onsdag 23 mars 2016

Vad skall man tro på? I alla fall inte mångkultur, feminism och EU.

Parnassen:
Är Snowden och Zuckerberg kusiner?
Vi lever i en sjuk värld! Folk springer omkring på marken i olika länder för att make ends meet! Det är en struggle utan like. De har partier och håller val. Tror sig leva i en demokrati! Men tänk om det hela är riggat! Tänk om det finns en osynlig hand som styr allt och alla! Tänk om! Om man tänker så och inser att makten följer en plan då förstår man instantly vad som pågår när det pågår! Och har sen makten media med sig så lever vi ju verkligen i ett Nord-Korea av rang! Hela högen! Visst är det väl för jävligt!

Kommentar-Jan-Ola Gustafsson skriver:
Att saker och ting styrs bakom kulisserna så att ”packet, massan, plebejerna, valboskapen, gräsrötterna” inte ska fatta vad som sker i det som synes ske är en REALITET som de allra flesta inte förmår, eller snarare inte VILL, ta till sig är ett faktum när man själv har haft tillfälle att se hur det går till bakom kulisserna.

Ett gammalt ordspråk säger ju att ”Det finns ingen som är så blind som den som inte VILL se!”
Jag fick en sorts ”elddop” då jag efter lumpen åkte ner till Kongo med den svenska FN-bataljonen 1963 och var där i 8 månader. Eftersom jag hade studentbetyg i franska så fick jag delta i de mest skiftande sammanhang och möten mellan olika kontrahenter. Den första tiden var rätt omskakande eftersom inget man lärt sig om världen i skolan stämde. Det finns en parallellvärld som de flesta aldrig kommer i kontakt med under sin livstid, och därför saknar förmåga att ta till sig eftersom det allvarligt skulle skaka deras bild av tillvaron

… Vi har en rad svenska högt uppsatta personer som jobbar för en globaliserad värld. En av de mera frispråkiga är adelsmannen Carl Bildt med sina starka positioner i Bilderberggruppen, The Trilateral Commission och The Committee of 300 – alla som samverkar inom globalisternas agenda. Klicka fram dessa organisationers medlemslistor eller deltagarlistor och se att här finns inga ”demokratiska” blåbär! Reinfeldt fick nyligen en anställning hos storfinansen som tack för sitt landsförräderi, och Löfven har strama tyglar från de som drar i trådarna. En sak som påverkar viljan att tjäna andra än det folk man valts att representera finns bra uttryckt i det klassiska arabiska ordspråket. -”Det finns ingen mur så hög att inte en guldlastad åsna orka hoppa över den”.

Beträffande den mångårige mullvaden Carl Bildt så bör ni googla på: Carl Bildt tal om The New World Order så får ni se och höra hur han redan 22 Februari 1992 kraftfullt agiterade för Den Nya Världsordningen i ett tal hos sina Herrar i USA och pläderade för att denna nyordning snarast borde införas.

Det är detta som pågår NU i full fart, greve Coudenhove-Kalergis Pan-Europaplan har hunnit en bra bit på väg, och ingen varken begriper detta eller försöker motverka den. Okunskapen och flatheten kommer att ge våra barn och barnbarn en mycket grym framtid. Nyligen har en bok kommit ut som heter ”Västs mörka hjärta” av Kristoffer Hell och i den finns högaktuell information om vad som pågår. Läs speciellt kapitlet ”EU som rasbiologiskt experiment” på sid. 155 om hur Europa i framtiden, utan nationalstater men under EN ledning, ska se ut och befolkas.Läsmer

Calgeriplanen: EU som rasbiologiskt experiment och EU en del av den Nya Världsordningen
The Trilateral Commission
The Committee of 300
Bohemian Club members

Carl Bildts tal 1992 om Nya Världsordningen
 
Gatestone:  Angela Merkel: Tysklands migrationspolitik ligger fast
Förbundskansler Angela Merkels migrationspolitik har orsakat säkerhetskaos i Tyskland, där framförallt muslimska migranter i princip ostraffat våldtar och förgriper sig på kvinnor och barn.

Merkels parti fick se sig besegrat i två av de tre delstater som röstade i regionalvalen 13 mars. Etablissemangskritiska uppkomlingspartiet Alternative für Deutschland, AfD, gjorde däremot ett succéval och fick tvåsiffriga resultat i alla tre delstaterna.

Den politiska och mediala eliten intensifierar nu den kampanj man bedrivit i ett antal månader, för att utmåla AfD-väljare som agitatorer, mordbrännare, högerextremister, fascister, nazister, populister och främlingsfientliga.
Vicekansler Sigmar Gabriel har gett den tyska underrättelsetjänsten i uppdrag att börja bevaka AfD, av allt att döma i ett försök att tysta dem som kritiserar regeringens migrationspolitik. Gabriel vill att Tyskland ska ta in ännu fler migranter, genom att flyga in dem i landet direkt från Mellanöstern. Läs mer


Hörde ni igår på Nyheterna att Frederica Mogherini beklagade tragedin i Europas huvudstad - Bryssel. Sveriges huvudstad ärfortfarande Stockholm....!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar