tydligen var fertil upp i  75 års ålder, så undrar man i den stilla vårkvällen hur hon har förts hit och för vilka syften hon utnyttjas här. Om detta nu är sanningen som presenteras av en kvinnlig journalist som tydligen tänker med fel kroppsdel i stället för att försöka reda ut sanningen. En kackelhöna och batikhäxa som inte har en aning om vad hon ställer till med, såväl för oss och våra barn som hennes barn och ev barnbarn.

Att se fakta rätt in i ögonen men att inte reagera på detta borde vara straffbart i ett civiliserat samhälle. Stackars ryggburna mormor som jag skulle säga vara en utsliten afghansk åldring i 60 års åldern, som lurats med på denna eskapad till lyckolandet Sverige. Denna blida, blinda kvinna fäller tårar genom täta, svarta ögonfransar, som är oss svenskar inte många förunnat efter  60 års ålder.

Då blir de alla vita!! Var vi än kommer ifrån! Även de från Afghanistan. Vi har alla blivit hållna för idioter vilket är det skamligaste som kan hända tänkande människor, näst efter att förlora ett barn eller bli mördade, på grund av att vi inte får försvara oss mot invadörer med kroksablar i högsta hugg, inte ens med skuggboxning för att föra en låtsaskamp mot förräderiet som pågår hela tiden mot oss. Detta är vidrigt att se” mormor” som ett utnyttjat kolli för dessa 30åriga afghanska” barnbarn”. Eftersom de är afghaner så kommer de att utvisas  förhoppningsvis, så nu är det bara att börja kånka på ”mormor 105”  igen!

Egentligen är det inte vi trots allt som är offren för detta, vansinniga bedrägeri! Det är alla försvarslösa gamlingar som inte kan förvara sig mot detta rofferi: Det är ”mormor” som är det verkliga offret, tänk att behandlas så av sina egna för snöd vinnings skull!

Av sina egna? barnbarn!?!!!  Hoppas att ”105-åriga mormor” verkligen har denna aktningsvärda ålder. Då är det snart slutkånkat! Katinka Glahd.


SVERIGE Vänsterpartiet vill att myndigheter ska ha möjlighet att konfiskera mark och använda den för bostadsbygge, åtminstone i de fall ägarna själva inte tänkt bygga på den, det säger partiets bostadspolitiske talesperson Nooshi Dadgostar. Artikeln här


 Man kan säga om invällare oavsett födda här eller inflyttade senare. De tar för sig och de får säga och göra vad de tycker om Sverige och vad som måste göras.

Här en annan som kommer från Iran, bodde länge i England men som förstod att i Sverige där kan man göra karriär. Det spelar ingen roll att han fifflade med SSU:s pengar för ca tio år sedan men som han givetvis förnekar.  

Storregioner för att skynda på tystnadskulturen.

21 län har funnits i 400 år och men nu ska detta ändras.

Östersund skräckexempel – Läs hela artikeln

sverigevannerna


1 kommentar:

  1. Ja det är tungt att ha media, politiker och mello lyssnande svenskar,som arbetar för landets undergång.

    SvaraRadera