måndag 18 april 2016

Göran Persson om bidrag till nyanlända. Det sjuka Miljöpartiet och Kaplan. Sverige 2025 bortom räddning. Situationen utom kontroll.Göran Persson kritisk till nyanländas bidragsrätt  (GP)


Göran Persson, mångårig statsminister, är kritisk till nuvarande system där invandrare har rätt till bidrag från dag ett i Sverige. – (...) Inte orimligt att allt det som har byggts upp av de som bor i landet inte från dag ett kan delas av de som kommer nya, säger Göran Persson till GP

Miljöpartiet – en cancer i den svenska samhällskroppen.
Kaplanskandalen har på ett tydligt sätt demonstrerat hur det s.k. Miljöpartiet fungerar. Detta parti som ideligen strör omkring sig förnumstiga pekpinnar om hur vi andra skall leva och tycka, visar sig sakna all inre styrning och moral. Hur ofta har vi inte hört pekpinnar om bristande miljöansvar och feminism samt anklagelser om rasism m.m. riktade mot politiska motståndare. Partiet har i regeringsställning visat sig sakna såväl ryggrad som moral.

…Miljöpartisten Kaplan har alltså starka band till en uttalat odemokratisk, rasistisk, starkt patriarkal, religiös intolerant och kvinnofientlig organisation. Han är känd i den europeiska brödraskapsorganisationen under namnet Medhat. Han har nu festat med Turkiska Riksförbundet, vars avgående vice ordförande på Sergels torg nyligen uttalat hat och död mot kristna armenier. Vid samma möte har han låtit sig placeras vid samma bord som en representant för den högerextrema nyfascistiska organisationen Grå Vargarna. Med tanke på Muslimska brödraskapets ideologiska rötter är det kanske inte så märkligt att han hamnat i detta sällskap. Hur denna person kan inneha en ledande post i Miljöpartiet och i Sveriges feministiska regering är en gåta.

I fallet Omar Mustafa satte Stefan Löfven ner foten och fick honom att välja mellan att lämna socialdemokraternas verkställande utskott eller den ledande posten i Islamiska Förbundet. Fråga er varför Löfven inte vågar sätta ner foten mot Kaplan? Svaret är givetvis att makten går före alla demokratiska, feministiska, antirasistiska och andra vackra ideal som man påstår sig stå för – hyckleriet är gränslöst. Hade något liknande inträffat inom SD hade styrelsen snabbt uteslutit vederbörande. Men med tanke på att journalistkåren i huvudsak består av miljöpartister skall vi inte förvånas om denna Kaplan får en free ride.

…Öppna era ögon och inse att Miljöpartiet är en farlig cancer i den svenska samhällskroppen.Hela artikeln som bör läsas

Ögonen är själens spegel sägs det – Vilken agenda har Mehmet Kaplan? Mohamed Omar

Åsa Romson: De såg inte ens varandra
Åsa Romson kommenterar nu turbulensen kring Mehmet Kaplans middag med högerextrema.
– Som jag förstod det så såg de inte ens varandra, säger hon till SvD.
Men varifrån hon fått den uppgiften är oklart - och påståendet går stick i stäv med vad en av de utpekade personerna säger till Aftonbladet.

Sveriges miljöpartistiske bostadsminister Mehmet Kaplans kamrater marscherar


Turkiska fascistiska Grå Vargar marscherar i Münchens gator. Kan ni föreställa er Ankara eller Istanbul med tusentals tyska flaggor? Hodja

Är idén om att att krossa skallen på en stor del av jordens befolkning lockande för miljöpartister? Jorden skulle må bättre då? Är det för den ekologiska balansens skull de vill ha hit muhammedaner? Kaplan är miljöpartist, vad är det för sjuka tankar som har skapat det där partiet?EKPFr. Snaphanen i övers.:
15 april 2016

Härdsmälta. Hur kommer  Sverige se ut 2025
En bra, insiktsfull video från Svensk Fri Media. Den är tre månader gammal  men har inte visats på de nordiska bloggarna , så vitt jag vet . Prognosen för Sverige från minut 21 är kolsvart och som man kan se i går är min det också. Svenskarna har passerat the point of no return (ingen återvändo), innan folk fick framföra ett ord av protest . Sverige begår självmord  och har till stor del redan gjort det . Resten av processen är helt enkelt en fråga om tid. Jag kommer fortfarande att vilja besöka vänner , men annars kommer jag att jag undvika det på grund av intensiv sorg över utvecklingen.Snaphanen

Det goda samhället:
Situationen är bortom kontroll
Man kan inte säga att svensk gammelmedia på något sätt återspeglar allvaret i situationen. Man måste ut på någon av de många bra bloggar som nu finns. Visst lever svensk demokrati, men endast tack vare Internet. Hade allt haft det för tjugofem år sedan hade denna situation inte uppstått, men svenska MSM har fått folk att gå som sömngångare i denna härdsmälta. Patrik Engellau skriver om som talas om i hans umgängeskrets:

Migrantsituationen är praktiskt taget det enda folk talar om nu för tiden, i varje fall de som jag träffar. Uppfattningarna verkar vara ungefär så här:

Situationen är bortom kontroll. Asylrätten gör det omöjligt för Sverige att upprätta kontroll genom att begränsa invandringen. Sverige – svenska folket, svenska myndigheter, svenska politiker – har inte kommandot. Detta bara sker, ungefär som en storm eller en jordbävning. Myndigheternas roll blir att efter förmåga reda upp konsekvenserna.

Det fanns länge en föreställning om att migrantströmmen skulle gå över av sig själv, just som en storm eller en jordbävning. Nu börjar en isande insikt sprida sig att något sådant inte är att hoppas på. Den här stormen tar inte slut.

Inget av de politiska partierna – knappt ens Sverigedemokraterna – har någon åtgärdsplan som skulle innebära att Sveriges regering försökte ta kommandot över läget i Sverige.

Inför utsikten att det ska komma 150 000 eller fler migranter per år till Sverige – och vad skulle kunna hindra det med dagens politik? – grips många medborgare av panik och talar allt oftare om att emigrera.

Var och varannan bekymrad medborgare jag träffar känner ett ansvar inför sina barns och barnbarns framtid, ett ansvar för Sverige, helt enkelt. De frågar sig ilsket men uppgivet vad de kan göra. De vill inte låta detta ske utan att åtminstone ha försökt bidra till att få ordning på situationen. De vill inte att framtiden med rätta ska kunna anklaga dem för att ha sett och förstått men inte ingripit. Men de vet inte vad de ska göra.

……Det händer nästan aldrig att medborgare hör av sig till riksdagsledamöter. Jag tycker det är dags att börja. Ring och klaga. Förklara att du är arg/bekymrad/orolig eller vad du är och kräv att den förtroendevalde – notera ordet! – tar sitt ansvar och att det är bråttom. Här är några alternativa budskap som du skulle kunna meddela folkets ombud:

Om inte ditt parti snabbt skaffar sig en trovärdig politik så kommer jag att rösta på Sverigedemokraterna.

Sverige måste upphäva asylrätten. Annars har vi inte en chans att få kontroll över situationen.
DAGS ATT PRÖVA DEMOKRATIN. Patrik Engellau

Den dagen kanske inte är alltför avlägsen då hela systemet brakar samman.
Då bör rimligen svenska folket kräva nyval och ge makten åt dem som vill värna vårt land.

Den dagen skall alla de politiker som svikit det mandat vi givit dem ställas till ansvar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar