fredag 18 mars 2016

Folkets demonstration 19/3. Våldsvänstern är igång igen. Lönsamt för Reinfeldt att sälja ut Sverige
GLÖM INTE
 Klockan 13.00 - 16.00

Mynttorget, Stockholm


Dror Feiler smiter från frågor om rasism och folk. Vem är Dror Feiler?

Asylkaos - Donald Trump och Folkets demonstration
Var och en kan säkert gissa hur det hade gått om ett par hundra Sverigevänner hade ställt sig 100 meter från ett socialdemokratiskt möte och skrikit. De hade blivit bortkörda innan de ens hunnit öppna sina munnar.

Det är så här makthavarna arbetar. De agerar mot regimkritiker och försvarar regimens politiker. Orsaken är att de vill hindra regimkritiker från att nå ut till allmänheten med sina paroller. De makthavande politikerna ska skyddas till varje pris medan regimkritiker alltid ska stigmatiseras.

…Universitet i Chicago är tillhåll för många olika radikala, vänsterextrema, muslimska och andra nätverk. När de fick veta att Donald Trump skulle komma till Chicago och tala så började de omedelbart att förbereda en aktion mot Trumps valmöte. De planerade noga hur de skulle genomföra sin attack på mötet. De skaffade biljetter, försökte klä sig neutralt och hade med sig dolda skyltar som skulle tas fram vid en given signal inne på mötet. Ett par hundra personer ingick i gruppen som skulle attackera mötet.Asylkaos
Här kan du läsa mer om Frankfurtskolan - marxist arkiv

Det är lönsamt att sälja ut sitt land

För lång och trogen tjänst – Reinfeldt får toppjobb hos Bank of America Merill Lynch

Trots att han helt saknar arbetslivserfarenhet väntas deltidsuppdraget åt bankjätten vara mycket högavlönat. Exakt hur mycket Fredrik Reinfeldt får är "hemligt", men det är sedan tidigare känt att Swedbank har betalat politikern drygt 100.000 kronor i timmen för att "föreläsa", samtidigt som han gått på bidrag och fått 156.000 kronor från skattebetalarna varje måna
…Bank of America Merrill Lynch förklarar emellertid sin rekrytering av Fredrik Reinfeldt med att man behöver hans unika "kompetens".
– Fredrik Reinfeldt är en av Europas mest respekterade politiker på senare år. Han kommer att bidra med unika insikter för våra kunder och för våra kollegor. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med honom när vi nu fortsätter att utveckla vår verksamhet i EMEA-regionen, säger Johan Lustig, chef för Nordic Corporate och Investment Banking på Bank of America Merrill Lynch, i ett pressmeddelande.Fria tider

Antropocene
 … Pusselbitarna faller på plats i snabb takt. Igår informerades det att den förre statsministern Fredrik Reinfeldt får en fett avlönad befattning som rådgivare till en av oligarkins stora banker Bank of America Merrill Lynch. Misstanken att han agerade på instruktion från oligarkin när han tillträdde som statsminister stärks kraftigt. Under hans statsministertid förklarade han att Sverige inte tillhörde svenskarna, han förvandlade nationalsymbolen till en extremistsymbol, han satte igång en destabiliserande migrantström och han avvecklade försvaret för att i avsaknad av försvarsförmåga sedan skrämma väljarna att acceptera ett medlemskap i oligarkernas militärallians. Han utnämnde Bilderbergaren Carl Bildt som länge gått i oligarkernas sold till utrikesminister. Många var frågande inför den utnämningen, men nu framstår den som helt logisk. Bildt var den överrock som oligarkerna satte på Reinfeldt för att bevaka att han levererade det han blivit tillsagd. Nu är det pay back time för Reinfeldt för nermonteringen av nationalstaten. Om inte detta är korruption så vad är det då?

…Två kommentar av många som alla bör läsas

Det är nog snarare så att Reinfeldt aldrig ”lovades” något arbete av Bank of America – men – han visste vad han skulle leverera för att få ett sådant ”jobb” hos den banken eller hos någon annan bank.


De sista 20 åren har svenska politiker släppt alla hämningar när det gäller att utarma nationen och berika sig själva, Reinfeldt må vara den vidrigaste exponenten för demokratins förfall men han är i gott sällskap, Borg, Eklund, Persson, Rosengren, Persson, Nygren etc – alla levererade till banker och företag och fick sin belöning.

.. Reinfeldt har lämnat Sverige helt öppet för total utplundring av allt socialisterna inte hann med att roffa åt sig.
Arma land, arma befolkning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar