söndag 20 mars 2016

Modig tysk kvinna pucklar på en antastande arab. Ljungbeck om lögnerna om Putin. Khadaffi varnade VästTitta nu alla svenska kvinnor på en video som jag hittade på Exponerat. Så här skall antastande migranter behandlas. Modig tysk kvinna ger en arab en läxa som vi hoppas att han aldrig glömmer

Vänsterpartiets ekonomisk-politiske talesperson kommenterar att en 80-åring dumpades på en balkong och därefter dog på ett kommunalt äldreboende, men ser en positiv aspekt i händelsen, kanske den viktigaste för en vänsterpartist. Tweeten är nu raderad.


Ljungbeck: Demagogin

Demagogin riktad mot Ryssland och Putin tar sig allt osannare och kränkande uttryck.

I dag tillåter sig regering, riksdagspolitiker, företrädare för försvarsmakten och Säpo sig vilka lögner som helst mot Ryssland och Putin.

Nu senast anklagar man Ryssland för att stå för mest frekvent spioneri mot Sverige. Så är det självklart inte. Däremot vet vi att USA.s samlade spioneri mot övriga världen överträffar andra staters med råge. Men eftersom såväl regering som nämnda myndigheter har den öppna dörrens politik mot USA så har detta land endast att be om "upplysningar" så får man dem endera tillskickade eller när svenska officerare m fl övar tillsammans med USA.

Fräckheten att försöka inbilla svenska folket att USA är en större garant för Sveriges trygghet än Ryssland är absurd.

USA har under en följd av år helt emot folkrätten - utan att vare sig Sverige eller EU reagerat -  kunnat gå in och störta andra länders statschefer. T ex Saddam Hussein, Mohamad Gadaffi etc etc. Det går inte att försvara dessa folkrättsbrott med att statscheferna var diktatorer. Men även om denna rätt funnits har det visat sig vara helt fel strategi.

Så länge diktatorerna var ohotade av USA, Nato etc höll de också potentiella terrorister på mattan. Men när diktatorerna störtades såg underhuggarna sin chans och det är dessa som nu är IS m fl. Därför är det ingen överdrift att påstå att USA, Nato, EU med hjälp av Sverige skapat dagen flyktingkatastrof.

Putin är mer strategiskt begåvad än såväl USA.s, Natos som EU.s militärhjärnor tillsammans.
Han insåg i motsats till de nämnda - som var på väg att störta Assad - att en sådan "strategi" skulle skapa ett nytt Libyen eller Irak.

Vi ser resultatet redan av Putins mera intelligenta drag. (För den skull är det inte troligt att Putin vill ha kvar Assad. Men han menar att Assad bör lämna över makten när förutsättningar finns för ett demokratiskt styre).

Sverige har genom sitt deltagande på USA.s och Natos sida i störtandet av Moammar Gaddafi gjort sig skyldig till krigsförbrytelser. Hade inte krigsförbrytardomstolen varit
dominerad av västvärlden hade Sverige helt säkert kunnat dömts för krigsförbrytelser i anledning av Libyenkriget.

En allians med USA och Nato kan endast innebära ökad inblandning i krig med meningslösa offer i form av svenska soldater och ökade kostnader.

…Vi skall därför varken ansluta oss till Nato eller Värdlandsavtalet.

Däremot skall vi inleda ett ökat samarbete på alla områden med Ryssland. Detta bör även vara en målsättning för EU.
Jag uppmanar alla svenska medborgare att till Putin uttrycka att vi inte som ovan nämnda krigshetsare känner någon oro för att Ryssland skulle vara ett hot mot Sverige. Tala i stället om att vi vill ha ett mycket mer intimt samarbete. Jag har själv gjort detta. 

Att lägga vårt öde i händerna på sådana som Allan Widman, Säpo och USA - älskande generaler är att riskera Sveriges framtid fritt från krig.

Inte minst med utgångspunkt från den kris politikerna skapat med sin vansinniga massinvandringspolitik borde varje svensk kunna inse att de om möjligt är ännu uslare på att genom anslutning till USA och Nato skulle kunna skapa något bättre för Sveriges vidkommande än dagens 200-åriga fred. Eftersom deras ställningstagande i huvudsak grundas på aversion, primitivt synsätt på Ryssland och ett skygglappsseende på USA innebär det allvarliga risker för Sverige att vara i allians med den senare staten. Ja en framtida krigsrisk måste räknas som trolig. Olle Ljungbeck, Gävle Hela artikeln på Exponerat


I sitt sista uttalande, bara timmar innan han mördades av de Väststödda skurkar som USA och EU hycklande kallade "frihetskämpar", sade Muammar Gaddafi:

"Hör nu, folk i Nato. Ni bombar en vägg som stod i vägen för afrikansk invandring till Europa, och i vägen för Al Qaida terrorister. Denna vägg var Libyen. Ni bryter det. Ni är idioter, och ni kommer att brinna i helvetet för tusentals invandrare från Afrika och för att stödja al-Qaida. Det kommer att vara så. Jag ljuger aldrig. Och jag ljuger inte nu. "
 Och det visade sig att han inte ljög "Människor i NATO", alias idioter, bombade och förstörde väggen som stod i vägen för afrikansk invandring till Europa. Nu finns denna mur inte mer, och libyer som haft sociala förmåner som västvärlden bara kan drömma om flyr från detta Väst-ruinerade land till Väst - tillsammans med miljontals andra migranter från Afrika och Mellanöstern.

Den värste landsförrädaren i modern svensk historia var med och förstörde Libyen som nu är en grushögInga kommentarer:

Skicka en kommentar