fredag 27 maj 2016

SD har nu bekänt färg. Röstade med Nato-lobbyn. Vilka ska svenska folket lita på?Riktiga Nyheter som varje dag publicerar de 100 senaste viktigaste  publiceringarna behöver pengar.
 Här kan du donera en liten eller stor summa.

Vad i hela världen är det som händer i Amerika? Nyligen var jag (Snyder) ombedd att beskriva vad vi bevittnar som händer med vår nation. Efter att tänkt på det, har jag kommit till slutsatsen att det är nästan som om ett "moln av galenskap" har gått över USA och stora delar av resten av västvärlden .Beforeitsnews

SD böjde sig för NATO-lobbyn och har nu bekänt färg


Den 22/5 meddelade massmedia, t.ex. SvT att «Sverigedemokraterna gör gemensam sak med Vänsterpartiet och yrkar på en så kallad vilandeförklaring i riksdagen.» Jag hade hört rykten om det redan 16/5 och skrev glatt en artikel om detta Vilande Värdlandsavtal: Seger för fred, demokrati och opinionsarbete. . Men 23/5, dagen efter, tvärvände partiet sedan partiledningen agerat mot förslagsställaren, SD:s försvarspolitiska talesperson Mikael Jansson. Uppgifter kom också att MP-are ville bordlägga avtalet. Även MP-are vill bordlägga Värdlandsavtalet, liksom troligen många inom S. I omröstningen om bordläggning röstade 4 av MP:s riksdagsmän för vilandeförklaring, däribland dess försvarspolitiske talesman Valter Mutt. Bravo!

Åkessons nyväckta ”ansvarstagande” är resultatet av alla de uppfostringskurser som SD-ledningen har gått hos näringslivet det gångna året. Nu ska Åkesson bevisa sig regeringsfähig inför Anna Kindberg Batra och då kan inte en fråga som alliansfrihet få stå i vägen.

Jimmie Åkesson började sin politiska bana som moderat och hans politiska mål har hela tiden varit att få regera tillsammans med lönesänkarpartiet Moderaterna som är det parti i Sverige som alltid haft de tätaste kontakterna med Vita Huset och Pentagon.

Än en gång visar Jimmie Åkesson & Co vad de egentligen vill är att slicka uppåt och sparka nedåt, att hetsa mot de som flyr krigen men lägga sig platt för de som startar krigen.

Läsvärda tidningen Proletären skriver i artikeln SD böjde sig för Natolobbyn SD-ledaren böjde sig för NATO-lobbyn

Kommentarer
Christian
Värdlandsavtalet klart och därmed ytterligare ett steg mot NATO-medlemskap. Skönt. Oerhört trevligt att se att Sverige fortsätter att distanser sig från Ryssland och storskurken Putin.

Ja annat är det med snälla Bush och Obama och dess försiktiga krig i Mellanöstern, med endast 2 miljoner dödade och 10 miljoner+ flyktingar och länder som inte är helt sönderslagna, utan bara nästan helt sönderslagna.

Peter Grafström
26 maj, 2016 at 19:16 

Christian
När det går upp för dig att Usa utnyttjar Sverige med konsekvens att vi läggs i ruiner kanske din belåtenhet mojnar. Usa har enligt egen utsago inga vänner endast intressen. Det innebär att en svårt skadad allierad lättare kan tömmas på resterande tillgångar. Du kanske lever tillräckligt länge för att lära av historien när det är för sent.

Alex
26 maj, 2016 at 18:14
Skönt att SD slutligen bekände färg.
Jag som stod vid Sergels torg 2014 och i dialog med SD:s distriktsordförande i Stockholm klargjorde och även fick med denne i resonemanget om skillnad på folkförsvar och interventionsarmé som NATO är.
Jag förklarade att jag hade svårt att förstå SD:s försvarspolitik som då talade neutralitet i deras partiprogram samtidigt som många av deras medlemmar lider av Russofobi utan att ens någonsin träffat en Ryss.
Nåja så jag presenterade mig som Ryssen som kom hit innan alla flyktingvågar, utbildat och varit med och byggt upp detta land.
Precis som alla de krigsoffer från Första och Andra världskriget, som parisiterade på Ryssland. Sverige är ett rikt land för att man tjänade Nazityskland, dessförinnan var Sverige delsponsor till Lenins förstörande av det vackra Tsar-Ryssland. Och Innan dess Napoleon, vars ena fältmarsalk blev Sveriges kung. Och Innan dess all Slavhandel och plundring som Sverige bedrev från Baltikum till Poltava och Ukraina, ner till Turkiet.

Vad ont har Ryssland gjort Sverige för detta?
 

Inget förrän Peter den store beordrade hämd mot Sveriges sjöröveriet vilket resulterade i att den Svenska skärgården brann för flera hundra år sedan… Därefter kom ”freden”.
Rysshatet har funnits längre än vad Sverige har varit alliansfritt och Jimmy Åkesson är ingen nyhet, han är Brun och hans etiska värdering av människor är lika Brun som Sverige har varit under alla dessa år.
Man ska inte glömma vad Sverige är kapabelt till, allt från steriliseringar till människohandel med EU, hemliga vapenfabriker i diktaturer och medborgarspionage i repressiva regimer med statliga Telia.
För övrigt är Swedbank en sponsor för George Soros och finansierat MaidN i Ukraina, gissningsvis för att de köpte ur Ryssland Sperbank och nu hoppas på att få Ukraina tilldelat.

Jag bara undrar, vad har Ryssland gjort Sverige ?

Peter Grafström
26 maj, 2016 at 19:35
Alex
Du kan ha rätt i mycket du skriver. Men en sak..
Hade Sverige inte samarbetat med nazityskland hade dom (med britternas goda minne ty dom ville inte ha ett slut på kriget innan Sovjet och Tyskland förblött mot varandra) ockuperat Sverige och då hade Sovjet och Sverige förlorat ytterligare säkert minst hundratusen stupade på östfronten. (Sverige hade kanske också i motsats till Tyskland förmodligen bättre vinteruniformer) Britterna och Usa var orsaken till Hitlers uppträdande på världsscenen och var på båda sidor för att uppnå att både erövra Sovjets naturtillgångar och samtidigt krossa Tyskland. Verkligheten är så komplicerad.


I båda världskrigen utnyttjades Sverige av angloamerikanerna för att förse deras fiende med nödvändiga resurser för att det lönsamma kriget skulle vara länge och dessutom nöta ner Tyskland. Oligarkins profiter inte militärstrategiska aspekter avgör hur de världsomspännande finans och företagskartellerna styr krigen.


Att Sverige lyckats undvika att bli sönderbombat berodde alltså åtminstone delvis på att angloamerikanerna hade nytta av Sverige för att hålla igång kriget. Nu vill Usa att vi ska bli bombade och våra politiker har hotats/övertalats att i sin okunnighet leda oss till slaktbänken.

Läs alla kommentarer
Hur Sverige erövrades, del 2 – Allt är en del i den Nya Världsordningen

2 kommentarer:

  1. Nää nu tycker jag du har fel,SD röstade mot avtalet,men eftersom en stor majoritet hursomhelst senare fått sin vilja igenom,vad nytta skulle 3 veckors senareläggning av beslut åstadkomma?

    SvaraRadera
    Svar
    1. SD skulle öppet röstat NEJ för att markera att man följer landsdagarnas beslut, väljarna och medlemmarnas önskan. Man har ingen trovärdighet om man röstar som en kappvändare. Jag personligen har fattat mitt beslut och kommer ALDRIG mer att rösta SD och kommer även att avsäga mitt medlemskap. Jag hoppas av hela mitt hjärta att majoriteten SD:are följer mitt beslut. Vi SD väljare skall skicka SD:s maktfullkomliga elit ut på den ökenvandring som de SÅÅ väl förtjänar.

      Radera