fredag 6 maj 2016

Är jag en katt? Den skadliga feminismen. Blir det tyska folket som reser sig? Tysk justitieminister illa ute på första majKan det bli så här i Sverige?

Muslims DEMAND Cross Be Removed From Swiss Flag Because It Offends Them.

Muslims in Switzerland are demanding that the white cross be removed from the Swiss national flag because as a Christian symbol it “no longer corresponds to today’s multicultural Switzerland.”

The Muslim group behind this  demand known as the “Secondos,”  began a nationwide campaign in
October to urge Swiss citizens to change the flag to something that is “less offensive” to Muslims.

 

På Södertörns Högskola som även ibland uttrycks som ”Blatte-Harvard” går en ung kvinna ut bland studenterna och frågar ”Är jag en katt? Södertörnsstudenter verkar osäkra!!!

En kvinnas bekännelser. Läs hela artikeln men slutklämmen är bäst.
…En kvinna som tar stor plats, skrattar högt och skämtar, anses nästan som någon med problem. Om hon drar skämt så skrattar ingen, ingen kvinna åtminstone. När en man levererar ett likartat skämt drar det ner ett helt åskväder av skratt. Det är faktiskt irriterande.

Karl-Olov Arntsberg skriver två inlägg om detta med kvinnligt och manligt på sidan
Invandring och Mörkläggning. Han menar att kvinnans sätt att undantrycka allt som sticker ut och bara var så snygg som möjligt för att bräcka medsystrarna den vägen, hittills har varit en vinnande koncept för att få så många män som möjligt intresserade. I slutänden är det ändå hon som väljer.

När kvinnor inte har lyckats nå den fulla sociala uppskattningen tycks man ha kompenserat denna via politiken Och det är här feminismen kommer in. Den feminism som vi plågas av är endimensionell. Man väljer exkludering av män och separatism. Separatismen gäller också andra kvinnor som inte har förstått att de är förtryckta.

En politisk, feministisk elit kommer att utkristalliseras. De gamla monogama äktenskapen blev omoderna i och med 1960-70-talets kvinnorörelse, där kvinnor sades vara oberoende av män. Inte bara det: Kvinnor ersatte män.

…Om man som kvinna "tänker som en man" gör man det för att man har ett internerat, naturligt manligt delobjekt. Om man som kvinna VILL tänka som en man, men inte har det naturligt, gör man våld på sig själv. Då gör man mannen till norm och påtvingar sig själv någon slags identitet där man kan matcha mannen.

Därför är den normkritiska, klass- och könsidentifierade feminismen en bluff. I det tak man försöker måla, rinner färgen ner på de tapetserade väggarna och golvet. Revolt och separatism leder inte till enighet och gemenskap, det leder till splittring.
…För att citera T.S Elliot, en kattälskare av rang, som fick frågan vad som egentligen är skillnaden mellan katt och hund. Han svarade:

"A cat is not a dog".

Så jag tänker transkribera det hela till människor:

"A woman is not a man". Hela artikeln på Osagt

T.S Elliot och Det öde landet 

 Bildresultat för the waste land eliot

 Feministcollage

Tyske justitieministern buades och jagades ut ur Zwickau
 Det är en dag han aldrig kommer att glömma. Man hör Pegidas slagord. En längre, utan undertexter video här. På skyltar står det  "yttrandefrihet." Socialdemokraten Heiko Mass har varit den starkaste förespråkaren för censur av Facebook. Pressen kallar dem "den radikala högern." Döm själv. Själva adressaten torde vara Angela Merkel. Du undrar om de nu kan styra det, har de börjat ofrivilligt i Sverige och svenska politiker.

Heiko Maas, den tyske justitieministern , var oförmögen att avsluta sitt Labor Day firande tal den 1 maj då han utbuades  och jagades bort från scenen av det tyska folket. Folket skrek upprepade gånger "förrädare", "Vänsterråtta", "Ut!", "Vi är folket" och "Maas måste gå!", Så småningom var han tvungen att avbryta sitt tal och fly till sitt bepansrade fordon eskorterad av sina väpnade livvakter.

Maas anses vara en av de största förespråkarna för expanderande censurlagar, kräver förföljelse, böter och fängelse för alla som publicerar "hate speech" på sociala medier. Han vill inte heller erkänna existensen av det tyska folket, stöder sitt parti, Socialdemokraterna, i uppfattningen att Europa alltid bestått av invandrare och Tysklands enda chans att sona den eviga skulden för  World War 2 är att bjuda in så många muslimska invandrare som möjligt...Snaphanen och Hodja

Tyskland: Vi behöver en islamlag
Förslag på förbud mot utländsk finansiering av moskéer

av Soeren Kern  •  3 maj, 2016
  • "Alla imamer ska utbildas i Tyskland och dela våra grundläggande värderingar. ... Det får inte vara så att vi importerar annorlunda, delvis extrema värderingar från andra länder. Tyska måste vara moskéernas språk. Upplysta Europa måste odla sin egen islam." – Andreas Scheuer, generalsekreterare för Kristligt sociala unionen, CSU.
  • Turkiska regeringen har skickat 970 skriftlärda – varav de flesta inte talar tyska – för att leda arbetet i 900 tyska moskéer, vilka styrs av det statliga Direktoratet för religiösa frågor. Turkiska religiösa företrädare i Tyskland är i praktiken statstjänstemän som går den turkiska regeringens ärenden.
  • Erdogan har upprepade gånger varnat turkiska immigranter för att assimilera sig i det tyska samhället. Under en resa till Berlin i november 2011 slog Erdogan fast: "Assimilering är ett brott mot de mänskliga rättigheterna." GatestoneInga kommentarer:

Skicka en kommentar