onsdag 20 april 2016

Miljöpartiets intelligentia Romson och Fridolin - lätt att hålla sig för skratt!Gustav Fridolin år har jobbat med Kaplan i 20 år!PetterssonsTill kommunalrådet Nils Karlsson i Malmö och gossen Fridolin och flickebarnet Åsa och andra beundrare av islamisten och turken Mehmet Kaplan inom Miljöpartiet samt övriga "ansvariga" politiker i stadshuset i Malmö samt Jimmie Åkesson, Richard Jomshof, Björn Söder, Per Klarberg och Erik Ullenhag
 Nils Karlsson

Från: Sandor Herold
Sällan har jag och säkerligen många andra  haft så roligt som vi hade den 18-4-2016 då terrorist och islamistvännen Mehmet Kaplan fick sparken från regeringen.

Ännu roligare blev det när de två språkrören skulle förklara vad som hade förorsakat turkens avgång. Roligast av alla var skolgossen Fridolin när han förklarade hur mycket han beundrade turken och hur mycket han litade på honom. När man inte kunde tro att det skulle kunna bli roligare än så, då kom det som fick en att ramla ur soffan av gapskratt, nämligen när gossen Fridolin idag 31 år gammal påstod att han har jobbat tillsammans med turken sedan 20 år tillbaka.

Gossen Fridolin skulle alltså ha jobbat tillsammans med turken redan när han var 12 år gammal. Gossen Fridolin har redan tidigare visat att han har en livfull fantasi när han efter valet lovade att han skulle ordna upp all oreda som fanns inom skolväsendet på 100 dagar. Nu efter ca 450 dagar så är det ännu större oreda inom skolan än det någonsin har varit. Statliga Vattenfalls brunkolsverksamhet i Tyskland skulle gossen Fridolin sätta stopp för och han underströk detta genom att vifta med en kolbit i TV. Nu säljs gruvdriften till ett Tjeckiskt företag och gossens löften visade sig inte vara annat än återigen ännu ett utfall av för livlig fantasi.

Gossen Fridolin är ett praktexempel på en person som inte sysslat med annat än att snacka en massa skit och det har han säkerligen börjat med långt innan han vid 12 års ålder började jobba med turken i fråga. Gossen kommer troligtvis inte göra något annat heller så länge han lever. Gossen är även ett praktexempel på en person som begåvats med en trut som kan producera gränslöst med totalt meningslösa fraser och meningar och är ett levande bevis på att det viktigaste hos en s k politiker är att truten går utan uppehåll. Innehållet och substansen av det producerade är av mindre eller helt obefintligt värde.

Man kan säga att gossen Fridolin har en dubbelgångare inom folkpartiet, de heter numera Liberalerna, och då tänker jag på Erik Ullenhag. Han hade ungefär samma livliga fantasi och trodde till och med att han skulle lösa alla problemen inom de mångkulturella bostadsområdena genom att flytta ut sitt departement dit några dagar.
Ullenhag i Rosengård

Han var här nere i Malmö också och lekte att han bodde i Rosengård tills det kom fram att han bodde på ett flott hotell i centrala Malmö dom dagar han var här. Det bästa hade kanske varit om de här två gossarna skulle kunna dela bänk i riksdagen och där kunna dra sina fantasifulla historier för varandra om hur mycket de skulle kunna utföra om bara någon kunde förstå hur duktiga och kompetenta de egentligen är. Och som gossar brukar göra så kunde de ju även jämföra och tävla i vem av de som har flest fjun under näsan. Och kanske även på andra delar av kroppen.

Idag på morgonen i TV så visade flickebarnet Åsa att hon också minsann kunde skämta när hon benämnde det värsta terrordådet i världshistorien som en olycka när islamister flög in i World Trade Center i New York i september 2001.

Som om det inte var nog med skämtare från Miljöpartiets intelligentia så dök också EU-parlamentarikern Peter Eriksson upp och drog en vits när han menade att turken hade fått sparken för att han var just turk och muslim och att detta var anledningen och inget annat. Att han var statsråd och käkade middag och umgicks med islamister som hotade folkgrupper med död och förintelse och att deras blod skulle flyta hade inget med saken att göra. 

 Bildresultat för Död åt armenier
Jag tror inte att det tjänar något till att försöka förklara för varken gossen Fridolin eller Nils Karlsson i Malmö eller någon annan miljöpartist varför turken och andra muslimer är så förtjusta i Miljöpartiet för de lever väl fortfarande i villfarelsen att det är det stora miljöintresset och ansvarskänslan för miljön som är anledningen till att de har valt medlemskap i partiet.

De är med av helt andra skäl och de har valt miljöpartiet för att där finns den rakaste vägen in till maktens korridorer tack vare den naiva inställningen som finns i partiet vad det gäller att välkomna allt från de islamiska och muslimska kulturerna och samhällsbildningarna. Det är därför turken har kunnat gulla med och röra sig i islamiska terroristers sällskap fram till dags dato. Och ännu idag efter allt som har framkommit om turkens förehavanden så har gossen Fridolin fullt förtroende för denna man. Det gäller bara att se hur gatorna  ser ut i ett s k MENA-land, fullt med skit och skräp, för att förstå att miljömedvetenheten hos personer komna därifrån är lika med noll. Dessa länder har bara skapat två saker, avfall och en j-a massa ungar som bara resulterar i en ohämmad överbefolkning.

Gossen Fridolin och andra naiva blåögda miljöpartister är livsfarliga i all sin dumhet med att bana väg för sådana här individer som turken och hans likasinnade. Låt nu turkens avgång bli en början på att vi gör oss av med fler sådana här personer och sparka ut dem från alla poster där de kan tänkas ha något inflytande.

Gör vi inte det så kommer våra efterlevande att få uppleva ett Sverige som likt MENA-länderna bara kommer att plågas av terror, kaos, krig och våld!

Det kvittar hur välklädd turken i fråga är i kostym och slips och hur välansat hans skägg är som minister. Hans rätta klädsel borde vara vida knälånga byxor, sandaler och hans skägg skulle var ca 30 cm långt och ovårdat. Alltså det högsta modet i MENA- länderna!

Sandor Herold, Malmö

Läs:
 
En av många godhetsapostlar är Gunnar Werner. Han öppnade både hjärtat och dörren.   

 

 

3 kommentarer:

 1. Lysande av Sandor som vanligt. Har Sandor Herold en egen webbsida?

  SvaraRadera
 2. Ja, Fridolin började med politik som 12-åring i ungdomsförbundet, så är det. Vad man än vill tycka om allt i övrigt är det ingen idé att göra sig lustig över ren och korrekt matematik.

  SvaraRadera
 3. Can I just saay what a reduction to find somebody who really is aware of what theyre speaking about on the
  internet. Yoou undoubtedly know learn how to bring a problem to gentle and make it important.
  More people have to learn this and perceive this aspect of the story.
  I cant believe youre not more in style since you positively have the gift.

  SvaraRadera