tisdag 8 mars 2016

Kvinnodagen 8 mars - manshatardagen. Bort med kärringväldet.
Hur farliga är muslimska män för svenska kvinnor? I bl.a. Östersund och Hagfors går nu polisen ut och varnar kvinnor för att vistas ute ensamma och alltid bara vistas i grupp på natten.

Vad tycker de här ruggugglorna eller ska vi kalla dem varelser. Hör ni något från Åsa Linderborg, Helle Klein, Maud Olofsson, Annie Lööf för att ta några exempel om våldet mot svenska kvinnor. 
Vad tycker den här doldisen som har valsat runt i olika statliga institutioner och är en del av styrelsen i Stiftelsen Expo som svenska folket för övrigt bidrar med skatter till. 
Kerstin Brunnberg - här kan du läsa mer om henne

Feminismen och kvinnor vid makten.
Bloggaren har uttryckt det med största möjliga tydlighet: Nej, jag är inte feminist. Åtminstone inte den dominerande vänster- och statsfeminismen som sorgligt nog vann kampen. Annars hade Sverige sett annorlunda ut.

Borta skulle fetischisterna vara som går igång på att uppfinna tredje kön, hen, en, genusbyte på bestick (trots att "inga kön finns"), räkna kvinnobilder i tidningar, byter vägskyltar till här-går-hon, osynliga strukturer, könlösa Barbiedockor etc etc.

Min och andra tystade medsystrar som står för det man kallar för "särartsfeminism" menar helt enkelt att könen får leva och arbeta utifrån sina inbördes skillnader och även utifrån det faktum att kvinnor i de flesta fall är olika män (precis som om det skulle behöva påpekas). Kort sagt; de kromosombärande egenskaper som är förbundna med kvinnligt tänkande och kvinnliga preferenser måste hon vara fri att utveckla utan att få spö och spä från de rabiata vänsterfeminismen som helt bygger på att alla är likadana och inget skiljer mellan män och kvinnor. Ja, att ingen, inget skiljer sig åt. Men det gör det!

…..Det enda som uppmuntras och respekteras i dagens Sverige är om en kvinna tänker som en man. Då är hon könsneutral och blir ryggdunkad för att hon "vågar". Så mycket skit har pumpats in i oss kvinnor att vi inte längre litar på vår egen förmåga. Den jämställdhet som vi älskar att visa upp för världen är full av hål och pekar snarare på dess motsats. Osagt och Mxp

Här kan du läsa om vad arabiska män gjorde mot Nathalie.Fria Tider

Gatestone: Sverige: Badhusen har blivit infernon av sexuella trakasserier
Asylsökande unga män har förvandlat svenska badhus till infernon av våldtäkter och sexuella attacker.

Svenska politiker verkar övertygade om att en kurs i jämställdhet kan ändra på män som från barnsben har lärt sig att det är kvinnors ansvar att inte göra män sexuellt upphetsade ­– och därför kvinnors eget fel om männen får lust att våldta dem.

Fler och fler svenskar avstår nu från att besöka badhusen.

Personalen på Hylliebadet i Malmö har fått strikta order om att inte skriva ned vissa saker, och framförallt aldrig nämna etnicitet eller religionstillhörighet på dem som orsakar problem på badhuset.

"Det afghanerna gör är inte fel i Afghanistan, därför är era regler helt främmande för dem. ... Vill ni komma till rätta med afghanernas sexuella övergrepp mot svenska flickor måste ni vara hårda mot dem. Att sätta dem på kurser i jämställdhet och hur man behandlar kvinnor är helt meningslöst. Första gången de beter sig illa ska ni ge dem en varning, och andra gången ska ni deportera dem från Sverige." – Mr Azizi, hotellmanager i Kabul, Afghanistan. Hela artikeln

Soldatmamma: Det här är inte min dag

Män är ju som typ utvecklingsstörda barn

“Rasism och kvinnohat har båda strukturella grunder, där kan du börja dra paralleller. Men att börja din dag med att jämföra manshat med rasism är något av det vidrigaste jag hört.”

Det får Kakan Hermansson och Gudrun Schyman göra med sina fientliga och bittra extremistblådårskamrater.

 

Kvinnofriden i Sverige

TafsvaktenSiri Bernhardsson ger Nina en intervju

Här frågar sig skribenten om muslimer är farliga för kristna men de är absolut farliga för kvinnor.
 Är muslimer farliga för kristna?

På morgonen den 25 februari läste justitie- och migrationsminister Morgan Johansson Svenska Dagbladet till morgonkaffet. Han fastnade för en artikel av Nuri Kino som handlade om att kristna blir förföljda av muslimer på asylboendena och att det borde finnas fredade boenden för de kristna. Johansson blev lite bekymrad särskilt som han, enligt citat i artikeln, sagt att det inte behövs separerade boenden eftersom ”vi har ganska mycket i vår verktygslåda som vi kan använda oss av”. Så, ungefär, hetsa inte upp dig, Nuri Kino, myndigheterna har läget under kontroll.

Migrationsministern gillade inte det där. Nuri Kino jämförde honom med Saddam Husseins notoriskt lögnaktige talesman Bagdad Bob. Han beslöt att ringa till Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson. Det goda samhället

Hur land ska byggas

Sedan något år tillbaka har det varit en vanlig föreställning att organisationer som Islamiska staten utnyttjat migrantvågen till Europa för att infiltrera människoströmmarna och skicka jihadister till EU för att missionera. Detta skulle i så fall vara i enlighet med föreskrifter i Koranen, till exempel fjärde suran, hundrade versen:

”Och den som lämnar ondskans rike med dess förtryck för att kunna tjäna Gud skall på sin färd finna många vägar [till en säker tillflykt] och han kommer att få rika tillfällen [att sörja för sitt uppehälle]. Och den som överger sitt land för att tjäna Gud och följa Hans Sändebud men överraskas av döden [innan han når fram], på honom väntar belöningen hos Gud - Han är ständigt förlåtande, barmhärtig.”Hela artikeln på Det goda samhället

Moderat "europeisk" islam: Att stoppa en flodvåg med hjälp av ett plåster

Projektet "fransk islam" har misslyckats kapitalt. En 2 200 sidor lång rapport, "Republikens förorter", landade i slutsatsen att muslimska invandrare i Frankrike i allt högre grad tar avstånd från franska värderingar och fransk identitet. I stället går man helt upp i islam. Rapporten varnade för att islamisk sharialag tränger undan fransk civillagstiftning i många av Paris förorter.

Mönstret att man "importerar" imamer utan kunskap om det lokala språket och sederna är detsamma över hela Europa.
Qatar och Saudiarabien, där den officiella inriktningen av islam är wahhabism, är de största finansiärerna av moskéer i Europa. Wahhabismen är emot att muslimer integreras i Väst, och uppmuntrar aktivt jihad mot icke-muslimer. Qatar har finansierat moskéer i bland annat Frankrike, Italien, Irland och Spanien, vilket spridit wahhabismen över hela kontinenten.. Hela artikeln på Gatestone

Ungerns premiärminister, Viktor Orban, höll i februari ett viktigt tal, mot bakgrund av erfarenheterna från migranttsunamin och EU år 2015.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar