tisdag 26 april 2016

Guillaume Faye, fransk filosof menar att Europa måste återerövras. EU som fredsprojekt! Knäppgökarna i MPFrån Snaphanen:

Koloniseringen av Europa

Guillaume Faye citerar i videon Ayaan Hirsi Ali: "När vi har bekämpat ISIS i Irak och Syrien, fortsätter det som gerillakrig i Europa efteråt." Det är vad som sägs om Folketingets senaste, korkade krigsinsats mot ISIS, som i praktiken redan bekämpats av ryssar och amerikaner. Spara danska soldater till det efterföljande kriget i Danmark, som i viss mån kommer bli en följd av tidigare insats.

... EU skulle skapa den nya icke-nationella människan och evig fred baserad på den felaktiga analysen att nationer är den främsta orsaken till krig. På knappt en halv generation producerade EU snarare ett lurande inbördeskrig… (Video med Faye är på franska utan undertexter , men kanske det finns några som förstår det).)

I denna bok, går Guillaume Faye, eldsjälen i den franska Nya Högern, rakt på sak om fenomenet massinvandring  I stället för att tala om "invandring", insisterar Faye att vi måste tala om en massiv koloniseringsuppgörelse i väst av folk från södra halvklotet . Detta tillsammans med sjunkande födelsetal, innebär att européer snart kommer att bli en minoritet i Europa, och deras antika och unika arv försvinner .

Han visar vidare på att den islamiska världen genomför ett fientligt övertagande både i Frankrike och Europa, med "ungdomsbrottslighet" och terrorism som är de första indikatorerna på ett kommande etniskt inbördeskrig då Europa översvämmas genom sina öppna gränser....

Alla dessa fakta är tabu för Europas ledare och "intellektuella", som arbetar för att organisera Europas död. Detta är ett allvarligare hot än alla plågor och krig som någonsin upplevts av Europa. Likaså riktar Faye kritik mot några av sina tidigare kollegor i Nya Högern för att inte förstå verkligheten. Han uppmanar till samtal om att förbereda sig för det enda meningsfulla svaret på krisen: Reconquista. Snaphanen

Guillaume Faye var en av de viktigaste medlemmarna i den berömda franska Nya Högerns organisation GRECE under 1970- och 80-talen. Efter att ha avgått 1986 på grund av sin oenighet med organisationens strategi, hade han en framgångsrik karriär på fransk TV och radio innan han återvände till skrifter om politisk filosofi som en kraftfull alternativ röst med publiceringen av Archeofuturism. Sedan dess har han fortsatt att utmana status quo inom Högern i sina skrifter, som gav honom både beundran och förakt från kollegorna. Arktos har också publicerat sin Archeofuturism (2010), Why We Fight (2011), konvergens av Katastrofer (2012), och Sex and Deviance (2014). amason...

Läs:


”Löfvens grönbruna knäppgökar
Det finns något verkligt tragikomiskt över den fars som nu utspelar sig i den svenska regeringen. Det gamla ärevördiga socialdemokratiska partiet – med större erfarenhet av regeringsarbete än något annat parti – har hamnat i en koalition med det parti som samlat de flesta knäppgökarna i vårt arma land. Så när Aftonbladet frågar Stefan Lövfen ”Hur försäkrar du dig om att det inte kommer fler problem med MP längre fram?” blir hans svar just tragikomiskt: ”Det frågar jag hela tiden, finns det något mer jag borde veta? Nu har jag fått svar att det finns det inte. Men jag kan aldrig garantera något.”OccidentInga kommentarer:

Skicka en kommentar