måndag 28 mars 2016

Svenska samhällsfarliga politiker och journalister. Asylprofitörerna. Dags för motstånd Bildresultat för Cecilia Sehlin-Seidegård

Nedanstående artikel rekommenderas läsning av hela artikeln.

Fr. Mörkläggning - Arnstberg

Hatet
Jag är rasande över svenska politiker, såväl till höger som till vänster. De är samma förnuftsbefriade sektmedlemmar hela bunten. Ingenting kan de om invandring, ingenting om etnicitet, ingenting om kulturkrockar och segregationsprocesser, ingenting om hur de behåller medborgarnas förtroende, ingenting om hur man styr eller ens vidmakthåller ett bra samhälle. De tar råd från rena bedragare och dilettanter som Henrik Arnstad och Philipp Legrain, för att bara nämna ett par medlemmar av det pseudointellektuella hovpatrask som alltid är berett att klia makthavarna på ryggen. De är totalt odugliga! Värre än så: samhällsfarliga.

Vilka, politikerna eller rådgivarna? Hela bunten

Rasande? Visst är jag rasande! Mer än så, jag hatar, dubbel- och trippelhatar de okunniga, skygglappsförsedda och självgoda sekterister, som styr Sverige.

…Medan jag ändå är igång, så kan jag lägga till att jag också hatar Sveriges lögnaktiga, moraliserande och hycklande journalistkår minst lika mycket. Ert folkförakt är vidrigt. Nedan är ett smakprov från DN-journalisten Po Tidholm. Han är förbittrad över att Sverigedemokraterna fick elva procent i Söderhamn i valet 2010. I en lördagskrönika i hälsingetidningen Ljusnan skriver han den 24 september om den pöbel (ja, han skriver så!) som röstat på Sverigedemokraterna:

Över en natt har de förvandlat Sverige till ytterligare ett land med ett högerextremt rasistparti och Söderhamn till en kommun som under veckan stämplats som en nerkörd bruksort med obildad befolkning. Fet chans att något företag vill etablera sig här eller att någon familj väljer att flytta hit de närmaste fyra åren. Kommunen kan omedelbart sluta med att lägga pengar på turism. Ingen jävel kommer att vilja flytta hit.

Po Tidholm, när du kallar väljarna för pöbel visar du hur ni journalister tänker. Med ert folkförakt, ert brunsmetande, ert nyspråk och era inkvisitoriska häxjakter har ni lyckats med bedriften att både strypa samhällsdebatten och hjärntvätta en majoritet av befolkningen. Värst är de licens- och skattefinansierade Sveriges Radio och Televisionen, vars uppdrag det är att vara allsidiga, men stora drakar som DN, Expressen och Aftonbladet ligger inte långt efter. Är det några som gjort sig förtjänta av hatet, så är det ni.

Det är för mycket att säga att jag också hatar medborgarna, dessa godtrogna, hyggliga och lättlurade svenskar, mitt eget folk. Men: jag är upprörd över fegheten, över tystnaden, över att det är så få dissidenter. Minst av allt vågar de högutbildade diskutera massinvandringen och dess konsekvenser. Förstår de inte att det svenska välfärdssamhället är på väg att begå självmord? Sådant har hänt förr och nu är det vår tur. Hela artikeln

Asylprofitörer
Den svenska asylpolitiken lockar fram det sämsta som finns i befolkningen. Många människor startar asylboenden för att kunna tjäna pengar på en politik som leder till vår undergång.
Men asylprofitörer bryr sig inte om att Sverige får problem, deras enda fokus är på sig själva, de vill tjäna pengar och berika sig på den sjuka politiken som skadar landet. De tänker dessutom kortsiktigt och tycks inte förmå att sätta sig in i vilka de långsiktiga konsekvenserna av deras handlingar blir. Hela artikeln här

Bildresultat för Cecilia Sehlin-Seidegård


Sverige? Negativ bild? Vad menar ni?

En månads islam och mångkultur i Sverige: Februari 2016

Två " ensamkommande flyktingbarn" som i januari häktades misstänkta för grov våldtäkt av en yngre pojke vid ett flyktingboende i Alvesta, har avslöjats som betydligt äldre än 15 år. En av dem, en afghan, skriver själv på sin Facebook-sida att han är 44 år.

Under Melodifestivalen sjöng Gina Dirawi och en barnkör en omskriven version av Sveriges nationalsång. I stället för "Jag vill leva, jag vill dö i Norden" sjöngs "Jag vill leva, jag vill dö på jorden". Producenten förklarade att "Melodifestivalen inte är till för dem som blir upprörda över att nationalsången förändras. Fokus ska ligga på dem i landet som har 'olika rötter'."

Även vuxna med uppehållstillstånd ska nu kunna gå före svenskarna i bostadskön. Den stora bostadsbristen i landet har lett till att unga svenskar tvingas bo hemma hos föräldrarna ända upp i 30-årsåldern. Gatestone

Dags för motstånd

Från: Sandor Herold

Jag rekommenderar att du går in på Avpixlat och lyssnar på Viktor Orbans tal till det ungerska folket.
Där har du en statsman som i första hand tänker på det egna folket och landet och inte tillåter att vildar av den primitivaste sorten väller in och dikterar villkoren.

Här är det helt andra tongångar än landsförrädaren Fredrik Reinfeldts tal om öppna hjärtan och plånböcker.

Som ungrare kan jag bara känna beundran för denna ungerska  politiker.
Som svensk kan jag tyvärr bara känna hat och förakt för svenska politiker.

Talet hålls givetvis på ungerska men det finns engelsk text. Sandor Herold, Malmö
 
Viktor Orban- dags för motstånd

 
Dokumentärfilmare i Danmark gjorde ett undercover-reportage med dolda kameror, efter tips om att imamer arbetar för ett parallellsamhälle för muslimer i Danmark.
Abu Bilal, imam i Grimhøjmoskén, sa till Fatma att hennes man har rätt att ta en andra fru. Fatma får inte neka sin man hans "sexuella rättigheter", inte ens när han är våldsam.
Imamen i Hamad Bin Khalifa-moskén gav Fatma samma svar som hon fått i alla andra moskéer: Hon får inte ta ett jobb utan sin mans tillstånd, och även om maken fortsätter slå henne ska hon inte kontakta polisen.
Umm Abdullah sa till Fatma att hon bara bör umgås med danskar i syfte att sprida det islamiska budskapet. Detta är nödvändigt, påstod hon, för att rädda danskarna från helvetet, och den enda anledningen till att muslimer bör interagera med danskar.Gatestone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar