tisdag 31 maj 2016

Leds de Svenska Fåren till Islamska Slaktbänken – ledda av Påven? Måste kristna älska onda människor?”Tagen eder till vara för falska profeter, som komma till eder i fårakläder,  men invärtes äro glupande ulvar. 
 Bibeln 1917, Matteus Kapitel 7:15 


Av deras frukt skolen I känna dem. Icke hämtar man väl vindruvor från törnen, eller fikon från tistlar?


  
av Giulio Meotti  •  30 maj, 2016
  • 2006 sa påve Benedictus XVI något som ingen annan påve vågat säga – att det finns en koppling mellan våld och islam. Tio år senare kallar påve Franciskus aldrig de som bär ansvaret för våld mot kristna vid namn och nämner aldrig ordet "islam".
  • Påve Franciskus försöker inte ens återkristna eller återerövra Europa. Han verkar fullt och fast tro att kristendomens framtid finns på Filippinerna, i Brasilien och Afrika. Detta är troligen anledningen till att påven lägger mindre tid och energi på att ta avstånd från det fruktansvärda öde som drabbat de kristna i Mellanöstern.
  • "Multikulturalism" i Europa är moskén som står på ruinerna av en kyrka. Det är inte den sammansmältning påve Franciskus vill ha. Det är vägen till utplåning.
Att begära att Europa ska vara "multikulturellt" på samma gång som det genomgår en dramatisk avkristning är extremt riskabelt. En ny rapport från Tyskland avslöjade att "Tyskland har demografiskt blivit ett multireligiöst land". I Storbritannien gav en stor utredning nyligen vid handen att "Storbritannien är inte längre ett kristet land". Även i Frankrike håller islam på att gå om kristendomen som största religion Gatestone

Skall kristna älska de onda?

Vissa kyrkor och världsliga publikationer talar om för oss att kristna personer måste älska alla människor, särskilt de som är "mindre lyckligt lottade än vi är." Ganska ofta inkluderas i denna mindre lyckligt lottade kategori, inte bara de fattiga och handikappade, utan även de kriminella och degenererade individerna, och till och med fiender till de kristna.

Vi intalas att oavsett vad en person är, eller har gjort, så måste vi älska honom. Är detta ett bibliskt begrepp eller blir de kristna givna obibliska råd i denna viktiga fråga? Tag fram era Biblar och följ med mig när vi svarar på frågan, "Skall kristna älska de onda?"
Idag skulle det vanligaste svaret på den frågan vara: "Ja, kristna skall älska alla människor." Om tillfrågad vilken källa som stöder detta bud, skulle de flesta säga Bibeln, eller kanske Jesus Kristus. Somliga människor hävdar, att kristna inte bara måste älska alla människor, utan att vi också måste hjälpa alla, till och med de människor eller nationer som har dödat våra kristna bröder. För att rättfärdiga detta, citerar de ROMARBREVET 12:20, "Fastmer, om din ovän är hungrig, så giv honom att äta."

…Det tragiska är att så många falska lärare bland oss försöker att använda sådana fraser för att göra de kristna till pacifister och dörrmattor. Genom dem hindras kristna från att stoppa de anti-kristna och mördarna bland oss. De lurar oss att tro att Jesus har talat om för oss att vi inte bara skall älska den onde, utan också att vi inte får motstå honom på hans onda väg. Jesus har inte alls sagt så.
Jesus har inte befallit kristna att älska de onda. Självfallet skulle vi ha vetat bättre, när de kristna i 2 KORINTIERBREVET 6 blev tillsagda: "att inte gå i ok med dem som inte tror, att inte umgås med orättfärdiga, och att gå ut ifrån dem och skiljen eder ifrån dem och kom inte vid vad orent är", än att acceptera den falska filosofin att Jesus Själv befallde oss att älska och förlåta och beskydda de onda.

Nej! Kristus befaller kristna att älska, förlåta och beskydda sina bröder, sin nästa, sina medkristna. Våra förfäder lydde Kristus i detta. Må Gud hjälpa oss att göra detsamma! Experimentlandet
Källa: Pastor Sheldon Emry, America's Promise Ministries, PO Box 157, Sandpoint ID 83864, USA 

 av Giulio Meotti 25 maj, 2016 Väst måste säga "Je Suis Asia Bibi"

Jag kommer inte att konvertera. Jag tror på min religion och Jesus Kristus. Och varför är det jag som ska konvertera och inte du?" – Asia Bibi.
Det är Västs lojhet och girighet som har dömt Asia Bibi till döden. Ingen i Europa har demonstrerat på gatorna och krävt att denna modiga kvinna friges, eller ens protesterat mot Pakistans anti-kristna lagar.
Till och med påve Franciskus har varit tyst. Hans tystnad var extra frapperande då han under tolv sekunder stod öga mot öga med Bibis make och dotter på Petersplatsen. Franciskus nuddade knappt vid de båda. Hans företrädare, påve Benedictus XVI, krävde vid flera tillfällen offentligt att Bibi skulle friges.

De stora protestantiska samfunden i USA har fullt upp med att svartmåla Israel och har även de varit knäpptysta. Samtidigt är kristendomen på väg att utrotas från sitt eget urhem.Gatestone

I dag är kurderna frukost men ni kommer att bli lunch


Om Turkiet hade stängt sin gräns mot Syrien, så hade islamistiska attentat i Europa kunnat undvikas. Om Europas ledare, intellektuella, människorättskämpar och journalister inte tar ställning mot Turkiets premiärminister Erdogan kommer ni att försvinna. I dag är kurderna frukost men ni kommer att bli lunch."
…Det har efterhand blivit klarlagt att IS är krypto-muslimen Obamas skapelse. Undrar vilka fler djävulskaper han har på gång? Om Hillary blir ny president kan han ta det lugnt, då kommer islamiseringen av Väst fortsätta ostört.

Så vad hjälper det kurderna att demonstrera i ett Sverige som kapitulerat? Glöm inte att kurd-bombande Turkiet är en tongivande medlem i militärorkestern Nato.


Två kommentarer:
Kurdistan åt kurderna! Sverige åt alla!
Anonym sa...
"Det har efterhand blivit klarlagt att IS är krypto-muslimen Obamas skapelse".
Det kommer socialisterna aldrig att tillåta, ett fullständigt avslöjande av Obama! Det mesta om Obama är än idag höljt i dunkel. EKP


Läs mer om falska apostlar och charlatanerRiktiga Nyheter som varje dag publicerar de 100 senaste viktigaste  bloggarna behöver pengar.
 Här kan du donera en liten eller stor summa
1 kommentar:

  1. De Svenska fåren behöver ej ledas till slaktbänken, de går självmant.

    SvaraRadera