tisdag 19 april 2016

Tribunal om det politiska förfallet. Nyval enda möjligheten. Kaplan hamnar där han hör hemma. Svenska kyrkan genomsyrad av politisk korrekthetSå här slutade Olle Ljungbeck sitt förra inlägg:

Eftersom politiker och medier nästan aldrig äger sanningen eller hävdar demokratin kanske en Tribunal skulle kunna ge medborgarna information om det politiska förfallet.
Givetvis skall alla politiker vara bannlysta från denna. Du som inte tillhör sjuklöverpartiernas degenererade och förfallna politiker hör av dig så arbetar vi för en sådan inför nästa val.

Från USA kom detta mail till mig och man undrade om man hör denne kille i Sverige? Ingalunda.
Nyval nu enda möjligheten
Det som nu sker i den svenska riksdagen och i det svenska regeringskansliet är ägnat att oroa. Efter Kaplans turné genom medierna – fascism, islamism och antisemitism – sluter den miljöpartistiska ledningen upp bakom honom, inga egentliga fel har begåtts, det förekommer en “israelisk kampanj” (Gahrton) mot honom, “etniska svenskar hade inte fått avgå” (Eriksson) och Kaplan själv är förstås vårt lands främste antifascist, anti-islamist och därtill judarnas bäste vän.

Finns det, efter de nu senast publicerade opinionssiffrorna, med Miljöpartiet farligt nära 4%-spärren, något annat verkligt val för den svenska socialdemokratin är att upplösa regeringen, gå till talmannen och sätta igång processen för nyval? Jag har svårt att se den senaste veckans förlopp som annat än ett förspel till ett sådant. Svenska folket svarar i undersökningar att de saknar förtroende för den här regeringen, “de gör ett dåligt jobb” tycks vara det samlade omdömet. I mina ögon är det bara förnamnet. Ett nyval skulle också ge klara besked om var i opinionen SD befinner sig efter det senaste halvårets förfärligt destruktiva utveckling.

Med en regering där Miljöpartiet ingår ser jag också uppenbara hot mot vår säkerhet. Den gråtande ministern Romson slog väl sista spiken i kistan när hon i morse kallade 11-septemberterrorn för “olyckor”. Finns det nya lågnoteringar på väg? Alldeles säkert.Thomas Nydahl

En grå varg återvänder till sin flock
Vi har historiska exempel på att riktiga fascister trivs tillsammans med islams väpnade gren, islamisterna. Det har inte alltid varit så lätt att få syn på här hemma. Antingen har vi talat om fascister i termer av högerextremister, eller så har vi talat om de hundratals islamister som anslutit sig till olika terrorgrupper. Vi har nu en högt uppsatt IS-man fängslad i Bryssel, medskyldig till de fasansfulla massmorden i Paris och Bryssel. Hundratals andra utbildas och strider i Irak och Syrien.
Men så fick vi en äkta grå varg, inne i den svenska regeringen. Virrpannorna i Miljöpartiet hade så stort ”förtroende” – det sa de i alla fall – för Mehmet Kaplan att han fick bli Sveriges bostadsminister. Nu är han borta från den posten. Han återvänder säkert till sin flock av fascistiska aktivister, islamistiska diton och den pöbel som drivs av judehat.

Frågan är bara vad Miljöpartiet föreslår istället.Thomas Nydahl


 

Folkmordsagendan 

De utrikes födda utgör redan idag 22% av alla invånare i arbetsför ålder och om tio år så kommer de att utgöra närmare 30% och tillsammans med ”andrageneration:arna” så innebär detta att långt över 40% av alla invånare mellan 25-64 år kommer att ha utländsk bakgrund år 2025 varav en majoritet har utomeuropeisk bakgrund. Demokratbloggen

En svensk sjuka
Antje Jackelen - svensk ärkebiskop importerad från Tyskland

En präst som jag känner förklarar att han ”alltid måste skriva i kod” när han skriver artiklar eller Facebook-inlägg. Han delar nämligen inte Svenska kyrkans politruk-uppfattningar. Till exempel anser han att förkunnelsen av Evangeliet är viktigare än kampen mot global uppvärmning. Han menar att han är övervakad av sina politruk-kollegor. Han måste därför formulera sig mycket försiktigt ”för att ha ryggen fri” om han blir påkommen med sina normalsvenska idéer.
Svenska kyrkan är mer genompyrd och värre ansatt av politiskt korrekta föreställningar än det svenska samhället i genomsnitt men sjukan har ätit sig långt in även i den övriga samhällskroppen. Sjukan? Ja, jag kan inte hitta något bättre ord ty det handlar om en åkomma som verkar sätta sig på hjärnan och sätta förnuftet ur spel.Hela artikeln

Om terrorangrepp , terrorister och hur man ska bekämpa dem
av Vladimir Pozner, journalist 10 april

Igår i Lahore, Pakistan, sprängde en självmordsbombare sig själv i en välbesökt park; Drygt 70 personer dödades, fler än tre hundra skadades.
  • Bryssel den 22 mars, som ett resultat av två terroristattacker på flygplatsterminalen och tunnelbanan; Minst 30 människor dödades och fler än två hundra skadades.
  • 13 november i Paris i en serie av terroristattacker; Fler än 130 människor dödades och det skadades minst trehundrafemtio. 
Frågan är, Vilken blir nästa stad? Det är naturligtvis en retorisk fråga, eftersom det inte finns något svar på den. Med undantag för ett – det finns en stad, vi vet bara inte vilken.
Jag har en annan retorisk fråga: Hur länge kommer det att pågå?
Man tror att jag är en liberal, politiskt korrekt, tolerant. Så förmodligen, kommer det jag vill säga att vara oväntat och orsaka en överraskning – om inte ilska. Men ändå, jag kommer att säga det:
  • Är det inte uppenbart att i flödet av så kallade flyktingar från Mellanöstern och Afrika med all säkerhet måste ha varit inte bara flyktingar. Är det inte uppenbart att terroristorganisationer kunde införa sitt folk i denna folkmassan – och därmed i Europa? Är det inte uppenbart, minst sagt, att  den kriminella öppenheten i många länders politik har lett till vad vi ser, vad som hände i Paris och i Bryssel, samt i Lahore? Och, jag är är övertygad, kommer att hända igen.
  • Det är politikernas personliga ansvar, som uppmanade alla att möta så kallade flyktingar med öppna armar, i stället för att sätta strikta hinder och noggrant kontrollera vilka som är flyktingar och vilka som inte är det?
På Filippinerna i början av nittonhundratalet opererade islamiska terrorister mot amerikaner. Amerikanska garnisonens befälhavare general John Pershing förstod att terrorister inte är rädda för döden, tvärtom, de till och med strävade efter den – och man försökte ta reda på vad man skulle göra med det. Och han hittade lösningen:
  • Amerikanska soldater fångade femtio terrorister, generalen beordrade att binda dem vid pålar. Sedan döda en gris, skära itu och doppa kulor i grisblodet och grisfettet, ladda gevär med dessa kulor och arkebusera fyrtionio av terroristerna. Därefter slå in dem i grisskin, kasta dom i graven och strö grisens tarmar ovanpå på dom.
  • Det visar sig, i enlighet med den muslimska tron, att i en sådan position skulle en man hamna i helvetet – inte i himlen.
  • Allt detta gjordes och den femtionde fången släpptes. Han sprang naturligtvis iväg till sitt folk och berättade allt om vad han såg. Efter detta blev det inga terroristattacker där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar