fredag 29 april 2016

Bildandet av Europas Förenta Stater närmar sig. Förnyelse av 2015 års värdegrund, nu gäller 2016.Bildresultat för Eu ochdess medlemsländer

Brittisk politiker: Europeisk superstat är på gång

Av Annika Hansson Apr 24, 2016

Bildandet av ett Europas Förenta Stater rycker allt närmare. Redan i maj kommer konkreta planer på hur integrationen av EU ska fördjupas i riktning mot en federation av stater att utarbetas. Det hävdar Chris Grayling, ledare för Tories i det brittiska underhuset.
Inför folkomröstningen om Storbritanniens fortsatta medlemskap i EU den 23 juni, är ett av premiärminister David Camerons lockbeten för att få britterna att stanna kvar i unionen att landet inte kommer att sugas upp i någon superstat. Men det är ett löfte som Camerons partikamrat, den tidigare justitieministern och lordkanslern Chris Grayling − och ledande förespråkare för ett ”Brexit” − inte ger mycket för.
En federation är nämligen precis vad som planeras enligt Grayling, och det är ett påstående som han menar ingalunda är taget ur luften. Tvärtom hänvisar han till ett dokument som i september i fjol skrevs under i Rom av representanter för de nationella parlamenten i Tyskland, Frankrike, Italien och Luxemburg, skriver Daily Mail.
…att en amerikansk president agerar vallokomotiv i en brittisk angelägenhet har fått förespråkarna för ett utträde att se rött. Londons konservative borgmästare, den frispråkige Boris Johnson, slår tillbaka och hävdar att de argument Obama kom med är både ”osammanhängande” och ”inkonsekventa” eftersom USA aldrig skulle ge upp sin självständighet.

…Nigel Farage, ledare för United Kingdom Independence Party, UKIP, tycker inte att USA har med saken att göra:
− Vem bryr sig om vad de vill? Det som spelar roll är vad vi vill.
 
I en artikel som publicerades på den konservativa nyhetssajten Breitbart i fredags, samma dag som Obama damp ner på brittisk jord, formulerade sig Nigel Farage så här:
− Allvarligt talat: skulle någon amerikansk president på allvar villkorslöst öppna gränserna mot Mexiko som Storbritannien har gjort mot hela EU? Inte en chans! Hela artikeln

Nedanstående måste ni bara läsa . (min anm.)
Mörkläggning: I dag har vi en gästbloggare, komikern Stefan Grudin. Han älskar inte begreppet värdegrund. Det gör inte vi heller.
KOA & Gunnar
***
2016 års värdegrund
2015 års värdegrunder går snart ut. Senast när vinden vänder. Befintliga värdegrunder skall därför förnyas. För fastställande av korrekt värdegrund för 2016 är du skyldig att lämna kontrolluppgifter om latenta åsikter och potentiella förfaranden vid ett antal normativa slumpvis representativa incidenter i det presumtiva dagliga harvandet.
För åsättande av rätt värdegrund i laga tid behöver vi dina vidimerade erkännanden absolut senast om ungefär en månad eller så. Uppskov kan begäras. Som grund för begäran gäller nedsatt behov av uppskov.
OBS!  Utebliven värdegrund medför problem med befordran och försörjning.
OBS!  Fel värdegrund är ännu värre.
Svara inställsamt. Tänk inte för länge. Det första du kommer på är nästan alltid bättre än det andra du kommer på. Börja innan det är för sent och dom bästa värdegrunderna gått åt. OBS! Det är viktigt att du tror på det här och svarar sannolikt som du tror att vi sannolikt tror.
Vinn en ny värdegrund på prov i 14 dagar! Skriv ner din tipsrad på ett läsbart papper och skicka in svaret inom 8 dagar från närsomhelst, så är du med i dragningen av rätt värdegrund.
Värdegrunden är personlig och kan inte lösas in mot kontanter. Inte ännu i alla fall.
Glöm inte underskriften på frimärket!  Insändes till:


Värdegrund-Lotto
Salvelsetorget 7
506 99 HYCKLE


Märk försändelsen: ”Värdegrunder utan gränser”, så kan vad som helst hända.
OBS!  Endast en värdegrund per försändelse. Två i samma påse kan lätt ta ut varandra.
Lycka till så ska det nog gå bra.


OBS!  På grund av budgetåtstramningar på Värdegrundsmyndigheten (etikanalytikern har stuckit till Köpenhamn med frimärkskassan) tvingas vi ålägga alla mottagare att hjälpa till med spridningen av taxeringsformuläret till alla som finns.
”Värdegrunden fördrages med jämnmod, då den delas av alla” (fritt efter Ernst Wigforss 1928).
Ju fler som får upp ögonen för Värdegrundens rätta värde desto bättre! Läs hela inlägget


Petterssons: Jag hatar dig ditt jävla svin
Jag hatar dig ditt jävla svin!” vrålade 54-åriga Gun Hjortryd, ”informatör” vid Linnéuniversitetet, i samband med att hon slog SD-politikern Thoralf Alfsson i ansiktet med knuten näven. I går fick hon villkorlig dom för misshandeln.
Alfsson, som var riksdagsman under förra mandatperioden, besökte en pub i Kalmar den 18 december 2015 och blev då inbjuden till ett bord av en annan man. Vid bordet satt också Linnéuniversitetets Gun Hjortryd, 54, som reagerade mycket aggressivt när hon fick syn på politikern.
– Försvinn! skrek den för Thoralf Alfsson sedan tidigare okända kvinnan. När han vägrade levererade 54-åringen ett hårt knytnävsslag mot hans ansikte.
Ett vittne berättade att hon hade ropat ”jag hatar dig” och ”ditt jävla svin” i samband med tumultet.Läs mer


2 kommentarer:

  1. Jag hoppas verkligen att britterna röstar ett stort rungade NEJ nu när man har fått sin chans. Det kommer troligtvis aldrig en andra chans. Jag hoppas att även vi i Sverige kommer att få vår chans att ännu en gång rösta mot detta katastrofala månsterbygge. Jag röstade nej första gången och blir bara mer och mer övertygad om att mitt nej var helt riktigt då och kommer så att bli även för all framtid.

    SvaraRadera
  2. MÅNsterbygge var rätt kreativt)))

    SvaraRadera