fredag 8 april 2016

Europa varnar för migrantinvasionen. Tio miljoner flyktingar till Europa till 2020.Syrian varnar Europa för migrantinvasionen


Ta det inte personligen men ni europeer är dumma.  Ni kan inte skilja på Gud och Djävulen. Precis som den där grisen Hollande. De mördade kallblodigt 106 personer av hans eget folk en efter en.

Ni kommer att få betala för detta misstag och era barn. De kan inte vänta på att göra detsamma här. De här terroristerna tog sig in i våra hem, de tog våra kvinnor….för att våldta dem. Och ni låter dem alla komma till Europa. De är alla ISIS och Al-Nusra. Medan här bekämpar alla kristna., ”Dursi”, Alawites dem. För detta misstag kommer ni att få betala och om inte ni så får era barn betala. Varenda en som ni har släppt in i ert land är slödder! Ni kommer att ångra detta. Det kommer att bli explosioner i Frankrike, Tyskland, Ryssland, Italien, och Serbien. De kommer att stanna tills de har skurit av huvudena på er alla.

Tio miljoner flyktingar på väg till Tyskland
 För Sveriges vidkommande är situationen också alarmerande så länge vi inte inför permanenta passkontroller, stoppar migrationen från tredje världen helt och återsänder de som redan har kommit.
Vårt öde kan tyckas beseglat när vi får veta hur framtiden kommer att se ut. Gör vi ingenting så kommer vi att gå under. Därför är det av största vikt att alla som förstår problematiken faktiskt aktiverar sig på något sätt och deltar i den svenska överlevnadskampen.Asylkaos

Tjeckiens f.d. president Vaclav Klaus varnar för en kommande invasion
…Oavsett de exakta siffrorna så borde Europa ha tagit emot 0 (noll) migranter från tredje världen.
Nu varnar Tjeckiens före detta president Vaclav Klaus i ett inslag i TV Prima för att den verkligt stora invandringsvågen till Europa kan komma snart.
Han säger.
Av allt att döma blir det en ny folkvandring. Några tror att migrationskrisen är över. Men det är bara början. Nu kommer en verklig tsunami.Hela artikeln


Franska flygvärdinnoar i omfattande antijihad upprop – vägrar bära slöja.

 En av Air France flygvärdinnor till höger. Till vänster kända svenska feminister, Veronica Palm (S), Gudrun Schyman (Fi) och Åsa Romson (Mp), iförda slöja under "hijabuppropet" för snart tre år sedan.

Air France flygvärdinnor är på krigsstigen och vägrar bära slöja. Bakgrunden är att flygbolaget om drygt två veckor återupptar reguljära flygningar till Irans huvudstad Teheran – ett land som kräver att kvinnor skyler sig.
Flygvärdinnorna har fått direktiv från företagsledningen om att de måste bära slöja vid flygningar till den muslimska diktaturen – något de vägrar göra. Därför har flygvärdinnornas fackförbund UNAC gått ut och talat om att bojkotta rutterna till Iran så länge kravet på slöja kvarstår, skriver brittiska Telegraph.
Franska kvinnor betraktar den muslimska sedvänjan att kvinnor måste bära slöja som djupt kränkande och religiösa huvudbonader är förbjudna i publika franska skolor och arbetsplatser. Det är till och med olagligt att bära heltäckande slöja som niqab eller burka på offentlig plats i Frankrike.Fria Tider


Det tredje världskriget
Det ger oss även möjlighet att främja våra värderingar och intressen. Det gäller synen på mänskliga rättigheter och vår feministiska utrikespolitik, men även mer krassa saker som fred, nedrustning, respekt för folkrätten och att ha tummen i ögat på stormakterna. Det är helt ­enkelt bra för Sverige och världen när vi får ­större ­inflytande. Därför att vi faktiskt har en hel del att bidra med.

sammanfattar Anders Lindberg den kritik som riktats mot Sveriges ambitioner att ta en av de två platserna som frigörs i sommar i FN:s Säkerhetsråd. Mot oss har vi Italien, som utgör gräns mot Libyen, samt Holland som internationellt anses vara ett av världens mest kompetenta länder att hantera ”resande stridande”.

Utöver detta, låt oss ta det igen.

Sverige har sedan regeringsskiftet uppnått följande på den utrikespolitiska arenan:
 • Vår utrikesminister är förklarad ”Persona non grata” i Israel. Icke önskvärd
 • Vi är ovänner med hela Arabförbundet, exklusive Algeriet som rankas som ett av världens mest korrupta länder, sedan ett år tillbaka.
 • Vår framtidsminister har öppet förolämpat våra nordiska grannländer för deras ”njugga” migrationspolitik. Sedan dess är inte de rösterna säkra längre. Som parentes kan nämnas att idag har vi själva anammat en ännu mer restriktiv migrationspolitik än våra nordiska grannar
 • Morgan Johansson, migrationsminister, har öppet kritisera Storbritannien för deras migrationspolitik
 • Vi har fått omfattande kritik av Frankrike och Spanien för vår Västsaharapolitik. En politik vi officiellt lämnat men som bland annat Ann Lindhe drivit vidare vid besök i FN:s högkvarter i New York. Detta har noterats av flertalet länder och vi vet redan idag att det är just den politiken som Sverige kommer att driva. Något inget av de permanenta medlemmarna vill. De vill inte ha mer av destabilisering i Maghreb
 • Statsminister Stefan Löfven innehar titeln ”Impact World Champion Leader” i den numera utdöda HeForShe-kampanjen. 
Apropå feministisk politik skriver man på Det Goda Samhället följande:
Bilder ur ett äktenskap
Det här är en ny berättelse från asylboendenas värld som jag fått från rimligt säker källa.
Sverige är ett feministiskt land med såväl feministisk inrikespolitik som feministisk utrikespolitik. Självklart vill Sverige, i det här fallet representerat av Migrationsverket, att migrantkvinnor ska anamma den svenska feministiska synen på saker och ting.
En afghansk kvinna på boendet tilltalas av det svenska synsättet och börjar betrakta sin afghanske man med svenska ögon. Hon står, sedan hennes ögon öppnats av myndigheterna, inte ut med karln. I kraft av sina nya insikter betraktar hon maken som en machoförtryckare.
Den afghanske maken har emellertid inte påverkats i samma utsträckning av de feministiska lockropen, utan han blir förbannad på hustrun och ger henne den omgång som han tycker hon förtjänar. Migrationsverket måste såklart ingripa till kvinnans försvar, utreder och vidtar därefter de rätta feministiska måtten och stegen. Kvinnan erbjuds att lämna man och barn och placeras i ett nytt boende, vilket hon tacksamt accepterar och flyttar. Läs mer av inlägget
Argument för ett nötskal
 
Den danske journalisten Mikael Jalving , som arbetar på Jyllands-Posten och bland annat dokumenterat sitt intresse för Sverige med boken ”Absolut Sverige ”, vill intervjua mig med anledning av Karl-Olov Arnstbergs och min nya bok Nötskalet. Han skickade mig några frågor, för att få bakgrundsmaterial till intervjun. Förhoppningsvis kan svaren också intressera bloggens läsare.
Varför behövs mer information?
Därför att ett demokratiskt samhälle förutsätter välinformerade medborgare. Annars kan de ju inte ta ställning. Men så har det varit under minst 20 år i Sverige när det gäller invandringen, och då främst den massiva asyl- och anhöriginvandringen. Svenska media har mer eller mindre medvetet förtigit obekväma fakta, som de vi har redovisat i våra tre böcker: ”Nötskalet” och de två volymerna om ”Invandring och Mörkläggning”. Det som media inte informerar svenskarna om, är främst om de omfattande asylbedrägerierna (att asylsökande regelmässigt ljuger sig in i landet utan id-handlingar), asylinvandringens enorma ekonomiska kostnader, som media genom åren har försökt bagatellisera, om den stora överrepresentationen vid brott och då särskilt våldsbrott och våldtäkter, där personer med utrikes bakgrund är grovt överrepresenterade. Över hälften av de som är dömda till långvariga fängelsestraff (mer än fem år) är utrikes födda, trots att de bara utgör 17 procent av befolkningen.
Sverige genomgår också en snabb demografisk förändring, i det tysta. Nu kom nya uppgifter från Statistiska Centralbyrån (SCB) som visar att mellan 2000 till 2015 var ökningen av personer med utländsk bakgrund närmare en miljon (!) medan de svenskättade minskade med 25.000 under samma period.Läs mer
 Det sägs att August Strindberg var minst 100 år före sin tid. Han var född 1849 och dog 1912.


Kanske ska vi alla sluta arbeta och idka byteshandel, alla blir lika fattiga eller…r

2 kommentarer:

 1. Det finns en del Svenska folket kan göra som inte kostar något. De som har konton i Swedbank och Nordea kan byta till en mer kundvänlig bank sen kan man sluta köpa alla PK tidningar. Det är också lämpligt att sluta köpa det man vill ha och bara hälla sig till det som man inte kan undvara. Det är också på sin plats för dem som har möjlighet att börja plocka ut sina pensioner innan det är för sent. Jag själv skall börja med detta i september månad. Det är hög tid att börja att minska sina bidrag som skatt och moms till samhället så mycket som det bara går.

  SvaraRadera
 2. Det blir en spännande och innehållrik framtid som dagens barn och deras barn kommer att gå till mötes pga att deras föräldrar vandrar runt som skygglapps och verklighetsfrånvända zombies. Som framtidsutsikterna ser ut är glad över att jag inte satt några barn till världen.

  SvaraRadera