söndag 24 april 2016

.Järfälla: Systematisk placering av migranter i svenska områden.Om muslimer och att äga sin bostad.Ny migrantinvasion i sommarDonald Trump varnar västvärlden – Ta del av videon. Sagan om ormen och flickan

Järfälla: Nya boenden planeras – mer rasblandning

Den av mångkultur kraftigt berikade kommunen Järfälla väster om Stockholm är inte tillräckligt berikad. Faktum är att hela Järfälla, som också gränsar till Kista, Spånga, Akalla, Tensta och Rinkeby i Stockholms kommun, håller på att byggas ihop till ett jättelikt getto som blir tre gånger så stort till ytan som Stockholms stad.

I delar av Järfälla finns några vita reservat inringade av jättelika betonggetton som domineras helt av invandrare från tredje världen. Politikerna i stadsdelsnämnder i västra Stockholm och kommunpolitiker i Järfälla arbetar nu intensivt för att fylla upp hela området med migranter. När de som ännu bor kvar i de vita reservaten inser vad som är på gång kommer de antingen att flytta långt bort från Järfälla eller bo kvar som en krympande svensk minoritet i en region som snart kommer att domineras helt av främlingar.
Man försöker nu från politiskt håll systematiskt placera migranter i eller nära svenska områden för att blanda ut den svenska befolkningen med orientaler och andra som aldrig borde ha fått komma till Sverige.

Ett modulhus för ”ensamkommande” kan komma att byggas vid Mälarvägen i Jakobsberg i kommunen. Ordföranden i miljö- och bygglovsnämnden heter Aphram Melki (C) och är uppenbarligen en femtekolonnare.


Han säger: Människorna som nu har kommit till Sverige ska integreras, inte befinna sig på isolerade öar. Asylkaos


Peter Krabbe: Om muslimer och att äga sin bostad
För alla oss som sedan valet ifrågasatt Kaplan som minister i en svensk regering kommer knappast de senaste dagarnas händelser som en överraskning.  Att islamisterna nu hoppar upp som lopporna ur madrassen när Miljöpartiet äntligen tvättar byken förvånar inte heller.
Det som förvånar är däremot att ledamöterna i ett riksdagsparti är så naiva och blinda för intryck från omvärlden att man först nu börjar inse vad religiös (läs muslimsk) inblandning i statsmakten innebär. Islam är inte bara en tro, det är också ett sätt att styra ett land och en statsmakt. Dessa två hjärnhalvor måste samverka för att kunna fungera.  Det vi anser vara normala beteendemönster i relationer mellan människor och i styrningen av våra liv ser annorlunda ut när religion är inblandad. Det är också tänkvärt att en så ohöljd påverkan från en muslimsk stat som Turkiet får fortgå opåtalat, trots att vår minister helt öppet reser i skytteltrafik till just Turkiet. Hade ingen reagerat ens om Margot Wallström rest med samma fermitet till Palestina eller Ryssland? Eller är vissa religioner undantagna trots att de har oupplösliga band till fascism och diktatur?
Att Kaplan hamnat på fel plats som muslimsk bostadsminister är också ett uttryck för denna naivitet hos partikamraterna. I stort sett allt bostadsbyggande i Sverige sker efter upplåning av det kapital som behövs för bygget. När den muslimska tron förbjuder sina utövare att låna mot ränta, förbjuder den också samtidigt möjligheten för muslimer att köpa sin bostad.
Finansinspektionen i sin tur förbjuder egendomliga omskrivningar av räntesystemet, som föreslås genom islamiska banker, eftersom detta är en grundbult i vårt ekonomiska system. Bostäder till muslimer måste då tillhandahållas av det allmänna och finansieras genom skattemedel. Hur skall ett växande bostadsbehov för invandrande muslimer kunna tillgodoses om dessa aldrig får ta ansvar för egna räntekostnader i sammanhanget? Skall hela bostadssektorn levereras av staten och landets skattebetalare på grund av en religiös dogm? Kanske någon borde inse att bostadspolitik och islam är en ganska misslyckad kombination? Om nästa bostadsminister också kommer från det muslimska ledet vägrar jag tro mina öron. Sannolikheten är stor om inte Löfvén återtar detta departement från Miljöpartisterna.Peter Krabbe
Åsa Romson vägrar ta Jimmie Åkesson i hand i riksdagen. Romson och Kaplan samma andas barn!!!

Risk för ny migrantinvasion i Sverige i sommar


En månads islam och mångkultur i Sverige: Mars 2016 av Ingrid Carlqvist

22 april, 2016

En ny rapport om det företrädesvis islamrelaterade hedersförtrycket där 1100 ungdomar på skolor i Stockholms förorter intervjuades, bekräftade än en gång att ungdomar med invandrarbakgrund lever i en helt annan värld än jämnåriga svenskar. 83 procent av flickorna får inte ha killkompisar, 62 procent av pojkarna får inte ha tjejkompisar.

Efter ett stort antal sexuella överfall mot kvinnor i Östersund gick stadens polis ut och varnade kvinnor för att vara ute ensamma under kvällar och nätter. Sedan 20 februari har åtta kvinnor blivit ofredade eller våldtagna i staden.

En busschaufför stängdes av från sitt arbete för att han hade delat invandringskritiska inlägg på Facebook. Kritiken mot bussbolaget blev massiv och redan dagen därpå fick chauffören börja arbeta igen. Arbetsgivaren erkände att chauffören aldrig hade behandlat någon illa.
Säkerhetspolisen har identifierat ett sextiotal asylsökare som terrorister som utgör en fara för landet. Men Migrationsverket vägrar utvisa dem. Gatestone

2 kommentarer:

  1. Hur hamnade Aphram Melki(C) som ordförande i byggnadsnämnden? Nu har snart hela 7-klövern "förtrupper". Jag har sagt det förut - Bygg inga modulhus! Minst 80% skall ju tillbaka och då har vi kastat pengarna i havet. Pengar vi kunde använda till annat såsom äldreboende, skola och vården. Låt dem bo där de är tills åldern fastställts - då skall de flesta hem ändå och vi har sparat en stor summa pengar.

    SvaraRadera
  2. Mona Muslims vision att det är Svenskarna som skal integreras i det nya Sverige och inte invällarpacket håller på i stor stil att förverkligas. Det finns massor av Svenskar som kommer att anpassa sig till det nya Sverige men jag är en som kommer att ställa mig utanför och hålla mig till de värderingar som har följt mig och levt efter i 63 år. Jag har varnat för detta sen den dagen när beslutet togs 1975 att Sverige skulle vara mångkulturellt.

    SvaraRadera